Biyce hesabi yapcam kizlar mayosta ev tutcam halilar perdeler lambalar onlari hesaplicam muhasebecilik damarim tuttu plansiz programsiz olamiyorummmm
Sende benim gibi duramıyosun maşallah ay hergün farklı bişey düşünüyorumBiyce hesabi yapcam kizlar mayosta ev tutcam halilar perdeler lambalar onlari hesaplicam muhasebecilik damarim tuttu plansiz programsiz olamiyorummmm
Sende benim gibi duramıyosun maşallah ay hergün farklı bişey düşünüyorum
Ayyy ben evi düşünüyorumm yaa mobilya almadık daha da eve göre alıcaz ev bakıyorum ev yok nerde otursam derdim var bende yaaAynen tatlim ya duramiyorum aklimda deli slrular hersey eksiz olsun istiorum
bide maddi durumda cok onemli doluya koysak olmuyo bosa koysak dolmuyor planlı olarak yaparsak daha iyi olur die düşünüyorum kuzucum
bugun aklinda ne var senin
Sadece dış çekim mi yoksa böyle film gibi kısa bişey yapıyolar o da var mıYaa dun fotocuyu aricam dedim ya bana dis cekim.2500 dedi yuh artik yaaa
canım yorganlar indirimdeyken yorgan bende aldım :) kalın battaniyelerinden istiyorum aslında ama indirimibekliyorum. Yastıkta bu silikonlar varya onlardan düşündüm ama emin olamadım. Daha önce bellona silikon yastık aldım çok ince yok gibi nerdeyse oyüzden yeniden almam lazımBende ordan yorgan battaniye yastik havlu aldim süper gerçekten hemde uygun
Ben de yazın başlıcam bu işeYaa dun fotocuyu aricam dedim ya bana dis cekim.2500 dedi yuh artik yaaa
canım yorganlar indirimdeyken yorgan bende aldım :) kalın battaniyelerinden istiyorum aslında ama indirimibekliyorum. Yastıkta bu silikonlar varya onlardan düşündüm ama emin olamadım. Daha önce bellona silikon yastık aldım çok ince yok gibi nerdeyse oyüzden yeniden almam lazımseninkiler nasıl?
Ben de yazın başlıcam bu işe
Çok zevkli olucaktır bir o kadar da zahmetli ama ankaradamıydın sen canmBen de yazın başlıcam bu işe
Ayyy ben evi düşünüyorumm yaa mobilya almadık daha da eve göre alıcaz ev bakıyorum ev yok nerde otursam derdim var bende yaa
İnşallah yaa az kaldı izmirde bilmediğim yer kalmadı emlakçı olabilirim yaniAl.bendende okadar bi atlatsaydikkk hayrlisyla
İnşallah yaa az kaldı izmirde bilmediğim yer kalmadı emlakçı ni
Satılık mı kiralık mı bakıyosun canımBende daha hic bakmadim mayista eve baksam bulurmuyum ramazana kadar ramazandan once bulup evi kurmam lazimmmm iNSALLAH
Satılık mı kiralık mı bakıyosun canım
Satılık mı kiralık mı bakıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?