2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@hayatbos canım bence önce fotoğrafçıyla konuş şu saatte işimin bitmesi lazım kaçta başlamalıyız diye. Daha sonrada kuaföre söylersi şu saatte çıkmam lazım kaçta gelicem diye. Yani ben nişanda öyle yapmıştım.

Kuzu ben golbasinda oturuyorum aynı senin gibi uzak ve gelismekte olan bi ilce :))
Agustosun 1 INŞALLAH kuzum

arkdsim fotografcidan cok memnundu banada onerdi ara dedi ama daha 6 ay var biandanda agustosun 1 çoğu kisi dugun yapio.duugn zmaani rezerve yaptrymmi diyorum biyandanda erkenmi kafam karisik kuzum
Canim gunaydin ben dugun hikayesi firmasinda calisiyorum. Yaz sezonumuzun buyuk bir kismi ozellikle haftasonlari simdiden doldu .. Yani ayarl bence simdiden

Bak canım ben 1 de gittim 5 falandı nerdeyse cıktıgımda nişanda ama zaten birbucuk saat sürüyo o porselen makyaj bence 2 de cıkcaksan 10 da orda ol

Haklsn tatlim isimi saglama aliyim ben saolasinnn bugun alym.randevuyu ozmn hayrlisyla INŞALLAH ☺

Ben baska sehirdeyim bilecikteyim nikahimda izmitte olucak ben islemlerimi.bilecik Belediyesinden yapsam izmite yollamiyorlar deilmi illaha izmite gitmem lazim bilecik beledyesnden halledmezmymki izmite gtmeden
canım sanırım olmuyor öle belediyey gidip başvurman gerekiyor. İzmit belediyesini ara sen en iyisi :)

İyiyim ben sen nasılsınn canm :)
Çok şükür bende iyiyimm canımmm.
Kuaföre ben saat 9 da gidicem. Fotoğrafçımla kuaför aynı yerdeler kuaför üstte fotoğrafçı altta. saat 1 dede çekime çıkıcaz hava güzelse dış çekim olacak. 16.00 dada nişan saatim :) salonda olmamız lazım

Haklsn kuzum ben ozmn hem kuaforu ariyim hemde fotocuyu ona gore yol ciziyim cok sagil tatlım

Sen ssanslisin ayni yerdelermis bende erken gderim kuafore de zamanim.kalsinda kostrmiyim kuzum
hayrli olsun sizinkide buarada

Kuzu ben golbasinda oturuyorum aynı senin gibi uzak ve gelismekte olan bi ilce :))

Canim gunaydin ben dugun hikayesi firmasinda calisiyorum. Yaz sezonumuzun buyuk bir kismi ozellikle haftasonlari simdiden doldu .. Yani ayarl bence simdiden

Bende erken diyorum demek doldu insanlar simdden ayarlio desne ozmn cnm cok saol

Agustosun 1 INŞALLAH kuzum

arkdsim fotografcidan cok memnundu banada onerdi ara dedi ama daha 6 ay var biandanda agustosun 1 çoğu kisi dugun yapio.duugn zmaani rezerve yaptrymmi diyorum biyandanda erkenmi kafam karisik kuzum
Canım netleştirdiysen fotoğrafcıyı gidip konuş rezerve yaptır. Bizim 31ocakta canım. 15gün önce telefonda konuştuk yarında yüzyüze görüşecez.
Tatilin keyfini cikar
baristinmi tatlım
Yok canım hala tam konuşmuyorum.

İyi yapmışssın canm anca hazırlanırsın 4 erken değilmiki canm kaça kadar sürcek

gölbaşı da uzak evet canım.oturmak istediğim yerde yakın sayılmaz aslında ama yine burdan daha yakın.gölbaşıyla ters benim oturduğum yer ama incekte okudum 3 sene :) artık gidip gelirken içinden geçtiğim semtleri sen düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…