Daha güzelleri var canım :) bende netten yaptırdım:) memnun kaldım istersen siteyide söylerim sana:) canım kuaför ve fotoğrafcıyla görüş ona göre karar verirsin saatinede:)
Daha güzelleri var canım :) bende netten yaptırdım:) memnun kaldım istersen siteyide söylerim sana:) canım kuaför ve fotoğrafcıyla görüş ona göre karar verirsin saatinede:)
Günaydın kızlarrr. Nasılsınız bugün
16.00 la 19.00 arası olacak nişanİyi yapmışssın canm anca hazırlanırsın 4 erken değilmiki canm kaça kadar sürcek
İyiyim bugün canım. Güne burda başlayayım dedim :)Cok sşükür sen nasilsin tatlım
Ayy senin de nişana çok az kaldı değil mi ? 31i diye hatırlıyorum. Hazırlıklar tamam mı16.00 la 19.00 arası olacak nişan
Hımm şimdi anladım canım ben gec saate kadar düşününce erken geldi16.00 la 19.00 arası olacak nişan
canım annen son olaylardan dolayı böle bişi sölemiş olabilirmi? birde anlamadığım nikah tarihini siz önceden almadınızmı?Offf valla kafayı yicem. Annem nikah burda olsun diyo. Nişanlım diyo ki orda zorlayacaklar. Sen gel burda olsun diyo. Annem niyeyse oraya gitmemi istemiyo. Arada kaldım ne yapacağımı şaştım kaldım
aynen kuzumm 2 hafta kaldıııAyy senin de nişana çok az kaldı değil mi ? 31i diye hatırlıyorum. Hazırlıklar tamam mı
kış olunca akşam saatleri rahat olmuyor ben arkadaşlarımdan biliyorum geçen sene 18.00 -19.00 dan sora yapmışlardı kıştan olunca saat geç oluyorHımm şimdi anladım canım ben gec saate kadar düşününce erken geldi
Aa neden öyle diyorlar ki şimdi? Sizin nikaha çok az kalmadı mı niye böyle karıştı şimdiOfff valla kafayı yicem. Annem nikah burda olsun diyo. Nişanlım diyo ki orda zorlayacaklar. Sen gel burda olsun diyo. Annem niyeyse oraya gitmemi istemiyo. Arada kaldım ne yapacağımı şaştım kaldım
Doğru canım haklısınkış olunca akşam saatleri rahat olmuyor ben arkadaşlarımdan biliyorum geçen sene 18.00 -19.00 dan sora yapmışlardı kıştan olunca saat geç oluyor
Kütahya porselende çok hoş fincanlar vardı canım fiyatları da uygundu bir bak istersen :) renklerimiz yakın sayılır, geçen hafta sonu annemle alışveriş yaptık biz de, tabak çanak almak çok eğlenceli oluyor yaaynen kuzumm 2 hafta kaldııı
Hazırlıklar şöyle kuzum elbisem kuafor foto salon ayarlı. İsteme günü için canım uzak yoldan gelecekleri için normal yemek yenilecek akşamada oturma odasındaki masayı süsleyip pastalar vs felan güzel bir konsept oluşturmayı düşünüyorum onun için gerekli tabak çanakta almıştım. Pembe mor beyaz bir konsept oluşturcam. Yine konsepte uygun sağolsun tubb cum hatıra çerçevesi hazırlıyor kapı girişinede sözümüz var yazısı olucak evde dağıtmak için hediyeliklerimide sipariş verdim şimdilik böyle geriye pek bişey kalmadı. Bir fincanlarım eksik kahve için onuda yrn almayı düşünüyorum öyle işte kuzumm
Offf valla kafayı yicem. Annem nikah burda olsun diyo. Nişanlım diyo ki orda zorlayacaklar. Sen gel burda olsun diyo. Annem niyeyse oraya gitmemi istemiyo. Arada kaldım ne yapacağımı şaştım kaldım
Oyy sanada hayırlı olsun canım benim. senin nişan söz falan oldu mu?
Ben de gelebilir miyim ?
Uyku tutmuyor beniii
Günaydın gelincikler
Günaydın hatunlar :) bugün tatile giriyorum sayılır :) okulda son günüm:) bu arada müdürümün dönüşte sıkıntı çıkarmasının sebebi sendika çatışması olduğuna karar verdim:)
Günaydın gelincikler, hayırlı cumalar herkese..Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşALLAH
amin canım hepimizin hayırlı cumaları olsun inş. günaydın buarada
Günaydınnnn Hayırlı cumalarrr :) ay şu çoklu cevap vermeyi bi türlü yapamıyorum
günaydın hayırlı cumalar bebeklerr :)
günaydııınnnn müstakbel güzel gelinleerriiimmm nasılsınııızz
Kuzu ben golbasinda oturuyorum aynı senin gibi uzak ve gelismekte olan bi ilce :))
Günaydın güzeller haftanın son günündenhayırlı cumalar
Günaydın kızlarrr. Nasılsınız bugün
Günaydınn kızlar..Erkencisiniz :))
Ben tabi şantiyeden geldim işçilerimi tertip ettim vs ancak odama gelebildim
Bugün cuma oleyyy:))
Söz oldu canım 3 ay önce hayırlısı inşallah :)
Geldin bile hoşgeldiiiinn
Günaydın
Günaydın canııım oooh hayat sana güzel vallaa
Günaydın canımm amiin inşallahhh
Günaydın canıımm
Günaydın canııımmm
Günaydınnn
Günaydın canıım çok şükür sen nasılsın :) :)
Aaaa benim sevdiceğim gölbaşında yaptı askerliğini
Günaydın canııımm sanada hayırlı cumalar :) :)
Günaydın canım çok şükür sen :)
Günaydınnn :)
Kızlar herkese güzel cuma gününden günaydın ve hayırlı cumalar
Ancak yazabildim sabahtan işlerimi ayarlayıp , bir de sayfaları oku oku bitmedi amma çok konuşuyosunuztakip edemiyorum topiğimiz iyice canlandıı ee ne de olsa başında YEKTA61 var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?