2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tarihin net belli canım bence beklemenin bir anlamı yokki. Nerde nasıl bir çekim istediğine karar verdiysen fotoğafçıları araştırabilrisin. Aklına yatan biri varsada bence anlaş neden bekleyeceksinki.

Aklimda biri var dis cekim istiyorum ama bana saat sorucak ben ne dicem 12deen kuafore gitsem sizce 3 mu desem fotocuyada basinizi agrttm hakkinizi helal edin

canım internet sitelerinde yazıyor oraya bakabilriisn

Ben baska sehirdeyim bilecikteyim nikahimda izmitte olucak ben islemlerimi.bilecik Belediyesinden yapsam izmite yollamiyorlar deilmi illaha izmite gitmem lazim bilecik beledyesnden halledmezmymki izmite gtmeden

serp07, post: 38900393, member: 601442"]Günaydınnnn Hayırlı cumalarrr :) ay şu çoklu cevap vermeyi bi türlü yapamıyorum[/QUOTE]
Gunaydin fistik
cok alinti bolumune tikla sonrada kullan de :)

Aklimda biri var dis cekim istiyorum ama bana saat sorucak ben ne dicem 12deen kuafore gitsem sizce 3 mu desem fotocuyada basinizi agrttm hakkinizi helal edin
3 saatten fazla sürüyo o işler canım ve uzak bi mesafeye gitcekseniz cekim icin bir de de bence

3 saatten fazla sürüyo o işler canım ve uzak bi mesafeye gitcekseniz cekim icin bir de de bence

Gitcegimiz yer deniz kenarı oda dugun salonuna 15 dk uzaklikta kuzum

sence kuafor 11 de gitsem kacta hazrlarlar beni ☺ ona gore fotocudaya saat vercem 2de hazr olurmuyumki ☺

sonuçta seni görmücekler bişlmicekler sesini duycaklar sadece bunda çekincek bişey yokki canım kötü bişey değil bu hayırlı güzel bi iş :)

Haklisn kuzum yaa ☺ ararim ozmn keske oraya gtmeden burdan islem yapablio olsam super olurdu

Gitcegimiz yer deniz kenarı oda dugun salonuna 15 dk uzaklikta kuzum

sence kuafor 11 de gitsem kacta hazrlarlar beni ☺ ona gore fotocudaya saat vercem 2de hazr olurmuyumki ☺
Bak canım ben 1 de gittim 5 falandı nerdeyse cıktıgımda nişanda ama zaten birbucuk saat sürüyo o porselen makyaj bence 2 de cıkcaksan 10 da orda ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…