- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
maşallah kızımız pek bi hamaraatt :)Ayy valizimde hazır :) mutfağımı da temizlersem bitiyo işim oda yemekten sonra artık:)
Hadi bakalım güzel olur inşallah her şey :)Ayy valizimde hazır :) mutfağımı da temizlersem bitiyo işim oda yemekten sonra artık:)
Ayy valizimde hazır :) mutfağımı da temizlersem bitiyo işim oda yemekten sonra artık:)
Kızlaar bende isten erken ciktim nisan icin misafirler gelicek bizde kalcaklar oyuzden nevresimler yetersiz bende bugun karacadan bir nevresim aldim bide bi yatak ortusu aldimm :)
hayırlı olsun inşallah çok güzel geçer canım :)Kızlaar bende isten erken ciktim nisan icin misafirler gelicek bizde kalcaklar oyuzden nevresimler yetersiz bende bugun karacadan bir nevresim aldim bide bi yatak ortusu aldimm :)
İnsaAllah tatlımmm bakalımm.hayırlı olsun inşallah çok güzel geçer canım :)
Canım inş herşey gönlünce olur
maşallah kızımız pek bi hamaraatt :)
İnşallah kızlar:) bu eve geri nasıl dönecem merak ediyorum.Hadi bakalım güzel olur inşallah her şey :)
İnşallah canım:) bu eve geri nasıl dönecem merak ediyorum
evli ve mutlu döneceksin inşallah :)
kesinlikle evli mutlu belki de çocuklu .p
Evet canım yarın gitcez okuldan sonra:)Ohh ne güzel canıım yarın mı gidiyosunuz??
Hadi bakalııım :) :)
kesinlikle evli mutlu belki de çocuklu .p
Evet canım yarın gitcez okuldan sonra:)
evli ve mutlu döneceksin inşallah :)
Çocuklı muuuu ben bi evlenmeyi becerebileyim çocuk kalsın :)kesinlikle evli mutlu belki de çocuklu .p
Çocuklı muuuu ben bi evlenmeyi becerebileyim çocuk kalsın :)
Balayına kadar buralardayımm:)O kadar da değilll
Hadi hayırlısı bakalıım bizi haberdar etmeyi unutma
Amin kuzum amin:)Senin ve buradaki tüm gelinciklerin hakkında hayırlısı neyse ol olsun..Rabbim çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın..
Çocuklı muuuu ben bi evlenmeyi becerebileyim çocuk kalsın :)
Senin ve buradaki tüm gelinciklerin hakkında hayırlısı neyse ol olsun..Rabbim çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın..
Balayına kadar buralardayımm:)
Kızlar ben geldiiiiiiimm. Okuldan gelince market alışverişi yaptım, makineye çamaşır attım, ocağa yemek koydum, şu an daha ilk kez oturuyorum. Ayaklarım ağrımış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?