- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Arada sayfaları kaçırabilirm yazmıştı özelden yaz istersenYektaaaa beni eklememissn ilk sayfaya yaa
İlkin de ben bilgilerimi vermstm sabahin korunde sana :/
Valla gidecem komple buralardan
Allah Allah ya..Çokta az zamanınız kaldı hayırlısı olsun..İnşallah düğün stresindendir..Ya değişiyoda hep böyle dayatma mı olacak? Sorun bu işte
Ben de iyiym kuzu calismaca isteCanıım iyiyim çok şükür sağol sen nasılsııın :) :)
Canim ne olarak indiriyorsun eger jpegse piceli bozulr vector indirirsen bi sknti olmz oynarsinYaa seni görmüşken bişey sorsam mesela bişey indiriosun ya internette bu şişeler üzerine stickerlardan onların mesela isim yerlerini tarih yerlerini değiştiriyorum ben ama pixeli ile oynayabilirmiyim resmin
Boyutunu 0.25 fln yap kuzuYok canım stroke verince daha anlaşılmaz oluyor karakterler birbirine giriyor
Bebism bunlarin adetini 2.5 a yapiyprum yardimci olurum amabizim çok yoğun bu ara canım ya haftaya tatil olacak ya aşırı yoğuncanım sen şişeleri kaça yapıyordun şöyle olanları https://www.google.com.tr/search?q=lavanta+şişesi&espv=2&biw=1511&bih=752&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mpK3VLOKAqTT7QayyoDgCg&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=0.9
Hep aynı hatalar ama düzelme yok sorun oBirileri konuşmadan göremeyebilir hatasını ama, kötü bir şey mi ki?
Evet sen çok giremedin bugünBizde tam tersi , gel istersen
off çok zor canım yaHep aynı hatalar ama düzelme yok sorun o( konuşuyoruz hataları tamam diyo ama dönüp dolaşıp hep aynı konularda tarrtışıyoruz
İnşallah umudum o yönde benimde :)off çok zor canım yaallah sabır versin.. umarım her şey güzel olur
geçmiş olsunn ama şanslısın, şişkinliğin de gitmiş olur nişana hem
ayy Allah yardım etsin ama nişandan önce olması iyi olmus
Nişanda olmamış iyi ki şanslısın canım :)
Geçmiş olsuunnn
Geçmiş olsun canıım ılık şekerli su iç iyi geliirEve gidincede sıcak su yap karnın için yatarkende ayaklarına koyarsın Allahtan nişandan önce olmuşsun o zamana hazır olursun güzelce
Hımm vector olarak aratmamıştım hiç saol canımmBen de iyiym kuzu calismaca iste
Canim ne olarak indiriyorsun eger jpegse piceli bozulr vector indirirsen bi sknti olmz oynarsin
Boyutunu 0.25 fln yap kuzu
Bebism bunlarin adetini 2.5 a yapiyprum yardimci olurum ama
Evet sen çok giremedin bugüngözüm seni arıyoooo
Merhabaaa..Merhaba kızçelerrrAllahımmmmmm ocaktayız ve dışarısı gümeşli ve sıcak nasıl oluyor bu?
Son durum ne canım? Haftasonu mu konuşacaktı baban yoksa konuştu mu? Sizin aranız nasıl?Hep aynı hatalar ama düzelme yok sorun o( konuşuyoruz hataları tamam diyo ama dönüp dolaşıp hep aynı konularda tarrtışıyoruz
Sen nerdesin canım? Ben istaan buldayım buraya bir kere yağdı tuttu bi daha yağmadı ama küüçükçekmecedem ben bazı ilçeler bikaç gün yağdıMerhabaaa..
burada sabahtan beri lapa lapa kar yağmaktaaa
Buralardayım canımn :) :)
Hoşgeldinnnnnn:)Merhaba kızçelerrrAllahımmmmmm ocaktayız ve dışarısı gümeşli ve sıcak nasıl oluyor bu?
Gaziantep deyimSen nerdesin canım? Ben istaan buldayım buraya bir kere yağdı tuttu bi daha yağmadı ama küüçükçekmecedem ben bazı ilçeler bikaç gün yağdıneyse özledim ben karı yaaaaa
Dün konuştu baban ama yüzyüze de konuşacak. Cumartesi gitcez o zaman konuşacak. Ben mecbur olmadıkça konuşmuyorum.Son durum ne canım? Haftasonu mu konuşacaktı baban yoksa konuştu mu? Sizin aranız nasıl?
Merkeze mi yağıyo kar:) biz yarın geliyoz antepe:)Gaziantep deyim
Arada sayfaları kaçırabilirm yazmıştı özelden yaz istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?