2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Vallaha durup durup ağlıyorum ya

erbaş mış canım.
Fotoğrafçılarım Elazığda ama başka ile gelebilirler özelden yazayım

Anladım canm Askeriye işini çözemedim ben hala olurr canm yaz anlaşırız belki :)) izin olayını öğrendin mi peki:)

Kızlar evimdeyim sonunda :) ama çok yorgunum. Babamla nişanlım konuştular. Düzelttik gitmeden. Kafam rahat bi şekilde uyucam artık sonunda :) yarın ayrıntıları ve fotoğrafları eklerim:)

Tamam kuzum merakla bekliyorum cok sevindim

Kızçeler selammm bugün sevdicekle kadıköye gidecektik gelinlik için sonra yoğun tavsiyeler üzerine semte göre değil mağazaya ve kaliteye göre gelinlikçi bakmam gerektiği söylendi neyse günümüz ümraniye de geçti.. Benim model belli az buçuk o yüzden hazır gelinliklere bakmadım fatihi de daha ayrıntılı gezip ona göre bu hafta içi karar vereceğim inşallah. Si nabersiniz nasıl geçti gününüz?

Hayrli olsun simdiden dikim olmasa bedene bulmak zormu sence
Amin sağolasın kuzu inan o şekil hiç bakmadım ama sanırım çook zor çünkü beden tutar vücut yapısı tutmaz hadi bi ihtimal hem beden hem vücut yapısı tuttu sen beğenmezsin istemezsin zaten diktirip kiralayanların gelinlikleri kullanılmıyor daha çok vitrin mankenlerine giydiriliyor yada toptancılara veriliyormuş.. Bir çok gelinlikçiden duydum aynı şeyi, bir de markayı hatırlamıyorum büyük avmlerde olan gelinlikçiler varya hani marka yapmış örneğin vakko gibi, onlara hiç bakmadım eğer maddi durumun yeterli ise oralardan süper gelinlikler çıkar satın alırsın yani ama normal gelinlikçilerde çok sanmıyorum sen yine de o gözle gez mutlaka

Kızlar evimdeyim sonunda :) ama çok yorgunum. Babamla nişanlım konuştular. Düzelttik gitmeden. Kafam rahat bi şekilde uyucam artık sonunda :) yarın ayrıntıları ve fotoğrafları eklerim:)
Çok şükür canım çok sevindim senin adına iyi uykulaar :)

Anladım canm Askeriye işini çözemedim ben hala olurr canm yaz anlaşırız belki :)) izin olayını öğrendin mi peki:)
Üstte yazmıştım ama görmemişsin demek
seni boşuna heveslendirdim ya özür dilerim canım vallaha kusura bakma,
erlerin uçak biletini askeriye aldığı için günü gnüne alıyormuş

Çok şükür canım çok sevindim senin adına iyi uykulaar :)

Üstte yazmıştım ama görmemişsin demek
seni boşuna heveslendirdim ya özür dilerim canım vallaha kusura bakma,
erlerin uçak biletini askeriye aldığı için günü gnüne alıyormuş

Kızlarr ben geldiiimm:) gelinliğim ve bindallım çok güzel olmuş :) kına malzemelerimide aldıım:) kuaförümü de hallettim :)) işlerim bittiiii:) 12gün kala:)
Ayyyyyy kızımız evleniyorrrr karışık duygular içerisindeyim.. Kuzu hayırlı olsun işlerini halletmene sevindim, gelinliğinin içine sinmesine bilhassa sevindim efenim..

Canım hoşgeldin öncelikle ben kısmetse mayısta evleniyorum bugün gelinlikçi bakmaya başladım hatta kafama yatarsa bu hafta içi yada önümüzde ki hafta diktirmeye başlıcam.. Ama modelin neredeyse belli olması beni rahatlatan, evlenen arkadaşlarım en az 4-5 ay kala gelinlik diktirmeye başla sonra bi sıkıntı çıktığında düzeltilme şansı olsun diyorlardı onlar dışında da çok duydum bu lafı, bana sorarsan 3 kala diktirmeye başla derim nitekim benimde 3 buçuk ayım var ben başlıyorum bu ara inşallah yine de sen bilirsin

Kızlar Taç'dan yatak örtüsü aldım.

Eki Görüntüle 1378625

Güle güle kullan canm hoş hoşşş:))

Mesaj attım dediğin için yazdım canm tekrar sanırım ben yanlış anladım yok tatlım hem üzülmese oradan uçakla burya Uçuş yok ki canm :) anca Otobüsle gelebilirse gelebilir:)) aaa biletleri Askeriye mi alıyormuş ilk defa duydum:)

Haksln tatlım bende agustosun 1 sence ben diktrrsem nemzn baslym bilemedim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…