Süpermiş orantın maşallah nazar değmesinsakın kilo alma canım şu an on numarasın sonra bizim gibi uğraşma
ayyy bende öyleydim son bir kaç seneye kadar kilo almak için ne uğraşıyordum ama olmuyordu. son 3 senedir çok şükür 50 kiloyum :)kuzum minyon tipliyim ben öyle ahım şahım bi tipim yok yani 157 boy 45 kilo elbise de korse yok buarada kuzumm
Oooo peki ne zaman başladın? Başarıyor musun? Kaç kilo verdin ne kadar sürede? Rejim sistemin nasıl hacı? Spor yapıyor musun?
hoş geldin :) hayırlı olsun şimddienMerhaba bende geldimBende 12 ekim 2014 tarihin de nişanlandım ve Kasım 2015 tarihinde düşünüyoruz düğünü kış gelini olacağım birazda
Daha gelinliğim flan hiçbiri hazır değil bakmadım da ben prenses bir model düşünüyorum minyonum çünkü düğünü yakın olan arkadaşlardan fikir alırım artık
Herkese hayırlı olsun inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir ve istediğimiz gibi bir yuvamız olur
hoşgeldin kuzum bana tam bilgilerini mesj at ana sayfaya ekliyim sneideMerhaba bende geldimBende 12 ekim 2014 tarihin de nişanlandım ve Kasım 2015 tarihinde düşünüyoruz düğünü kış gelini olacağım birazda
Daha gelinliğim flan hiçbiri hazır değil bakmadım da ben prenses bir model düşünüyorum minyonum çünkü düğünü yakın olan arkadaşlardan fikir alırım artık
Herkese hayırlı olsun inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir ve istediğimiz gibi bir yuvamız olur
Tatlim benimde asagi yukari 2 hafta oldu yeniyim kalori hesabi uaparak kendime 7 gün menu hazrladim onlari yiyorim saglikli seuler ben 79 kusurdum simdi 76 kusur oldum kalorisi az seyler yee tatlim rejim.menulerim 900 kalorden fazla.deil
hide arada ayran detoksu yapicamm
Sporda 500 kere ip.atliyorum
ve yyürüyüş
Aradada platesgel bberaber yapalım kuzum
Merhaba bende geldimBende 12 ekim 2014 tarihin de nişanlandım ve Kasım 2015 tarihinde düşünüyoruz düğünü kış gelini olacağım birazda
istiyorum kızlar çok zayıf olmakta iyi değil bende 50 kilo olmak istiyorum ama olamıyorum. Artık evlendikten sora alırım die düşünüyorum. Çünkü çok zayıf oluncada çocuk gibi gözüküyorummaalesef dün müstakbel kayınvalide diyorki biraz kilo alda sarıldığımda elime gel diyor:)
Merhaba bende geldimBende 12 ekim 2014 tarihin de nişanlandım ve Kasım 2015 tarihinde düşünüyoruz düğünü kış gelini olacağım birazda
sağol canım ya ama buda ayrı dert gerçekteenSenin yerinde olsaydimnn kilo vermek deilde almak icin ugrassaydimm kuzummmsuperisn
sağol canım ya ama buda ayrı dert gerçekteen
Ben spora gittim sonunu getiremedim çünkü nefret ederim spordan aşırı üşengeçimBenimde vermem lazımmmburda bi spor vardı ona başlicam hergün ben zaten dikkat ediyorum yediklerime makarna pilav yemiyorum ekmek de bir dilim yada iki dilim. Beraber yapsak evet
Hahahah ya iyisin bence alma ya 50 ile fazla görünürsün sen göbiş falan çıkmaya başlar canım alma bence dediğin gibi evlenince alınıyor zaten sen ekstradan uğraşma vermek zor çok zor yaa şu kilo problemi ömrümü yidi bitirdiistiyorum kızlar çok zayıf olmakta iyi değil bende 50 kilo olmak istiyorum ama olamıyorum. Artık evlendikten sora alırım die düşünüyorum. Çünkü çok zayıf oluncada çocuk gibi gözüküyorummaalesef dün müstakbel kayınvalide diyorki biraz kilo alda sarıldığımda elime gel diyor:)
Canım hayranlıkla izliyorum seniTatlim benimde asagi yukari 2 hafta oldu yeniyim kalori hesabi uaparak kendime 7 gün menu hazrladim onlari yiyorim saglikli seuler ben 79 kusurdum simdi 76 kusur oldum kalorisi az seyler yee tatlim rejim.menulerim 900 kalorden fazla.deil
