- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ankaraya gittim ben kızlar..Bisürü alışveriş yaptımmm:))Ne var ne yok hatunlar naptınız bakiyim haftasonuu :)
Karşılaştık mı acabaEvlilik fuarına gittim ben
Karşılaştık mı acaba
Ne güzellll iyi günlerde kullan canım. Biz ni zaman görücezz kiiiAnkaraya gittim ben kızlar..Bisürü alışveriş yaptımmm:))
Karaca da öyle güzel kahvaltı/pasta takımları vardı ki..
Ayrıca paşabahçeden de harika amerikan servisler aldım full dantelli:)
Canım ekstra çok masraf çıkıyormuş dediklerine göre, o hesapların dışında sadece onlar olsa bizde düşünürdük ama gözümüz korktu açıkçası
Temmuza zaten kesin olmaz ki zaten:)
Ayy napacam ben yafotoğraf çekimi ne olacak ki ya Orya ben kesin tayt giyerim ben:)
Kızlar perşembe gidiyorum eve ama valizi hazırlamaya başladım bileBurdayken aldığım çamaşırları da götüreyim diye büyük valizle gidicem ama zaten valizin yarısı çamaşırla doldu, hatta daha koymadıklarım bile var.
Dün aldıklarımız kına için:)
Oyun mendilleri
Kınadan sonra El çiçeği
kına yakacaklar için el mumu
Kına örtüsü ve eldivenleri
Dağıtcam kınalar:)
Kına tepsimaynısından sepetimde var:)
Günaydın kızlarrr :)
Günaydınn güzeller. Rabbim çabucak geçen kolay güzel bir hafta nasip eylesin inşaAllahh
Günaydınnn Hayırlı haftalar kızlar
Günayddınn herkesler..Harika bir hafta olsun hepimizi içinnnnn
Gunaydin kizlar
Cumartesiden bugune kadar okudum amaOrya ve greenandblue yu goremedim. Birbirini kacirmis olabilirler mi
Ne var ne yok hatunlar naptınız bakiyim haftasonuu :)
Günaydın canım ya sabah sabah çok güldüm
Günaydın gelincikler, musmutlu hafta olsun inşallah
Ankaraya gittim ben kızlar..Bisürü alışveriş yaptımmm:))
Biraz daha zaman geçsinde bi ara buluşma ayralarız ozaman. Hem burdaki kızları ksıkandırırırkseni İnstagramda gördüğümde bende aynı şeyi düşündüm
Blogsopr.com kadınlarklubü olan kısmı ama yapıştırınca değişiyor..Googla paşabahçe dantel amerikan servis yazınca cıkıyor..
amiinnn canım benimm inşallaaahhh :)
Aaayy karşımda kendimi gördüm sankiii
aaahhh kader arkadaşım aaahhhh
Kiyamam askeer yoluu beklemk zaten zor kuzum 2 kat zor senin isin kuzum
Ankaraya gittim ben kızlar..Bisürü alışveriş yaptımmm:))
Evlilik fuarına gittim ben
Canım yağmur çamur olmaz inanma sen hava durumlarınaGelinliğin altına tayt yasak sana
Hadi bakalım son 4 gün :)
Çok güzeller canım hayırlısı olsun
Günaydın canım :)
Günaydın canım amin inşallah
Günaydın canımm :)
Günaydıın
HehehehNasıl güldüm yaa yok canımm greenandblue sevdiceğiyle evlilik fuarına gitti Beni kaçırmadı henüz
Ben cumartesi iş çıkışı annemlerle buluştum eyüp sultandaydık sonra eve geçtik yemek yedik komşumuzun doğum gününe gittik sonrada geldik eve film izledik pazar günüde dedemlere gittik hep beraber sonra da zeynebimi alışveriş merkezine götürdük uzaktan kumandalı arabaya bindirdik yavruşum nasıl eğlendi :) Böyle geçti yani haftasonum :) :)
Aynen bende kaçırıcaksan haber ver de çeyizimi hazırlıyım kuzu
İnşallah canım benimm
Kızlar günaydııınn mutlu , huzurlu , hayırlı bir hafta diliyorumm
maht in aldıkları hangi sayfada ya ben niye göremedim
Haha kız sen kime açıyonBen ameliyattan sonra sürekli evde açıp anneme kızlara gösteriyodum, tabi kendim de meme özlemi içinde olduğum için yıllardır hep bakmak istiyordum, evdekiler bunaldılar artıkın görmekten..
günaydın kızlar..iyi haftalar hepimizeEskişehirdeydim hafta sonu düğün salonu bakmak için,2 günün yorgunlugu hala üzerimde,o kdr çok uykum war ki,akşam olsa da yatsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?