canım internet sitelerinde yazıyor oraya bakabilriisnBide kizlar beledyeyi arayip nikah islemleri icin ne gerekiyor die sorymmi abes kacarmi telefondan sormak her beledye baska bisi istiyormus ya öğrenmek istiyorum
Aminnnn inşallahGünaydın gelincikler, hayırlı cumalar herkese..Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşALLAH
tarihin net belli canım bence beklemenin bir anlamı yokki. Nerde nasıl bir çekim istediğine karar verdiysen fotoğafçıları araştırabilrisin. Aklına yatan biri varsada bence anlaş neden bekleyeceksinki.
canım internet sitelerinde yazıyor oraya bakabilriisn
günaydın hayırlı cumalar bebeklerr :)
niye abes kaçsın canım uzaksa belediye sorabilirsin :)Bide kizlar beledyeyi arayip nikah islemleri icin ne gerekiyor die sorymmi abes kacarmi telefondan sormak her beledye baska bisi istiyormus ya öğrenmek istiyorum
Günaydın hatunlar, tükkanı biz açtık bugün
niye abes kaçsın canım uzaksa belediye sorabilirsin :)
3 saatten fazla sürüyo o işler canım ve uzak bi mesafeye gitcekseniz cekim icin bir de de benceAklimda biri var dis cekim istiyorum ama bana saat sorucak ben ne dicem 12deen kuafore gitsem sizce 3 mu desem fotocuyadabasinizi agrttm hakkinizi helal edin
sonuçta seni görmücekler bişlmicekler sesini duycaklar sadece bunda çekincek bişey yokki canım kötü bişey değil bu hayırlı güzel bi iş :)Cekiniyorum nisanlim calisiyor bana ara dedi bende cekindim ne bilyim ☺
Gunaydin fistikserp07, post: 38900393, member: 601442"]Günaydınnnn Hayırlı cumalarrr :) ay şu çoklu cevap vermeyi bi türlü yapamıyorum
3 saatten fazla sürüyo o işler canım ve uzak bi mesafeye gitcekseniz cekim icin bir de de bence
sonuçta seni görmücekler bişlmicekler sesini duycaklar sadece bunda çekincek bişey yokki canım kötü bişey değil bu hayırlı güzel bi iş :)
İvittt şimdi gördüm thanks babyGunaydin fistik
cok alinti bolumune tikla sonrada kullan de :)
günaydııınnnn müstakbel güzel gelinleerriiimmm nasılsınııızz
Bak canım ben 1 de gittim 5 falandı nerdeyse cıktıgımda nişanda ama zaten birbucuk saat sürüyo o porselen makyaj bence 2 de cıkcaksan 10 da orda olGitcegimiz yer deniz kenarı oda dugun salonuna 15 dk uzaklikta kuzum
sence kuafor 11 de gitsem kacta hazrlarlar beni ☺ ona gore fotocudaya saat vercem 2de hazr olurmuyumki ☺
İyiyim ben sen nasılsınn canm :)günaydııınnnn müstakbel güzel gelinleerriiimmm nasılsınııızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?