- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
teşekkür ederim canımmben baharatı çok severim çok kullanırım.gidip bakmam lazım o zaman.güle güle kullan canım hepsi çok güzel :)
http://www.n11.com/biev-tnx179-pembe-6li-miknatisli-baharatlik-P44525066 varmış canım bende bu magazadan aldım
Evettt çok şekerler yaaa ama diğerine göre daha ufak işte ama çok hoşuna gidiosa alabilirsin abartı değil küçüklüğüay çok tatlıymış ama.
Evettt çok şekerler yaaa ama diğerine göre daha ufak işte ama çok hoşuna gidiosa alabilirsin abartı değil küçüklüğü
aşkla kllan canımtesekkür ederim canımm
noldu gızKızlar şuan çok aşırı mutluuyuuuummmm
Kızlar şuan çok aşırı mutluuyuuuummmm
tesekekkür ederimm canımmaşkla kllan canım
Ayyy hadi gözün aydınnn canımmNişanlım askerden normalde 5 mayıs da gelecekti ben ona göre hesaplıyordum daha 3 haneli sayılardaydık ama 18 Nisan da bitiyormuş kullanmadığı izinlerden dolayı ve saat on ikiden sonra son 91
Hangi cihaza gidiosun ki canım etkisi varmı
kafam hala çok karışık.kızlar hazırlayan varsa içine koyduklarınızı söylermisiniz.:)
hadi bakalım gözün aydın canım :)Nişanlım askerden normalde 5 mayıs da gelecekti ben ona göre hesaplıyordum daha 3 haneli sayılardaydık ama 18 Nisan da bitiyormuş kullanmadığı izinlerden dolayı ve saat on ikiden sonra son 91
alex.. canm benm makinem...tüylerim kalın ve beyaz tenli olduğum için bu cihaz etkili
ayy biz yaptık hemde baya içimize sine sine eşya aldık..
nişanlm bizden 2saat uzakta otrdukları için otobüsle gttik ve valiz en mantıklısıydı..
aldığım valizin tekerlekleri kendi etrafnda 360 derece dönüyor..dedim balayında da kullanırız...
Eki Görüntüle 1377381 Eki Görüntüle 1377380
valizde koyduklarım tam sayılarını unutmuş olblrm ama;
NİŞANLIMA;
nike eşofman takımı
uzun pijama ve şortlu pijama takımı
4 er aadet atlet ve boxer
3/4 tane çorap
traş makinesi
seccade/tesbih/büyük yasin
havlu/lif
terlik(o erkeksi hatta baba işi terlkleri sevmioztwigyden aldık)
cüzdan ve kemer
kol düğmeside olablr(ama ben damatlığıyla alıcam)
o gördüğünüz kutuyada baya bi bakım ürünü doldurdum..watsonda elime ne geçerse attım
parfüm/roll on
traş kolonyası ve balsamı
gilette mach3
diş macunu(fırça şarjlı olanlardna kullanıyo)
cilt toniği
krem
duş jeli ve şampuan
kulak pamuğu
tırnak makası
evde gözlük kullandığı için(gözlük silme bezi)
......aklıma gelenler bunlar.....
KAYINVALİDE KAYINBABA VE ERKEK KARDEŞİNEDE
birer üst
seccade/tesbih/ babaye(takke)
anneye mevlüt yazması
havlu
lif
terlik
alt üst iç çamaşırı
çorap
valla aklıma gelenler bunlar...
ek olarak günlük kıyafet de alanlar oluyor...ama biz zaten birbirimize alıyoruz arada öyle şeyler gerek duymadık
Teşekkürler canım :) mutluluktan uçuyorum sanki yarın gelecekmiş gibi ama 17 gün az deil yaaahadi bakalım gözün aydın canım :)
Teşekkürler canım :) mutluluktan uçuyorum sanki yarın gelecekmiş gibi ama 17 gün az deil yaaa
canım zahmet edip tek tek yazmışsın çok teşekkür ederim. günlük kıyafetler bizde kıza alınıyo ama damada alınmıyo .kıza ne alınıyo biliyorum da damada alınanları bilmiyodum .:)
Hepsi çok güzel canım baharatlıklar benimde kafamdakiler aynı zamanda güle güle kullanTamam yüklüyorum :)) Baharatlık hediyeydi sadece rengini değiştim diğerlerinide takım yaptımm
kısa dönem mi nerde yapıyo canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?