2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Baya baya organizasyon yapmıssn canım sen..hayırlı olsun şimdidenn.Lokumluklu fincan almıştım ben hatta fincanların tabakları kalp şekline benziyor..:)

Eveet yetişmek gerçekten çok zor oluyor katılıyorum ama güzel burası böyle şenlikli

canım annen son olaylardan dolayı böle bişi sölemiş olabilirmi? birde anlamadığım nikah tarihini siz önceden almadınızmı?
Yok canım belediyeyi aradım biz öncesinden yapacaz düğünde falan değil. Belediyedeki bayan da dedi. Hemen başvurunun ertesi günü olur nikah dedi.

Planlarin super INŞALLAH guzel gecer

Aa neden öyle diyorlar ki şimdi? Sizin nikaha çok az kalmadı mı niye böyle karıştı şimdi
Ayy bilmiyorum. Bu işler yaklaştıkça ne annemi ne kendimi nede nişanlımı tanıyamıyorum... hala annem onun dediklerini yapayım istiyo otorite durumu. Bende hem yaşım gereği hemde artık evleneceğim için onun her dediğini yapamam. Herşey onun isteği gibi olamaz. Bunu anlatamıyorum. Onu kırmakta istemiyorum

Yok canım belediyeyi aradım biz öncesinden yapacaz düğünde falan değil. Belediyedeki bayan da dedi. Hemen başvurunun ertesi günü olur nikah dedi.
canım benim şahsi fikrim ailenin yanında nikahı yapman. Bence onlarda yapacakları görüşmeden sona nikah olsun istiyorlar. oyüzden nişanlında bi zahmet okadar anlayış göstersin

Ayy kuzum akıl sağlıma bişe olmadan geçsin istiyorum artık

Kuzum senin dugun nezmn peki

Kizlar belediyeyi aradim ogrendimmm ☺☺

gerekenler

nüfus müdürlüğünden evlendirme ehliyet belgesi
3 erkek fotograf 3 bayan fotograf
n.cuzdani fotokopisi
saglik karnesi mühürlü fotografli olucakmis en gec martta gelin dedi basvuru yapın nisana nikah cok dedi

Baya baya organizasyon yapmıssn canım sen..hayırlı olsun şimdidenn.Lokumluklu fincan almıştım ben hatta fincanların tabakları kalp şekline benziyor..:)
kuzum az kişi olsaydı bende öyle düşünmüştüm ama çok kalabalık o kalabalıkta pek onla uğraılmaz. oyuzden normal fincan alıcam
Planlarin super INŞALLAH guzel gecer

amin kuzum inşaAllahh.

Kizlar sizle bişey paylasmak.istiyorum

bisey beni üzüyor
Mesala nisnalimi aradim nikah islmelri icin bunlar gerekiyormuş diye nisanlim sofor benim yerler kardan buzlanmis zor suruyor arabayi ben nelerle ugrasiyorum sen nediosun dedi hallderiz ozmn gelsin diyo hallederiz suan yasadiklarimi bi bilsen diyo tamam zor bizim yuvamiz icn calsiiyo esya takstlerimz var ama benimde zoruma gidiyor nikah islmleri söyledim die suclumuyum yani bu tepki zoruma gitti yerler buzmus cani tehlikede araba kullanio biliyorim ALLAHIM korusun onuda bende birsz bu konuda ilgi bekledim hakszmym

günaydın kızlar,,amma konuşmuşsunuz,oku oku ancak geldim

Teşekkür ederim canımm çok yardıma ihtiyacım olacaakkk

Aradığım şeyler bütün ev malzemelerii .p

hemşerim sen burya gelince haberleşiriz,belki düğün alışverişini bile birlikte yaparız :)

Kizlar ben hediyelerimi neyle dagiticam ya sepet var bitane pembe tulle suslemistim ablamin kinasinda onu kullansam olur herhalde

Sac modeli de bakiyorum. Sade bi topuz yaptirayim diye dusundum.

bende bu ikisini düşünüyorum cnm sen karar verince bana da bildirsene.benimde yüzüm uzun,görmüşsündür instagramda fotolarda o yüzden bende öyle sıkı bir topuz istemiyorum.

Bol şans canımmm umarım gönüme göre bi salon bulursun mutlaka haber ver bana gezerken baya bi bilgi sahibi oldum sayılır :)Yardımcı olabilceğim bişey olursa seve seve olurum aklında olsun canım..

sen bana özelden numaranı yazsana,belki haberleşiriz vakit olursa :)

Kizlar ben simdiden size fotografscyi ayarlymmiii kafam cok karisti

bana da erken geldi ama istersen yinede bir görüş.

bence de sence şekerim

oo sağol kuzum ya ama ben semboliğim bu topik hepimizinnnn

canım yeni topik başkanlığın hayırlı olsun

erkekler bazen odun oalbiliyor,o anda yol durumuna stres yapmıştır.akşam yeniden konusursunuz,sıkma canını.

Zamanlama hatası olmuş canım seninki..Tabi ki ilgi beklersin en doğal hakkın:)

Canım ya yalnız değilsin emin ol, erkeklerin kodlarında yok herhalde..varsa da bize denk gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…