Kızlar tubb a magnet yaptırıyorum nisanda dagitmak icin model bu renk birazcik degiscek
yazısida bu olacak nasıl sizce
Sebepsiz sevmektir âşk , nedeni olmadan bağlanmak birine , hatta sarılamamak utançtan..
Çünkü edeptir Âşk ! Sevdirenin hürmetine...
Eki Görüntüle 1380088
önerebileceğin model varmı kuzummSöze bayıldım gerçekten çok güzell , modelde hoş ama sanki bu ağır ve güzel söze biraz çocuksu mu kalmış ne
Kızlar tubb a magnet yaptırıyorum nisanda dagitmak icin model bu renk birazcik degiscek
yazısida bu olacak nasıl sizce
Sebepsiz sevmektir âşk , nedeni olmadan bağlanmak birine , hatta sarılamamak utançtan..
Çünkü edeptir Âşk ! Sevdirenin hürmetine...
Eki Görüntüle 1380088
Bu sefer onlar bizle uğraşır kuzum daha iyi Kıymet bilirler :)
önerebileceğin model varmı kuzumm
sağol tatlımmAyy hiçte bilemiyorum ama bakiim senin için netten :)
benimde sevimli olmaları hoşuma gitmişti kuzummBen çok beğendim çok tatlı canım :)
Aynen yaa vallaha uğraşsınlar
Evilik fuarını merak eden hatunlar için yazıyorum :)
Benim gözlemlediğim kadarıyla,üst sınıfa hitap ediyor en azından birçok şey..Yanı Fuat paşa yalısında düğün yapmak istiyorsanız tam ona göre organizasyon firmaları var :) Onun dışında bilindik firmaların stantları var..Ama gelinlik olarak ben sadece Çağteks gelinliği hatırlıyorumBurjuvalar için seçenek çok yani
Love01 hatun biz seninle pasta dilim hesabı yapıyoruz ya, kız orda pastayı hanım ablaya giydirmişlerdi,
kucakladığım gibi getirseydim keşke eveüstündeki pasta hem senin nişanı, hem benim nişan için gerekli olan pastayı karşılardı vallahi
benimde sevimli olmaları hoşuma gitmişti kuzumm
Tamm giymicem tayt:)) sevdicek bilse sana ne teşekkür ederdi:))Canım yağmur çamur olmaz inanma sen hava durumlarınaGelinliğin altına tayt yasak sana
Hadi bakalım son 4 gün :)
Çok güzeller canım hayırlısı olsun
Günaydın canım :)
Günaydın canım amin inşallah
Günaydın canımm :)
Günaydıın
HehehehNasıl güldüm yaa yok canımm @greenandblue sevdiceğiyle evlilik fuarına gitti Beni kaçırmadı henüz
Ben cumartesi iş çıkışı annemlerle buluştum eyüp sultandaydık sonra eve geçtik yemek yedik komşumuzun doğum gününe gittik sonrada geldik eve film izledik pazar günüde dedemlere gittik hep beraber sonra da zeynebimi alışveriş merkezine götürdük uzaktan kumandalı arabaya bindirdik yavruşum nasıl eğlendi :) Böyle geçti yani haftasonum :) :)
Aynen bende kaçırıcaksan haber ver de çeyizimi hazırlıyım kuzu
İnşallah canım benimm
Kızlar günaydııınn mutlu , huzurlu , hayırlı bir hafta diliyorumm
Tamm giymicem tayt:)) sevdicek bilse sana ne teşekkür ederdi:))
Bende söze bayıldım gerçektennn ama model agır olabiilir dedğin gibi canmSöze bayıldım gerçekten çok güzell , modelde hoş ama sanki bu ağır ve güzel söze biraz çocuksu mu kalmış ne
Evilik fuarını merak eden hatunlar için yazıyorum :)
Benim gözlemlediğim kadarıyla,üst sınıfa hitap ediyor en azından birçok şey..Yanı Fuat paşa yalısında düğün yapmak istiyorsanız tam ona göre organizasyon firmaları var :) Onun dışında bilindik firmaların stantları var..Ama gelinlik olarak ben sadece Çağteks gelinliği hatırlıyorumBurjuvalar için seçenek çok yani
Love01 hatun biz seninle pasta dilim hesabı yapıyoruz ya, kız orda pastayı hanım ablaya giydirmişlerdi,
kucakladığım gibi getirseydim keşke eveüstündeki pasta hem senin nişanı, hem benim nişan için gerekli olan pastayı karşılardı vallahi
Evettt sen benim düğünüme geleceksiiiin yupppiiii:) keşke hepiniz gelebilseniz:)))Kızlaaar hepinize günaydınlar nasılsınız bakalımmm :)
:) Soruların süperr kuzum devamını bekliyoruzz :)
Benimde aynen senin gibi ama henüz salonlar tutulmadıı canım
Orda olsam ben de giderdimm yaa nasıldıııı
Benmath27 in düğününe gidecem bilmem anlatabildim miii
İki şafak sayan bi tek biziz sanrm tam kader arkadaşı olduk :)
Teşekkür ederim kuzum keşke gelebilseniz:))aaaa ne güzelmiş bunlarr kuzu ben kaçırmışım göemememişim. Keşke bizde kınanda olsaydık topiğin gelinleri güzel güzel oynardık vallaaaa
Evettt sen benim düğünüme geleceksiiiin yupppiiii:) keşke hepiniz gelebilseniz:)))
biz 2015 yaz yada sonbaharda düşünüyoruz kısmet :)
Sen olmasan ben tayt giyerdim:)O sana teşekkür etsin bence
inşallah canım hoşbuldum bu hafta sonu ailesi ile tanışıcamHayırlısı olsun inşallah hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?