- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Canım gecelikler almıştım ya onlardan :)kizlar bahsetiginiz ne kuzum
Hemen hemen aynı neredeyse :)) bizimde atarsa 92 :)) sen nerede oturıyorsun peki canm :)
Canım gecelikler almıştım ya onlardan :)
Canım yabancı siteden aldım ben aliexpress adı..Kuzu sen netten mi aldin
Kizlaar birkaç saattir bakamadim 240 msj yazilmis :)) madame cocoya gittim bugün vee artik misafirlerimiz evimizde banyo yapabilir :) çok güzel havlular aldim ortalama 7-8 tlye havlular var kizlar ihtiyacı olan baksin. Ayrica bardak takimlari vardi 12 TL te 6 li nisanlimin çok hoşuna gitti haftayada onu alcaz sanirim :)
Canım diktirecem büyük ihtimalle ama modele tam karar vereyim tabi ki paylaşırımGelinlik aliyormusun diktiriyrmusun hangi model dusunuyorsun fikrin varsa foto paylassaniza kuzum
Canım diktirecem büyük ihtimalle ama modele tam karar vereyim tabi ki paylaşırımbu arada tesettürlüyüm ona göre gelinliklere bakıyorum canım
Eki Görüntüle 1377520
Kizlar ust tarafi nöyle düşünüyorum naspse ne diyorsunuzzz sizin fikirlerniz benim icin cok onenli
Eki Görüntüle 1377527 Buda olabilir ☺
Canim cok guzel bu tarz bence. Benimde boyle olucak
Instagramda madamamour diye gelinlikci var istanbul kadikoyde yeri. O sayfada hep tarz dikim yapiliyor ordan da begenenilirsin baska seyler
Tesekkür ederimm kuzuuuNekadar tatlim benimse ihtaycmmm varr cok sekerler kuzum gule gule kullan☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?