bişey değil canım ne demek...bizimde kurbandan önce oldu..yani ağustosun sonunda..
kurbanda da adettir diye zaten kıyafet alındı bana..ama mesela bende nişanlıma kıyafet aldım..böyle bi adet yok..herşey adete göre olmk zorunda değil tabiönemli olan içinden gelmesi falan filan...
kendine almıcaktı..öyle kıyafet düşknlüğü yok.fuzuli görüyo kendine alınca..bari ben alayım takım giyinelm dedm
uzun dönem canım komando olarak yapıyor ama muş ta
canım çok az kalmış o zaman.geçer biter hemen.gittiği yerde doğu ama yine de çok terör olayı yaşanmıyo.şanslı sayılır.
iyi yapmışsın canım.benimkisi fena düşkündür.bende düşkünüm zaten.ikimizde aslan burcu olunca.o bana sürekli alır zaten.ben hiç bişey almam ona zor beğeniyo çünkü.ilk fırsatta gidip bizde takım bişeyler alıcaz beraber.nişanda da her zamanki gibi bi alışveriş yapıcaz zaten adet diye maaile gitmiycez.bizde öyle iki taraftan da anneler ablalar gelir bişeyler beğenir alır.bu bohçanın içine konan herşeyde kullanılsın istiyorum.onlara pek bişey aldırmak istemiyorum kendim alıp onlara göndericem.sözde kendileri getirdiler neyseki kullanabilceğim güzel şeyler almışlar.nişanda da kendim alıp şansa bırakmıycam.:)
bizde herşeyimizi kendimiz gidip aldık.olması gerekn bu bence
Tesekkür ederimm canmmmHepsi çok güzel canım baharatlıklar benimde kafamdakiler aynı zamanda güle güle kullan
düğün 7 ay 3 gün sonra canımNişanımızı yaptık
asker şafağımız da çok yakınmış :)
Babam amcama vekalet vericekmis zaten kendisi konusamaz kesin aglar
Allah kavustursun
Canm nisanlim muş ta yapyor askerligini safagimiz da 1 saat sonra 91 olacak insallah.. :))Süper canım darısı Başıma inşallahhh:)) hadi ya çok güzel:) askerin nerde şuan:)
Allah razı olsun canım inşallah :)
Canm nisanlim muş ta yapyor askerligini safagimiz da 1 saat sonra 91 olacak insallah.. :))
Canm bence sizinde bizimle aynı normalde 20 si ama cumadan aliyorlarmis yani 18 inde :) ben elazigliyim antepde calisiyorum istanbulda oturacaz Nişanlımmmmm da adanalı :)Hemen hemen aynı neredeyse :)) bizimde atarsa 92 :)) sen nerede oturıyorsun peki canm :)
Canım tam kafamda bişi yok ama ben puzzle hastası biriyim, benimki de aynı şekilde, puzzle dolu elimizde.. Onlarla kaplamayı düşünüyorum duvarları.. :)
Aliexpressten aldıklarımdan birkaçını albüme ekledim giyip
Süpermiş bende direksiyon sınavına girecem inşallah geçerim
Bana yapilmis gibi tam oldu bide tadilat sadece boyunda olacak
Ne renk ayakkabi alsam altina
Merhaba canim
Kizlar bu arada bavulun fotosunu cekemedim. Cunku alip babamin dukkanina biraktim eminonunde o da
Babam yarin getirecek sen tasima dedi canim babam
Kizlar babam cok agliyor ya. Orda cevredeki esnaf arkadaslarina bu benim kizim iste evlenecek falan diyor tanitiyor sonra basliyor aglamaya
Gençlik yarın sevdicekle gelinlik bakıcazdiyorum ki önce kadıköy ümraniyeye bakayım çok içime sinen bi yer bulamazsam fatihe gideyim (zaten avrupa yakasında oturuyorum) anadolu yakasında bildiğpiniz bi gelinlikçi var mı? Biraz iyi bi mağaza olsun yalnız dikimleri kaliteli falan?
Tamam yüklüyorum :)) Baharatlık hediyeydi sadece rengini değiştim diğerlerinide takım yaptımm
Nişanlım askerden normalde 5 mayıs da gelecekti ben ona göre hesaplıyordum daha 3 haneli sayılardaydık ama 18 Nisan da bitiyormuş kullanmadığı izinlerden dolayı ve saat on ikiden sonra son 91
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?