2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyi yapmışsın canım.benimkisi fena düşkündür.bende düşkünüm zaten.ikimizde aslan burcu olunca.o bana sürekli alır zaten.ben hiç bişey almam ona zor beğeniyo çünkü.ilk fırsatta gidip bizde takım bişeyler alıcaz beraber.nişanda da her zamanki gibi bi alışveriş yapıcaz zaten adet diye maaile gitmiycez.bizde öyle iki taraftan da anneler ablalar gelir bişeyler beğenir alır.bu bohçanın içine konan herşeyde kullanılsın istiyorum.onlara pek bişey aldırmak istemiyorum kendim alıp onlara göndericem.sözde kendileri getirdiler neyseki kullanabilceğim güzel şeyler almışlar.nişanda da kendim alıp şansa bırakmıycam.:)

bizde herşeyimizi kendimiz gidip aldık.olması gerekn bu bence

bizde herşeyimizi kendimiz gidip aldık.olması gerekn bu bence

bencede.sözden önce gidip almaya vaktim olmadı.bikaç şeyi sözlüme fotoğraf attırıp aldırdım.bikaçını da bana göstermeden yine o seçti aldı.onun zevkine de güveniyorum.ama ailesinin aldıkları tamamen şans.neyseki beğendim.:)

Hemen hemen aynı neredeyse :)) bizimde atarsa 92 :)) sen nerede oturıyorsun peki canm :)
Canm bence sizinde bizimle aynı normalde 20 si ama cumadan aliyorlarmis yani 18 inde :) ben elazigliyim antepde calisiyorum istanbulda oturacaz Nişanlımmmmm da adanalı :)

ALLAH babalarimizi basimizdan eksik etmesin kizlar onlar bizim canimiz kiyamam

Tatlim cozdum aradim.ogrendim marrta gelin dediler adimida yazdrdim 22 nisana hayrlisi olsun INSALLAH ☺

Gelinlik aliyormusun diktiriyrmusun hangi model dusunuyorsun fikrin varsa foto paylassaniza kuzum

Nişanlım askerden normalde 5 mayıs da gelecekti ben ona göre hesaplıyordum daha 3 haneli sayılardaydık ama 18 Nisan da bitiyormuş kullanmadığı izinlerden dolayı ve saat on ikiden sonra son 91

ALLAH kavustursun INŞALLAH bilirim asker yolu beklemek cok zordur ve 1 gun azalsa insan gobek atar safaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…