2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizimkine bohçada alalım dedik tarzı değilmiş eşofman takımı alsak daha iyi dedi baya spor takılcak yani bende ayıcıklı pijama alsam yeridir

canım baktığın zaman bana da bilgi ver o vakit :) garden business e bak sende bende çok beğendim ama salonu resimlerde gördüm acaba nasıl hatta benim içinde bakabilirsin, pisti geniş mi daracık bir yer mi falan

Öldüm gülmekten yaaaa Allah iyiliğinizi versiinn

He bide kıl köklerin siyahsa ve baya kalınsa daha cabuk etki ediyo ondan benim koltukaltı öyle oldu
Evet canım kendım beyaz tenlı olmama ragmen sıyah ve kalın yeternce agdayla bıle ıncelmedı yanı yıllardır

bizimkine bohçada alalım dedik tarzı değilmiş eşofman takımı alsak daha iyi dedi baya spor takılcak yani bende ayıcıklı pijama alsam yeridir

Bizimki istemedi ya kandıramadım (sırf gülmek için bile alabilirdim ) röpteşambırsız bohça yaptık bizde napalım :) fantazi dünyam pek geniş, başka şeyler buluciz artık

Benimde aynı ya vücuduma göre fazla siyah ve kalın ama bitecek inşallah basla bi an önce canım
İnşallah bidahaki ay düşünüyorum canım bana kalsa bun baslıcm ama kasıkta ıltıhalı bezem olustu o zyden gıttm zaten doktora o gecene kadar yaptramazmısm sureklı oluyodu bende sanırm tedavısıde yokms ınsallah bylelıkle kurtulrm valla cok korkuym gecmıck dıye

Hadi ya geçer inşallah canım

bende gidiyorum lazere 5.seansa grcem pazartesi.her ay gidiyorum ben.sanki iyi yapmıyorum ama.daha kökleri bile çıkmamış oluyo çoğu yerlerin...
10seans paket aldım.mecbur hazirana kdr her ay gtmek zorundaym..tayin isticem snra hayrlısıylaa

Aksatma bakalm canım bak cıkmadgna gore faydasnı gormeye baslamıssın bıle ne güzel..

Kızlar ya bugün pek iyi geçmedi yoruldum başım ağrıdı uykumda geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…