- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
bi kere cesaret edersem muhtemelen sonra alışırım ama ilkine cesaret etmek önemli :)
Ben ağda için hiç kuaföre bile gitmedim..İlk seansta yer yarıldı, içine girdim yaniAma dedim bu acıyı çekeceksın, pür pak olacaksın şimdi gayet rahatım, gerçekten tavsiye ederim canım
nerde senin gittiğin yer cnm? toplam ücreti ne? ben fırsatlardan bakıyorum,fiyat uygun geliyor ama onlara gidip pek memnun kalmayanlarda waro yüzden gidersem adam akıllı bi yer olsun istiyorum.
Aynı ben, ben de sarışın olduğum için tek sorun o bölge.. Lazere güvensem giderim de güvenmiyorum.tmm arasıra sana benimkileri ödünç veririmo kdr hukukumuz var şurda
ya kızlar bende istiyorum lazere gitmek bikini bölgesi için çünkü sarışın oldugum içi diğer yerlerle sorunum yok.amma velakin açmaya utandığım için,hep erteleyip duruyorum bugün yarın diye yaevlenmeden bende halletsem iyiydi
Neden pekı canım nıye guvenmıyon?Aynı ben, ben de sarışın olduğum için tek sorun o bölge.. Lazere güvensem giderim de güvenmiyorum.
Aynı ben, ben de sarışın olduğum için tek sorun o bölge.. Lazere güvensem giderim de güvenmiyorum.
Kanser yapıyormuş uzun vadede, öyle deniyor. Kesin olarak kansere neden olmaz da denilemiyor. Kafam karıştı benim de..Neden pekı canım nıye guvenmıyon?
Utangaçlık olmaz bende ya heralde, mememi çok kişi gördü ameliyattan dolayı, iyice utanmaz oldum benya çevremde giden herkes cok memnun kaldı ama benim o utangaçlığı yenmem lazım :)
Kanser yapıyormuş uzun vadede, öyle deniyor. Kesin olarak kansere neden olmaz da denilemiyor. Kafam karıştı benim de..
Utangaçlık olmaz bende ya heralde, mememi çok kişi gördü ameliyattan dolayı, iyice utanmaz oldum ben
Haha kız sen kime açıyonanacım mememi bende çok kolay açarım,o konuda bende sorun olmazdı hiç
Haha kız sen kime açıyonBen ameliyattan sonra sürekli evde açıp anneme kızlara gösteriyodum, tabi kendim de meme özlemi içinde olduğum için yıllardır hep bakmak istiyordum, evdekiler bunaldılar artıkın görmekten..
Meme büyütme canım, tahta gibiydi resmen erkek gibi dümdüz, 6 ay oldu ameliyat olalı :)özel değilse ne ameliyatı canım
Meme büyütme canım, tahta gibiydi resmen erkek gibi dümdüz, 6 ay oldu ameliyat olalı :)
Teşekkür ederim :) Bunu dert eden herkese tavsiye ederim :)hayırlı olsun :)))
Kızlar tek tek alıntı yapamadım çok teşekküt ederiz. Yollar çok kötüydütırlar kalmıştı hep bizde buz üstünde kayarak geldik resmen. Allahtan kötü yollar bitti şimdi. Karda yok biraz uyucam :)
Dinlen canım, yormuştur yol :)Kızlar tek tek alıntı yapamadım çok teşekküt ederiz. Yollar çok kötüydütırlar kalmıştı hep bizde buz üstünde kayarak geldik resmen. Allahtan kötü yollar bitti şimdi. Karda yok biraz uyucam :)
Kızlar tek tek alıntı yapamadım çok teşekküt ederiz. Yollar çok kötüydütırlar kalmıştı hep bizde buz üstünde kayarak geldik resmen. Allahtan kötü yollar bitti şimdi. Karda yok biraz uyucam :)
Daha yolun çoğu duruyo canım ama viraj yok dümdüz biraz uyuyayım da urfadan sonra ben kullancam arabayı inşallah:)Sağ salim gelmişsiniz canım sevindim hadi dinlen biraz görüşmek üzerer
Gecmis olsun kuzim sende dinlen guzelcee daha sora iyi haberlerini alalimmKızlar tek tek alıntı yapamadım çok teşekküt ederiz. Yollar çok kötüydütırlar kalmıştı hep bizde buz üstünde kayarak geldik resmen. Allahtan kötü yollar bitti şimdi. Karda yok biraz uyucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?