Canimm evet oyleymm ayrica kurgu tasarim fln :) gorsel iletisimciymm
Vallaha durup durup ağlıyorum yaBilirim o stresi kuzjm
Tamam canm :) fotoğrafçıların adını alabilir miyim eğer mümkünse :) Kütahya da canm çavuş da er mi sayılıyor bilmiyorm
Vallaha durup durup ağlıyorum ya
erbaş mış canım.
Fotoğrafçılarım Elazığda ama başka ile gelebilirler özelden yazayım
Kızlar evimdeyim sonunda :) ama çok yorgunum. Babamla nişanlım konuştular. Düzelttik gitmeden. Kafam rahat bi şekilde uyucam artık sonunda :) yarın ayrıntıları ve fotoğrafları eklerim:)
Amin sağolasın kuzu inan o şekil hiç bakmadım ama sanırım çook zor çünkü beden tutar vücut yapısı tutmaz hadi bi ihtimal hem beden hem vücut yapısı tuttu sen beğenmezsin istemezsin zaten diktirip kiralayanların gelinlikleri kullanılmıyor daha çok vitrin mankenlerine giydiriliyor yada toptancılara veriliyormuş.. Bir çok gelinlikçiden duydum aynı şeyi, bir de markayı hatırlamıyorum büyük avmlerde olan gelinlikçiler varya hani marka yapmış örneğin vakko gibi, onlara hiç bakmadım eğer maddi durumun yeterli ise oralardan süper gelinlikler çıkar satın alırsın yani ama normal gelinlikçilerde çok sanmıyorum sen yine de o gözle gez mutlakaHayrli olsun simdiden dikim olmasa bedene bulmak zormu sence
Çok şükür canım çok sevindim senin adına iyi uykulaar :)Kızlar evimdeyim sonunda :) ama çok yorgunum. Babamla nişanlım konuştular. Düzelttik gitmeden. Kafam rahat bi şekilde uyucam artık sonunda :) yarın ayrıntıları ve fotoğrafları eklerim:)
Üstte yazmıştım ama görmemişsin demekAnladım canm Askeriye işini çözemedim ben halaolurr canm yaz anlaşırız belki :)) izin olayını öğrendin mi peki:)
Çok şükür canım çok sevindim senin adına iyi uykulaar :)Kızlar evimdeyim sonunda :) ama çok yorgunum. Babamla nişanlım konuştular. Düzelttik gitmeden. Kafam rahat bi şekilde uyucam artık sonunda :) yarın ayrıntıları ve fotoğrafları eklerim:)
Üstte yazmıştım ama görmemişsin demekAnladım canm Askeriye işini çözemedim ben halaolurr canm yaz anlaşırız belki :)) izin olayını öğrendin mi peki:)
Ayyyyyy kızımız evleniyorrrrKızlarr ben geldiiimm:) gelinliğim ve bindallım çok güzel olmuş :) kına malzemelerimide aldıım:) kuaförümü de hallettim :)) işlerim bittiiii:) 12gün kala:)
Canım hoşgeldin öncelikle ben kısmetse mayısta evleniyorum bugün gelinlikçi bakmaya başladım hatta kafama yatarsa bu hafta içi yada önümüzde ki hafta diktirmeye başlıcam.. Ama modelin neredeyse belli olması beni rahatlatan, evlenen arkadaşlarım en az 4-5 ay kala gelinlik diktirmeye başla sonra bi sıkıntı çıktığında düzeltilme şansı olsun diyorlardı onlar dışında da çok duydum bu lafı, bana sorarsan 3 kala diktirmeye başla derim nitekim benimde 3 buçuk ayım var ben başlıyorum bu ara inşallah yine de sen bilirsinSaolun kızlar hepimiz için hayırlı olsun... ya birşey sorucam tarihi yakın olanlar iyi bilir... gelinlik için ne zaman sizce alışverişe çıkmalıyım.. açıkcası ben diktirme yada mağazadan alma konusunda kararsızm çünkü hiç bir model yok kafamdabilemedim yani...
Çok güzel güle güle kullan kuzu
Çok şükür canım çok sevindim senin adına iyi uykulaar :)
Üstte yazmıştım ama görmemişsin demek
seni boşuna heveslendirdim ya özür dilerim canım vallaha kusura bakma,
erlerin uçak biletini askeriye aldığı için günü gnüne alıyormuş
Ankara tatlımmmSüperr:)) nerdesin peki canm:))
canım 2200 tl. kadir adıgüzel izmirde
CHRKSSNGHN .!.:Kızçeler selammm bugün sevdicekle kadıköye gidecektik gelinlik için sonra yoğun tavsiyeler üzerine semte göre değil mağazaya ve kaliteye göre gelinlikçi bakmam gerektiği söylendi neyse günümüz ümraniye de geçti.. Benim model belli az buçuk o yüzden hazır gelinliklere bakmadım fatihi de daha ayrıntılı gezip ona göre bu hafta içi karar vereceğim inşallah. Si nabersiniz nasıl geçti gününüz?
Amin sağolasın kuzu inan o şekil hiç bakmadım ama sanırım çook zor çünkü beden tutar vücut yapısı tutmaz hadi bi ihtimal hem beden hem vücut yapısı tuttu sen beğenmezsin istemezsin zaten diktirip kiralayanların gelinlikleri kullanılmıyor daha çok vitrin mankenlerine giydiriliyor yada toptancılara veriliyormuş.. Bir çok gelinlikçiden duydum aynı şeyi, bir de markayı hatırlamıyorum büyük avmlerde olan gelinlikçiler varya hani marka yapmış örneğin vakko gibi, onlara hiç bakmadım eğer maddi durumun yeterli ise oralardan süper gelinlikler çıkar satın alırsın yani ama normal gelinlikçilerde çok sanmıyorum sen yine de o gözle gez mutlaka
Canım en geç mayısta başla bence normalde 2-3 haftada dikliliyor gelinlikler ama her türlü aksiliği göz önüne al en geç mayısta dikmeye başlasınlarHaksln tatlım bende agustosun 1 sence ben diktrrsem nemzn baslym bilemedim simdi
Canım en geç mayısta başla bence normalde 2-3 haftada dikliliyor gelinlikler ama her türlü aksiliği göz önüne al en geç mayısta dikmeye başlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?