2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biyce hesabi yapcam kizlar mayosta ev tutcam halilar perdeler lambalar onlari hesaplicam muhasebecilik damarim tuttu plansiz programsiz olamiyorummmm

Sende benim gibi duramıyosun maşallah ay hergün farklı bişey düşünüyorum

Aynen tatlim ya duramiyorum aklimda deli slrular hersey eksiz olsun istiorum

bide maddi durumda cok onemli doluya koysak olmuyo bosa koysak dolmuyor planlı olarak yaparsak daha iyi olur die düşünüyorum kuzucum

bugun aklinda ne var senin

Yaa dun fotocuyu aricam dedim ya bana dis cekim.2500 dedi yuh artik yaaa

Ayyy ben evi düşünüyorumm yaa mobilya almadık daha da eve göre alıcaz ev bakıyorum ev yok nerde otursam derdim var bende yaa

Bende ordan yorgan battaniye yastik havlu aldim süper gerçekten hemde uygun
canım yorganlar indirimdeyken yorgan bende aldım :) kalın battaniyelerinden istiyorum aslında ama indirimibekliyorum. Yastıkta bu silikonlar varya onlardan düşündüm ama emin olamadım. Daha önce bellona silikon yastık aldım çok ince yok gibi nerdeyse oyüzden yeniden almam lazım seninkiler nasıl?

Tatlim kas tugunden var bide pamukli var annemlerde aldi kas tugu cok guzelnalirsan ondan al sisik sisik ☺ annmelrr kullaniyor şimdi cok memnun biz indrmdeyken aldik baya indrm yaptılar yoksa pahalılardi battaniye sanirim aynisini aldikkk gule.gule kulanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…