2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bi kere cesaret edersem muhtemelen sonra alışırım ama ilkine cesaret etmek önemli :)

Ben ağda için hiç kuaföre bile gitmedim..İlk seansta yer yarıldı, içine girdim yani Ama dedim bu acıyı çekeceksın, pür pak olacaksın şimdi gayet rahatım, gerçekten tavsiye ederim canım

Ben ağda için hiç kuaföre bile gitmedim..İlk seansta yer yarıldı, içine girdim yani Ama dedim bu acıyı çekeceksın, pür pak olacaksın şimdi gayet rahatım, gerçekten tavsiye ederim canım

nerde senin gittiğin yer cnm? toplam ücreti ne? ben fırsatlardan bakıyorum,fiyat uygun geliyor ama onlara gidip pek memnun kalmayanlarda war o yüzden gidersem adam akıllı bi yer olsun istiyorum.

Aynı ben, ben de sarışın olduğum için tek sorun o bölge.. Lazere güvensem giderim de güvenmiyorum.

Neden pekı canım nıye guvenmıyon?
Kanser yapıyormuş uzun vadede, öyle deniyor. Kesin olarak kansere neden olmaz da denilemiyor. Kafam karıştı benim de..

ya çevremde giden herkes cok memnun kaldı ama benim o utangaçlığı yenmem lazım :)
Utangaçlık olmaz bende ya heralde, mememi çok kişi gördü ameliyattan dolayı, iyice utanmaz oldum ben

anacım mememi bende çok kolay açarım,o konuda bende sorun olmazdı hiç

Ben ağda yapamıyorum korkuyorum
mecbur kuaföre gidiyorum ama çok zor oluyor gerçekten başkasına açmak

anacım mememi bende çok kolay açarım,o konuda bende sorun olmazdı hiç
Haha kız sen kime açıyon Ben ameliyattan sonra sürekli evde açıp anneme kızlara gösteriyodum, tabi kendim de meme özlemi içinde olduğum için yıllardır hep bakmak istiyordum, evdekiler bunaldılar artıkın görmekten..

özel değilse ne ameliyatı canım

Kızlar tek tek alıntı yapamadım çok teşekküt ederiz. Yollar çok kötüydü tırlar kalmıştı hep bizde buz üstünde kayarak geldik resmen. Allahtan kötü yollar bitti şimdi. Karda yok biraz uyucam :)

Sağ salim gelmişsiniz canım sevindim hadi dinlen biraz görüşmek üzerer

Dinlen canım, yormuştur yol :)

İyi dinlenmeler canım :))

Sağ salim gelmişsiniz canım sevindim hadi dinlen biraz görüşmek üzerer
Daha yolun çoğu duruyo canım ama viraj yok dümdüz biraz uyuyayım da urfadan sonra ben kullancam arabayı inşallah:)

Gecmis olsun kuzim sende dinlen guzelcee daha sora iyi haberlerini alalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…