2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzumm yaaa kıyamam ben sana üzulme tubb un drdigi gibi erkekler detaycı degildir. Biz her ince ayrintıyı dusunuyoruz onlar boyle seylere kafa yormazlar ve gereksiz gorurler bir tek seninki oyle degil hemen hemen hepsi oyle. Birde eminim stresi vardir hemde maddi olarak belki bunaliyordur eger vaktiniz varsa biraz ara ver bu konulara sende her seyi pes pese soyleme zamanla bahset konus guzel yanlarini felan anlat zor donemler bunlar kuzum bir birimize anlayisli olmak lazim. Bazen sen onu idare ediceksin bazen o seni.

Kesinlikle katiliyorum.. Arastirmani soyleme ama en son mesela iki fotografci arasnda kaldim biri boylenbiri soyle ben 15 taneden ikisnde kararsizim sence hangisi olsn diye konusabilrsin ama aynen zaman zaman konus ardarda bi gun nikah islemlei bi gun kuaforcu bi gun fotografci fln dersn bunalmasi cok normal canim

Hmmm istanbula göre ne kadar tuzlu merak ettim kuzım :) istanbulda öyle çünkü artık o fiyat Gözden çıktı
hmmm 2015 nasipse inşallah canım :) 2016 oldugu için üzüldüm (( şirketin adını öğrenebilir miyim?:) en azından firmalar arası kıyaslarımın arasonda olur :)

Mesaj attim adini canimm :)

İyi geceler canım, yarın anlatırsın canın neden sıkkın..
saol canm benim anlatrım bir ara hala skkn canm moralim cok bozuk

Ttnetmi kuzum bziimde cekmiyordu duzeldi sanirim ttnette sorun var
Bilmiyorum canm sitede oturuyorum sitenn interneti yapyor bazen boyle
Günaydınnnn yavrulaaarrr.
Günaydın canmm
Gunaydin tatlilar Nasılsıniz
Gunaydn canm

Stres den oluyor sanrm arkadaslarin dedigi dogru bazende dusunmeden konusuyorlar.. Dun aksam benimkide bana birkac can skcı laf etti erkek milleti iste... Uzulme sen

Günaydınnnn yavrulaaarrr.

Günaydııın :)

Gunaydin tatlilar Nasılsıniz

Günaydın teşekkürler sen nasılsın :)

Hiç canını sıkma erkekler böyle biraz detaycı değiller o yüzden hep kızlar koşturur onlar da daha erken dur falan derler takılma böyle şeylere..

Günaydin kızlar mutlu pazarlar

Günaydın canıım :) harika olmuş çerçeveler

Tikkabilla Canım aldığın örtü çok güzellmiş :)

Kızlar herkese günaydın ve mutlu pazarlar ben sabahın 8:30 nda kalktım yine yeğenimden dolayı ama ancak şimdi açabildim pc yi :) Şimdi de kuzuşla oynucam öpüyorum hoşçakalııınnn

Günaydın kızlar:) düğün tarihlerineki hava durumuna baktım yağmurlu görünüyoo ya fotoğraf çekimi nasıl olacak ki

endless love çoook teşekkür ederim canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…