hide arada ayran detoksu yapicamm
Sporda 500 kere ip.atliyorum
ve yyürüyüş
Aradada platesgel bberaber yapalım kuzum
Şu an kaçsın canım boyun kaç bide? Düğün ve nikaha kaç ayın var?Bende nikaha 65 dugune 55 istiyorummm demistimmm ya sizeee nasilllll olcanmmm
Ben spora gittim sonunu getiremedim çünkü nefret ederim spordan aşırı üşengeçimmakarna pilav bende yemiyyapmadım yarinardır ama abur cuburu bırakamadım benim derdim de o beraber yapalım canım mesela her hafta 1 kilo vermek hedefimiz olsun gayet güzel olur iki ayda 8 kilo işte
Hahahah ya iyisin bence alma ya 50 ile fazla görünürsün sen göbiş falan çıkmaya başlar canım alma bence dediğin gibi evlenince alınıyor zaten sen ekstradan uğraşma vermek zor çok zor yaa şu kilo problemi ömrümü yidi bitirdi
Canım hayranlıkla izliyorum seniöncelikle spor kısımlarını es geçiyorum hayatta yapmam bilyorum çünkü ama o ayran detoksu nasıl bişey? akşamları yemek yemeyi kestim kalorileri de azaltıcam haklısın abur cubura bi hayır desem olacak aslında 2 haftada 3 kilo harika yalnız maşallah
Şu an kaçsın canım boyun kaç bide? Düğün ve nikaha kaç ayın var?
Akşam yemeği yerine bu çorbayı mı içiyorsun canım? Doyuucu mudur duydun mu? Bende buna benzer lahana çorbası diyeti yaptım o da çok etkili ama hiç doyurmuyor bide bende migren var aç kalınca başım tutuyor diye yapamadım ama 1 haftada 3 kilo falan veriyorsun onunla.. Çok sağlıklı değil ama bir hafta uygulanacak bişey fazlası zararSagol kuzucum benim kilom cok fazla tatlım elimden geldiğince kurtulmaya çalışıyorum INŞALLAH hemencecik zayflariz
Abur cubur yeme kuzucum bende abur cuburu cok severimm oyy oyy
AMIN kuzum
ip atlamak zevkli aslnda hemde super kalori yaktrio
ayran detoksu 2 gun yapiliyor ve 2de 1 2 kilo gidiyo toksin atiyorsun
2 litrye yakin yogurt onun icnde 8 kasik bigday 4 kasik nohut hasalyip.koyuyosun icine sadece nane koyuosun tuz yok corba haline getriosun bende daha yapmadim yarin yapicam 2 gunluk bu dhaa fazla diil
sabahlari normal kalorisi az kahbakti yapiosun 1 dilim ekmekle yada yagsz tost yiyorsun aciknca her 2 saate bi bu corbayi iciosun gn boyu busekil bende daha yaomadim
Daha çok varmış düğüne, düğün zor değil ama nikahı hesaplayım bi.. Sıkı bi diyete girsen en az 10 kilo verirsin nikaha kadar senin hedef kilon kaçtı nikah için?76.900 boyum 160
dugun agsutos 1
nikah 22 nisan iNSALLAH emelime ulasirim
Ayy bir hafta da verilirmi ama bi liste belirleyelim yaa onu yapalım ben bi 55 olayım tamamdır evde spor zaten benim dediğimde canımm :)Ben spora gittim sonunu getiremedim çünkü nefret ederim spordan aşırı üşengeçimmakarna pilav bende yemiyorum aylardır ama abur cuburu bırakamadım benim derdim de o beraber yapalım canım mesela her hafta 1 kilo vermek hedefimiz olsun gayet güzel olur iki ayda 8 kilo işte
Hahahah ya iyisin bence alma ya 50 ile fazla görünürsün sen göbiş falan çıkmaya başlar canım alma bence dediğin gibi evlenince alınıyor zaten sen ekstradan uğraşma vermek zor çok zor yaa şu kilo problemi ömrümü yidi bitirdi
Canım hayranlıkla izliyorum seniöncelikle spor kısımlarını es geçiyorum hayatta yapmam bilyorum çünkü ama o ayran detoksu nasıl bişey? akşamları yemek yemeyi kestim kalorileri de azaltıcam haklısın abur cubura bi hayır desem olacak aslında 2 haftada 3 kilo harika yalnız maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?