2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hakkınızda hayırlısı olsun canıım sen şimdi burda kızlarla takıl benim çıkmam gerek ofisten daha sonra görüşmek üzere hoşçakal

Hoşgeldin kafein_ :) Ben de 25 yaşındayım, öğretmenim. Henüz söz falan yok bizde ama bu yaza bir şeyler olabilir. Düğünse en erken 2016 yazı :)

Kızlar sevdicegim geldi gitti :) bir gun kaldi ama olsun cok özlemiştim ya. Gelemedim neler yaptiniz dünden buyana

hoşgeldinn :) bayağı bir hızlı olmuş gerçekten tanışma ve evlilik kararı :) haydi bakalım hayırlısı olsun tatlı telaşlar başlamış

hoşbuldum:)tanışalı 2 yıl oldu erken bulmuyorum ama yaş olarak erken oldu gerçekten :) başladı başladı hergün bişeye bakıyorum artık.sizin ne zaman :)

Ben simdi gelebildim

Butun gun ise giris evraklarimi yeniledim. Zaten calisiyorum ama tekrar giris yapildi.

Asil elbise aldigim yeri aradim kadinin telefonu kapaliydi butun gun bu kadini zaten gozum tutmamisti, hic guvenmiyorum. Yarin isten sonra eminonune gidip bavul veya sandik alicam bohca icin. Erken gelebilirsem gidip magazaya bakicam o kadinin da sacini basini yolucam o daha beni taniyamadi

bu arada bende sıfır hazırlıkla bu yaz evleniyorum hemde gerçekten sıfır hazırlıkla

Son düzenleme:
slm kızlar herkese iyi aksamlar.umarım herkesin keyfi yerindedir.burdan veya buranın dışında görüştüğüm kişilerden mesaj atanlar oldu,,hepsine teşekkürler.kendimi sessizliğin sesi gibi hissettim neyse böyle bi hadise yaşandığı için tekrar kusura bakmayın lütfen.

YEKTA61 topik sana devrolmuş,hayırlı olsun cnm

math27 sanırım sorunu halletmişsin nişanlınla gözün aydın

@tubbb seninde yeni işinde mutlu olmana çok sevindim.

incimete sende yeniden dönüş yapmışsın,hoşgeldin.en son gelinlik bakıyordun,,seçtin mi model? bizimle de paylaş :)

oooooowwwwwwwwwwwwwwww aşırı sinirli gelin adayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…