Kuzumm yaaa kıyamam ben sana üzulme tubb un drdigi gibi erkekler detaycı degildir. Biz her ince ayrintıyı dusunuyoruz onlar boyle seylere kafa yormazlar ve gereksiz gorurler bir tek seninki oyle degil hemen hemen hepsi oyle. Birde eminim stresi vardir hemde maddi olarak belki bunaliyordur eger vaktiniz varsa biraz ara ver bu konulara sende her seyi pes pese soyleme zamanla bahset konus guzel yanlarini felan anlat zor donemler bunlar kuzum bir birimize anlayisli olmak lazim. Bazen sen onu idare ediceksin bazen o seni.Canim cok skldi siizide bunaltmak ustemem ama moralimi bozan bi durum oldu
nisanlimla durduk yere bi tartışma cikti ve ben hizli hareket ediomusum yok fotocuymus fln kosturuomusum yapılması gereken yaplmis zaten hergun bi konuyla geliomusum cok zoruma gitti sanki ben bi ise yaramiyormusum gibi kafa patlatiyorum daha uygunu var mi die hep onu dusunuyorum yine yaranamadim cok ağladım
Kesinlikle katiliyorum.. Arastirmani soyleme ama en son mesela iki fotografci arasnda kaldim biri boylenbiri soyle ben 15 taneden ikisnde kararsizim sence hangisi olsn diye konusabilrsin ama aynen zaman zaman konus ardarda bi gun nikah islemlei bi gun kuaforcu bi gun fotografci fln dersn bunalmasi cok normal canimKuzumm yaaa kıyamam ben sana üzulme tubb un drdigi gibi erkekler detaycı degildir. Biz her ince ayrintıyı dusunuyoruz onlar boyle seylere kafa yormazlar ve gereksiz gorurler bir tek seninki oyle degil hemen hemen hepsi oyle. Birde eminim stresi vardir hemde maddi olarak belki bunaliyordur eger vaktiniz varsa biraz ara ver bu konulara sende her seyi pes pese soyleme zamanla bahset konus guzel yanlarini felan anlat zor donemler bunlar kuzum bir birimize anlayisli olmak lazim. Bazen sen onu idare ediceksin bazen o seni.
Günaydin kızlar mutlu pazarlar
Canım senin düğüne ne kadar vardı? Belki acele ettiğini dusunuyordur. Erkekler bizim kdr detaycı değil cünkü o yuzden bazen onlara abartı gelebiliyor
Canımm bak şöyle anlatayım ben fotograf mezunuym fakat hic dugun cekimo yapmadim. Fakat simdi is degistirdm ve calistigim firma profosyonel dugun hikayesi ve cekimleri yapiyor. Fakat fiyatlarimiz biraz tuzlubenimde amacim brada bu yaz baya profosyonellesip ayrica kisiselde bu ise devam etmek. Cunku bu alanda cogu seye hakimim kurgu photoshop vs.. Bi tek cekim tecrubem yok eger o da olursa kisisel olarak baslayabilirim. Ama bu yazi atlatmam lazim cunku tecrubem yok bu konuda. Ama sirketim kisa surede tecrube edinip yapabilecegimo soyluyorlar dugunun ne zaman bilmiyorum ama 2016 da cekimlere baslayabilirim profosyonel anlamda o zaman tabiki sehir disinada gelirim canim
Mesaj attim adini canimm :)Hmmm istanbula göre ne kadar tuzlu merak ettim kuzım :) istanbulda öyle çünkü artık o fiyat Gözden çıktı
hmmm 2015 nasipse inşallah canım :) 2016 oldugu için üzüldüm(( şirketin adını öğrenebilir miyim?:) en azından firmalar arası kıyaslarımın arasonda olur :)
saol canm benim anlatrım bir ara hala skkn canm moralim cok bozukİyi geceler canım, yarın anlatırsın canın neden sıkkın..
Bilmiyorum canm sitede oturuyorum sitenn interneti yapyor bazen boyleTtnetmi kuzum bziimde cekmiyordu duzeldi sanirim ttnette sorun var
Günaydın canmmGünaydınnnn yavrulaaarrr.
Gunaydn canmGunaydin tatlilar Nasılsıniz
Canim cok skldi siizide bunaltmak ustemem ama moralimi bozan bi durum oldu
nisanlimla durduk yere bi tartışma cikti ve ben hizli hareket ediomusum yok fotocuymus fln kosturuomusum yapılması gereken yaplmis zaten hergun bi konuyla geliomusum cok zoruma gitti sanki ben bi ise yaramiyormusum gibi kafa patlatiyorum daha uygunu var mi die hep onu dusunuyorum yine yaranamadim cok ağladım
Sağol kuzum benim:) bitiyo çok şükür:)Ayyyyyy kızımız evleniyorrrrkarışık duygular içerisindeyim.. Kuzu hayırlı olsun işlerini halletmene sevindim, gelinliğinin içine sinmesine bilhassa sevindim efenim..
Çok ama cok mutlu ol canmmmm beeeniiimmmmSağol kuzum benim:) bitiyo çok şükür:)
Mesaj attim adini canimm :)
Günaydınnnn yavrulaaarrr.
Gunaydin tatlilar Nasılsıniz
Canim cok skldi siizide bunaltmak ustemem ama moralimi bozan bi durum oldu
Günaydin kızlar mutlu pazarlar
Kocaeli canım :)Sen nereye gidiyorsun tatlim
Yağış tahminine nasıl ulaştınız acaba? Ben yalnızca sıcaklık tahmini bulabildim.Günaydın kızlar:) düğün tarihlerineki hava durumuna baktım yağmurlu görünüyoo yafotoğraf çekimi nasıl olacak ki
endless love çoook teşekkür ederim canım:)
Günaydın kızçe :)günaydıın herkesee
telefondaki hava durumu raporunda yazıyodu yağışlı diye:)Yağış tahminine nasıl ulaştınız acaba? Ben yalnızca sıcaklık tahmini bulabildim.
23ünden sonra son 20 yılın en şiddetli kışı geliyor diyor tüm haberlerde..telefondaki hava durumu raporunda yazıyodu yağışlı diye:)
teşekkürler, ben tabi temmuza bakmaya çalıştığım için ulaşamıyorum :)telefondaki hava durumu raporunda yazıyodu yağışlı diye:)
Temmuza zaten kesin olmaz ki zaten:)teşekkürler, ben tabi temmuza bakmaya çalıştığım için ulaşamıyorum :)
Ayy napacam ben ya23ünden sonra son 20 yılın en şiddetli kışı geliyor diyor tüm haberlerde..
Ahaha Allah seni netmesinTemmuza zaten kesin olmaz ki zaten:)
Ayy napacam ben yafotoğraf çekimi ne olacak ki ya Orya ben kesin tayt giyerim ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?