- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Hahahah hiç önemli bişey değil ya merak ettirdim sizi de (uyuyakalmışım bu arada kusuruma bakma canım) canım konumuz kına.. Kına mekanını nasıl ayarladın? Neyine dikkat ettin salonu tutarken? Organizasyon firmasıyla anlaştın mı? Süslemeler, kına malzemeleri size mi mekana mı org. firmasına mı ait? Komple ne kadar tutacak fiyatı? Bindallı konusun konuşmuştuk ama hatırlamıyorum gelinlikçin mi verdi sen mi aldın? Ayrıca abiye giyecek misin onu ne yaptın? Bu soruların türevleri mevcut ama onları da daha sonra sorarım
Tatlim Günaydın
bende diyet listlerine bakiyordum
Ilk babasta benim.kinam ayri sehirlede olcagmz içn kucuk dugun gibi olcak 180.kisilik kina ama dugun konseptli bi salon tuttuk 2milyar süslü puslu güzel bi yer cok sukue memnunum ben kinamda ilk 2 saat gelinlik sonrada bindallimo gycem INŞALLAH bizim plan bu erkek kiz karisik yani anlicagn benimki dugun gibi olcak ayri sehrlerden dolayi
bindalimi da gelinligimde almadim ama ben bazı gelinlikciler hediye edio die duydum belkde yanılıyorummm
bana sormadin ama cevap verym.dedim kuzum
Evlilik fuarına gittim ben
Biraz daha zaman geçsinde bi ara buluşma ayralarız ozaman. Hem burdaki kızları ksıkandırırırk
heheh :) kader arkadaşım sevdim bunuanlasalar çok sevinceklerde nerdee :)
Günaydın bu arada:))
Zor ki ne zor tatlımbirde onun psikolojisi falan oyyyh :))
Kızlaaar hepinize günaydınlar nasılsınız bakalımmm :)
günaydın kızlar..iyi haftalar hepimizeEskişehirdeydim hafta sonu düğün salonu bakmak için,2 günün yorgunlugu hala üzerimde,o kdr çok uykum war ki,akşam olsa da yatsak
kimseye açmıyom walla ablaaaama hani böyle üstünü değişirken ablan veya arkadasının yanında bazıları sütyenle görünmek istemez,utanır ya,yani ben sütyenle görünmekten utanmam,değişirim rahatca belden aşağısı sorun işte
aaaa ne güzelmiş bunlarr kuzu ben kaçırmışım göemememişim. Keşke bizde kınanda olsaydık topiğin gelinleri güzel güzel oynardık vallaaaaDün aldıklarımız kına için:)
Oyun mendilleri
Kınadan sonra El çiçeği
kına yakacaklar için el mumu
Kına örtüsü ve eldivenleri
Dağıtcam kınalar:)
Kına tepsimaynısından sepetimde var:)
Günaydın çok şükür canım sen nasılsın ? :)
Bende iyiyim çok şükürr Biyandan çalışıyor bi yandan buraya yetişmeye çalışıyorum :)
Tuttunuz mu peki canım ben cumartesi adanaya salon bakmaya gidecem kaynanacımla düğüne gitcez .p
daha değil cnm ama bence de acele edin sizde,çünkü şimdiden Ağustos ve Eylül'ün büyük bölümü dolmuş durumdaRamazan girdiği için araya,herkes bayram sonuna yükleniyor,doğal olarak yer kalmıyor.
Kızlaaar hepinize günaydınlar nasılsınız bakalımmm :)
:) Soruların süperr kuzum devamını bekliyoruzz :)
Benimde aynen senin gibi ama henüz salonlar tutulmadıı canım
Orda olsam ben de giderdimm yaa nasıldıııı
Benmath27 in düğününe gidecem bilmem anlatabildim miii
İki şafak sayan bi tek biziz sanrm tam kader arkadaşı olduk :)
hehehe :) aynen canımm sonumuz hayrolsun bu işin sonucunda bizim psikoloji bozulmasında
Nasildii anlatsana
Kuzum günaydın:) organizasyon firmasıyla anlaşmadım:) çünkü aile arasında olacak:) salonu tutarkende hem fiyatına hemde orkestrasına dikkat ettim orkestrası çok güzel:) zaten minik bi yer :) süslemesini biz yapacaz:)) kına malzemesini ben almıştım:)Hahahah hiç önemli bişey değil ya merak ettirdim sizi de (uyuyakalmışım bu arada kusuruma bakma canım) canım konumuz kına.. Kına mekanını nasıl ayarladın? Neyine dikkat ettin salonu tutarken? Organizasyon firmasıyla anlaştın mı? Süslemeler, kına malzemeleri size mi mekana mı org. firmasına mı ait? Komple ne kadar tutacak fiyatı? Bindallı konusun konuşmuştuk ama hatırlamıyorum gelinlikçin mi verdi sen mi aldın? Ayrıca abiye giyecek misin onu ne yaptın? Bu soruların türevleri mevcut ama onları da daha sonra sorarım
İyi pekiii
Sonumuz pek iyi görünmüyor yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?