Anladım canım arastırıcam bunu inşallah kurtulurum bende bı an once yaDiode canım son çıkan makine bu zaten benimde batıklarım falan oluyodu çok ondan başladım
Nişan geçsin, gitsin inşallah, öyle devam edicem alışverişe, şu an kendime çorap bile almıyorum o derece yanibaskın duygularımı çıkarıcam ortaya Kendi kendimin bile farkında olmayabilirim belki Karşında ki insan önemli yavru, adam ne giyecek mesela? niye biz hazırlık yapıyoruz ki Röpteşambırıyla karşımızda viski mi yudumlayacak
cnm benim kınam Adana'da olacak,düğün erkek tarafının memleketinde olacak ama salonda yapıcaz tabi bizde kınayı,gelinlik fln giyicem.kına-düğün arası bişi olacak.otel Garden business çok iyi fiyat vermiş şok oldum hatta.bence çok iyi bir miktar.benim sözlüm daha dün gece geldi,daha yeni başlıcaz salon bakmaya.ama Atasev cok pahalı.200 kişi olsa 10.000 yapıyor.ben duygu cafenin karsısında ki salonlara bakmayı pek düşünmüyorum,çünkü öyle klasik piyanist şantörlü bi gece istemiyorum.ama orda bile 3000-3500 arası fiyatlar.ben sadece öğretmenevinin salonuna nişan için salon düşünürken bakmıstım.orda bile kır düğünü için 7500 civarı demişti,diğer kapalı salonları da 3500 fln civarıydı galiba ama ben begenmemiştim salonu.eğer Garden business içine sinerse asla kacırma derim :) bende hatta bakıcam kına için mekan bakarken oraya
ayy ağzımda çay vardı onu püskürttümröpteşambır viski ve karşısında sen Allah seni davul etsin yıkıldım gözümde canlandı birden o sahne,senin ki geçiyor karşına elinde viski,,gelsene bebişim yamacımaaa,geeel gelll çekinmeee,,korkacak bişi yok sadece gazoz içiçizzz
Ay koptummmm
Canım erkekler içinde özel boxerlar var onlardan alsın erkek tarafıda
He bide kıl köklerin siyahsa ve baya kalınsa daha cabuk etki ediyo ondan benim koltukaltı öyle olduAnladım canım arastırıcam bunu inşallah kurtulurum bende bı an once ya
boxer olmaz yavru kuş, röpteşambır şart ve mümkünse bordo renkli olmalı
Ayy biri benim kadınlık hormonlarımı almış
Diode canım son çıkan makine bu zaten benimde batıklarım falan oluyodu çok ondan başladım
Evet canım kendım beyaz tenlı olmama ragmen sıyah ve kalın yeternce agdayla bıle ıncelmedı yanı yıllardırHe bide kıl köklerin siyahsa ve baya kalınsa daha cabuk etki ediyo ondan benim koltukaltı öyle oldu
Huhuuuuuu yaşasınBende diode başladım. 6 seans oldu , zaten başlama sebebim batıklardı..şimdi bir tane bile yok
Benimde aynı ya vücuduma göre fazla siyah ve kalın ama bitecek inşallah basla bi an önce canımEvet canım kendım beyaz tenlı olmama ragmen sıyah ve kalın yeternce agdayla bıle ıncelmedı yanı yıllardır
bizimkine bohçada alalım dedik tarzı değilmiş eşofman takımı alsak daha iyi dedi baya spor takılcak yani bende ayıcıklı pijama alsam yeridir
İnşallah bidahaki ay düşünüyorum canım bana kalsa bun baslıcm ama kasıkta ıltıhalı bezem olustu o zyden gıttm zaten doktora o gecene kadar yaptramazmısm sureklı oluyodu bende sanırm tedavısıde yokms ınsallah bylelıkle kurtulrm valla cok korkuym gecmıck dıyeBenimde aynı ya vücuduma göre fazla siyah ve kalın ama bitecek inşallah basla bi an önce canım
Huhuuuuuu yaşasınetkili yani madem diode kullanıyon bişey soriim bari dökülenler tekrar çıkmıyo dimi
Hadi ya geçer inşallah canımİnşallah bidahaki ay düşünüyorum canım bana kalsa bun baslıcm ama kasıkta ıltıhalı bezem olustu o zyden gıttm zaten doktora o gecene kadar yaptramazmısm sureklı oluyodu bende sanırm tedavısıde yokms ınsallah bylelıkle kurtulrm valla cok korkuym gecmıck dıye
Yok canım çıkmıyorKelleşmeye başladı
iyiymiş o zaman aydınlattığın için teşekkürler canımss azıcık cok mu sordum ne
İnşallah canım..Hadi ya geçer inşallah canım
Aksatma bakalm canım bak cıkmadgna gore faydasnı gormeye baslamıssın bıle ne güzel..bende gidiyorum lazere 5.seansa grcem pazartesi.her ay gidiyorum ben.sanki iyi yapmıyorum ama.daha kökleri bile çıkmamış oluyo çoğu yerlerin...
10seans paket aldım.mecbur hazirana kdr her ay gtmek zorundaym..tayin isticem snra hayrlısıylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?