2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaaar hepinize günaydınlar nasılsınız bakalımmm :)

:) Soruların süperr kuzum devamını bekliyoruzz :)

Benimde aynen senin gibi ama henüz salonlar tutulmadıı canım

Evlilik fuarına gittim ben

Orda olsam ben de giderdimm yaa nasıldıııı

Biraz daha zaman geçsinde bi ara buluşma ayralarız ozaman. Hem burdaki kızları ksıkandırırırk

Ben math27 in düğününe gidecem bilmem anlatabildim miii

heheh :) kader arkadaşım sevdim bunu anlasalar çok sevinceklerde nerdee :)

Günaydın bu arada:))

Zor ki ne zor tatlım birde onun psikolojisi falan oyyyh :))

İki şafak sayan bi tek biziz sanrm tam kader arkadaşı olduk :)

Tuttunuz mu peki canım ben cumartesi adanaya salon bakmaya gidecem kaynanacımla düğüne gitcez .p

Dün aldıklarımız kına için:)
Oyun mendilleri
Kınadan sonra El çiçeği
kına yakacaklar için el mumu
Kına örtüsü ve eldivenleri
Dağıtcam kınalar:)
Kına tepsim aynısından sepetimde var:)
aaaa ne güzelmiş bunlarr kuzu ben kaçırmışım göemememişim. Keşke bizde kınanda olsaydık topiğin gelinleri güzel güzel oynardık vallaaaa

Tuttunuz mu peki canım ben cumartesi adanaya salon bakmaya gidecem kaynanacımla düğüne gitcez .p

daha değil cnm ama bence de acele edin sizde,çünkü şimdiden Ağustos ve Eylül'ün büyük bölümü dolmuş durumda Ramazan girdiği için araya,herkes bayram sonuna yükleniyor,doğal olarak yer kalmıyor.

Aynen canım ben cumartesi gidip bakacam sonra nişanlım izin alıp gelecek askeriyeden tutaz inşallah şubat gibi,
şafak artacak ama napalım

hehehe :) aynen canımm sonumuz hayrolsun bu işin sonucunda bizim psikoloji bozulmasında

Nasildii anlatsana

Evilik fuarını merak eden hatunlar için yazıyorum :)

Benim gözlemlediğim kadarıyla,üst sınıfa hitap ediyor en azından birçok şey..Yanı Fuat paşa yalısında düğün yapmak istiyorsanız tam ona göre organizasyon firmaları var :) Onun dışında bilindik firmaların stantları var..Ama gelinlik olarak ben sadece Çağteks gelinliği hatırlıyorum Burjuvalar için seçenek çok yani

Love01 hatun biz seninle pasta dilim hesabı yapıyoruz ya, kız orda pastayı hanım ablaya giydirmişlerdi,
kucakladığım gibi getirseydim keşke eve üstündeki pasta hem senin nişanı, hem benim nişan için gerekli olan pastayı karşılardı vallahi

Kuzum günaydın:) organizasyon firmasıyla anlaşmadım:) çünkü aile arasında olacak:) salonu tutarkende hem fiyatına hemde orkestrasına dikkat ettim orkestrası çok güzel:) zaten minik bi yer :) süslemesini biz yapacaz:)) kına malzemesini ben almıştım:)
Canım 500lira bindallımı aldım 400 lira da mekan 100lira kına malzemesi tuttu şimdilik:) abiye giymicem gerek duymadım:))

Kızlar tubb a magnet yaptırıyorum nisanda dagitmak icin model bu renk birazcik degiscek
yazısida bu olacak nasıl sizce
Sebepsiz sevmektir âşk , nedeni olmadan bağlanmak birine , hatta sarılamamak utançtan..
Çünkü edeptir Âşk ! Sevdirenin hürmetine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…