- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Bi magazlari gezym baktm.olmuyor dikime baslicam tatlim maysta saol
Hmmmmm süpermiş gerçekten bende bunun tesettürlü halini düşünüyorum üstü dantel altına karar vermedim ama büyük ihtimal tül olmayacak. Sadece ben kabarık seviyorum biraz daha kabartıcaz. Çok asil cidden inşallah hayalimizde ki gibi diktirebiliriz
Güzelmiş canım bu :)
Çok güzeller ya, ben de Fransız danteli istiyorum mutlaka..Canım bak bikaç model eklşiyorum benim çok beğendiğim gerçi hepsi birbirinin aynısı neredeyse ama fikir olsun sana da
Eki Görüntüle 1379000 Eki Görüntüle 1379001 Eki Görüntüle 1379002 Eki Görüntüle 1379003 Eki Görüntüle 1379004
Kuzu bide açık olduğun için sana özellikle tavsiyem orjinal fransız kordoneli danteli kullan gelinliğinde ben kapalı olduğum halde bile mümkünse öyle düşünüyorum, seninkinde altta tenin görüneceğinden dantelinin aynı resimde ki gibi kaliteli ve ağır durması lazım
Benim internetim iyi degil bugun baglanamadm bi turlucanm da skkn en iyisi uyumak herkese iyi geceler guzellikler
Saatten olabilirÇok güzeller ya, ben de Fransız danteli istiyorum mutlaka..
Canım sıkıldıııı, bu akşam burası çok sessizdi ya niye ki acaba?
Ya benimkiyle kameralı konuşuyorduk da o sonra anime izlemeye başladı öyle kamera açık bir yandan, benim de canım sıkıldı dedim bakiim kızlara kimseler yoktu ama.. Perşembe akşamı inşallah biniyorum canım otobüse, cuma sabaha karşı ordayım :) Şimdik yatıyom çok uyku bastırdı kuzum :*Saatten olabilirbende 8 buçuk gibi eve geldim gelir gelmez yarım yamal uzandım uyuyakalmışım şimdi uykum açıldı sabahlıcam heralde canım sen ne zaman gidiyorsun memlekete?
Tamam canım bende yine gelinliklere dalmışım iyi geceler sana daYa benimkiyle kameralı konuşuyorduk da o sonra anime izlemeye başladı öyle kamera açık bir yandan, benim de canım sıkıldı dedim bakiim kızlara kimseler yoktu ama.. Perşembe akşamı inşallah biniyorum canım otobüse, cuma sabaha karşı ordayım :) Şimdik yatıyom çok uyku bastırdı kuzum :*
Canım bak bikaç model eklşiyorum benim çok beğendiğim gerçi hepsi birbirinin aynısı neredeyse ama fikir olsun sana da
Eki Görüntüle 1379000 Eki Görüntüle 1379001 Eki Görüntüle 1379002 Eki Görüntüle 1379003 Eki Görüntüle 1379004
Kuzu bide açık olduğun için sana özellikle tavsiyem orjinal fransız kordoneli danteli kullan gelinliğinde ben kapalı olduğum halde bile mümkünse öyle düşünüyorum, seninkinde altta tenin görüneceğinden dantelinin aynı resimde ki gibi kaliteli ve ağır durması lazım
Ya benimkiyle kameralı konuşuyorduk da o sonra anime izlemeye başladı öyle kamera açık bir yandan, benim de canım sıkıldı dedim bakiim kızlara kimseler yoktu ama.. Perşembe akşamı inşallah biniyorum canım otobüse, cuma sabaha karşı ordayım :) Şimdik yatıyom çok uyku bastırdı kuzum :*
Hmmmmm süpermiş gerçekten bende bunun tesettürlü halini düşünüyorum üstü dantel altına karar vermedim ama büyük ihtimal tül olmayacak. Sadece ben kabarık seviyorum biraz daha kabartıcaz. Çok asil cidden inşallah hayalimizde ki gibi diktirebiliriz
Çok güzeller ya, ben de Fransız danteli istiyorum mutlaka..
Canım sıkıldıııı, bu akşam burası çok sessizdi ya niye ki acaba?
Ne olsun vallaha ya stres den öüyorum, internette çekmior
Ankara tatlımmm
Canim cok skldi siizide bunaltmak ustemem ama moralimi bozan bi durum oldu
nisanlimla durduk yere bi tartışma cikti ve ben hizli hareket ediomusum yok fotocuymus fln kosturuomusum yapılması gereken yaplmis zaten hergun bi konuyla geliomusum cok zoruma gitti sanki ben bi ise yaramiyormusum gibi kafa patlatiyorum daha uygunu var mi die hep onu dusunuyorum yine yaranamadim cok ağladım
Canım senin düğüne ne kadar vardı? Belki acele ettiğini dusunuyordur. Erkekler bizim kdr detaycı değil cünkü o yuzden bazen onlara abartı gelebiliyorCanim cok skldi siizide bunaltmak ustemem ama moralimi bozan bi durum oldu
nisanlimla durduk yere bi tartışma cikti ve ben hizli hareket ediomusum yok fotocuymus fln kosturuomusum yapılması gereken yaplmis zaten hergun bi konuyla geliomusum cok zoruma gitti sanki ben bi ise yaramiyormusum gibi kafa patlatiyorum daha uygunu var mi die hep onu dusunuyorum yine yaranamadim cok ağladım
Canımm bak şöyle anlatayım ben fotograf mezunuym fakat hic dugun cekimo yapmadim. Fakat simdi is degistirdm ve calistigim firma profosyonel dugun hikayesi ve cekimleri yapiyor. Fakat fiyatlarimiz biraz tuzluHmmm peki şehir dışına çıkıyor musun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?