Ayy bende bi dünya getirdim yine her zamanki gibi:) dün annem diyo ki nişanlıma biz taşıdık durduk sıra sende diyo:)Kızlar perşembe gidiyorum eve ama valizi hazırlamaya başladım bileBurdayken aldığım çamaşırları da götüreyim diye büyük valizle gidicem ama zaten valizin yarısı çamaşırla doldu, hatta daha koymadıklarım bile var.
Tamam canım söylerim :)Izmite bendende selami söyle☺
Windows movie makerda yapabilirsin.Kizlar merhaba, size bisey danismak istiyorum. Dugunde davetlilerin izleyecegi bizim fotolarimizdan olusan bi slayt hazirlamak istiyorum. Bunu yapmak aslinda cok kolay elimden gelir oyle seyler ama hangi pgogramda kolaylikla halledebilirim. Altina muzik dosecegim, arka arkaya calan sarkilari, fotolari birbirine yumusak gecislerle baglayabilecegim bi program oneriniz varmidir??
Canım bizde düğün belli olur olmaz ilk bu yüzden kavga ediyoduk ki o zamanlar bende hiç yapılmıcak zannediyodum. Bak 10 gün kaldı herşey halloldu. Ve hepsi 3buçuk ayda bitti. Keşke hiç bu yüzden yıpratmasaydık birbirimizi. Diğer kavgalarda ondan sonra çıktı. Onlar bizi anlamıyolar o yüzden sen hiç stres yapma. Çünkü herşey zamanında yapılıyo zaten. Boş yere biz üzülüyoruz
KIZLAR SİZE BİŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM. BENİM DÜĞÜNÜM YEMEKLİ OLUCAK KAYINÇOMUN DÜĞÜNÜNDE FOLKLÖR EKİBİ ÇIKMIŞTI. FARKLI BİŞEY İSTİYORUM AMA NEY
:) baya yardımcı oldun yaa sağol :)Sihirbaz☺
Kizlar merhaba, size bisey danismak istiyorum. Dugunde davetlilerin izleyecegi bizim fotolarimizdan olusan bi slayt hazirlamak istiyorum. Bunu yapmak aslinda cok kolay elimden gelir oyle seyler ama hangi pgogramda kolaylikla halledebilirim. Altina muzik dosecegim, arka arkaya calan sarkilari, fotolari birbirine yumusak gecislerle baglayabilecegim bi program oneriniz varmidir??
Dün aldıklarımız kına için:)
Oyun mendilleri
Kınadan sonra El çiçeği
kına yakacaklar için el mumu
Kına örtüsü ve eldivenleri
Dağıtcam kınalar:)
Kına tepsimaynısından sepetimde var:)
:) baya yardımcı oldun yaa sağol :)
Of ya balayından sonra nasıl olur kii
Erkeklerinn hepsi aynı canm duygusuz odunlar .. Cok benziyor bizimde maddi durumlar sikintili biraz ailesine yuk olmayacak herseyi biz yapacaz bende en uygunu en guzeli olsun diye arastryorum ama tabi kalite ve guzellikten odun veremiyorum basit seyleri sevmiyorum dun annesigilin baktigi bi salon vardi coka basit ama ucuz inu begenmis beyefendi biraz tartistik allahtan kayınvalidem cok cici bi insan benim begendigim otele gitti bugun nişanlım soylemis bu arada orasi cok elit cok guzel sende gel begenirsen tutalim bosver o olmasn dedi :)
Sonra esyalardan konu acildi arkadasi butun evi 7bin e dizmis ama hersey dahiill bakalım dedi bende biliyorum oyle esyalar istemiyorm dedim sen orada ugrasiyorsun bende oneri sunmak istiyorum fln dedi iyi de her oneri kabul gorecek degil ya, ev aldiktan sonra evimize gore esya aliriz diyor ama benim aklima yatmadi diye de kiziyor.. Az once de konustuk sen boyle degildin cok stres olmussun bak dugun salonunu halledecez skma canini hersey istedigin gibi olacak diyor kafayı yedim sanrm kzlarrr
Ayy bende bi dünya getirdim yine her zamanki gibi:) dün annem diyo ki nişanlıma biz taşıdık durduk sıra sende diyo:)
Bana yetişemiceksin canım ben seni isterdim fotoğrafçım olarakGünaydin kızlar mutlu pazarlar
Canım senin düğüne ne kadar vardı? Belki acele ettiğini dusunuyordur. Erkekler bizim kdr detaycı değil cünkü o yuzden bazen onlara abartı gelebiliyor
Canımm bak şöyle anlatayım ben fotograf mezunuym fakat hic dugun cekimo yapmadim. Fakat simdi is degistirdm ve calistigim firma profosyonel dugun hikayesi ve cekimleri yapiyor. Fakat fiyatlarimiz biraz tuzlubenimde amacim brada bu yaz baya profosyonellesip ayrica kisiselde bu ise devam etmek. Cunku bu alanda cogu seye hakimim kurgu photoshop vs.. Bi tek cekim tecrubem yok eger o da olursa kisisel olarak baslayabilirim. Ama bu yazi atlatmam lazim cunku tecrubem yok bu konuda. Ama sirketim kisa surede tecrube edinip yapabilecegimo soyluyorlar dugunun ne zaman bilmiyorum ama 2016 da cekimlere baslayabilirim profosyonel anlamda o zaman tabiki sehir disinada gelirim canim
Evet kuzum biz kendimizi yoruyoz bide gereksiz yüz göz oluyoz nişanlılarımızlaAynen kuzum yaa bende olmicak olanda guzel.olmazsa dir tedirgn oluyorum ama simdi konustuk ikk basta nikah islermizi halltcez sonrada fotoymus evnis onlari dusunup halletcez INŞALLAH
canim cok sagol destegn icn bende biraz kendimi yormicam zmaana bırakıcam nasil olca zamani gelince ALLAHIN izniyle olur
seninkide hayrli ugurlu olsun bitanem cok mutlu ol.emi
Evet canım miradan aldım :)Tek kelime mukemmeldaveityene bayldm miradanmi yatrdin kuzum
Canım ben 1ay için 3valiz eşya getirdimde o eşyaları arabayla getirdik:))Aynen tatlim bizim gibi dusunemiyorlar habi derler ya ucuz etin yahnisi iyi olmaz die ole toplu cok ucuz olan eşyalar 1 yil dayanmaz haklsn bende tabi ucmadan uygununu ama icime sineni isterim ben mobilyayi aldim.cok sukur icime cok sindi derimki esya önemli ilk başta sen o evin hanimisin senin icine sinmelikaynvaldende ciciymis ozmn hep istedgn olsun kuzum icinde kalmasin
diyorlar diyorlar sonrada gönül almaya çalışıyorlar benimkide simdi nikah islemlerimzii halledelim sonra istedfmz fotocuyu arastralim dedi konuyu guzelce kapattik cok suku
herseye kosturmaktan yoruldum bende kafayi yedim sanırım kuzum
Neyle goturdunuz tatlim esyalari
İyiz kuzum davetiye yazıyoruz. Ne zormuş ya daha dağıtmadan yoruldum:*İyi akşamlar gelincikler nabersiniz?
Ya ben jartiyetere karar vermiştim hava koşulları olmuyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?