2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nikah icinde korseli abiye olmayan guzel sade elbise bulablrmym korseli olursa super olur varmidir

Canım bak bi tek eleştirsem neyi eleştiririm biliyor musun, nişanlıkta duvak olayı bana ters geliyor yani nişanlığa yakışmıyor gelinliğe özel bi aksesuar gibi o ama bu benim düşüncem tabi, kıyafete yakışmadığından değil pembe pembe peri gibi gösteriyor o tül seni ama mana olarak dedim ben sen bilirsin hiçbir şey içinde kalmasın

canım kırmızı değil oda fuşya ama saten olduğu için parlak oyüzden öyle görünüyor sadece boneyi değişmeyi düşünüyorum onu zaten öylesine almıştım ama eşarpta sıkıntı varmı?

O guzel vucut oranti darisi bana olurrr INŞALLAH
Bana da yaaa Allahımmmm ne zaman verecem kilo yazdan beri 6 kilo verdim hala en az o kadar vermem lazım ama ben yedikçe yiyorum zayıflamam lazım Kuzu rejime başlayalım mı beraber hatta fazla kilosu ola herkes hepberaber başlayalım motive olaibliriz valla benim şurda 3 ayım kaldı en az 6/7 kilo vermem lazım eennnnn azzzzz

kuzum benim düğün olayı muallakta ve düğün istanbulda olucak ve arkadaşlarım olmayacak oyüzden bunu öyle olsun istedimm

Ben rejmdeyim tatlimm bana takim hayatini yasa beraber eritelimmm

Bebek özel olmazsa bişe sorsam sana, vücutun çok orantılı görünüyor kilon ve boyun kaç aceba? Bir de korse var mı bu nişanlıkta?
kuzum minyon tipliyim ben öyle ahım şahım bi tipim yok yani 157 boy 45 kilo elbise de korse yok buarada kuzumm

Merhaba bende geldim
Bende 12 ekim 2014 tarihin de nişanlandım ve Kasım 2015 tarihinde düşünüyoruz düğünü kış gelini olacağım birazda
Daha gelinliğim flan hiçbiri hazır değil bakmadım da ben prenses bir model düşünüyorum minyonum çünkü düğünü yakın olan arkadaşlardan fikir alırım artık
Herkese hayırlı olsun inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir ve istediğimiz gibi bir yuvamız olur

Benimde vermem lazımmm burda bi spor vardı ona başlicam hergün ben zaten dikkat ediyorum yediklerime makarna pilav yemiyorum ekmek de bir dilim yada iki dilim. Beraber yapsak evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…