2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bunu okumuştm haftasonu yapılabilir

Ayy bir hafta da verilirmi ama bi liste belirleyelim yaa onu yapalım ben bi 55 olayım tamamdır evde spor zaten benim dediğimde canımm :)
Canım ben bu 6 kiloyu listelere uyarak vermedim çünkü psikolojik olarak doymuyorum aklım fikrim bi sonraki öğünde oluyor ben şöyle düşünüyorum akşam 6dan sonra bitki çayı,su,yoğurt dışında hiçbir şey yemicem, gün boyu bana vitamin sağlayacak ama kalorisi az olacak şeyler yiyecem (yumurta, az yağlı peynir, az yağlı süt, çiğ sebzeler, tavuk, et vs.) ama ekmeği günde bir dilim taş çatlasın 2 dilim olacak, 3 lt su.. Böyle düşünüyorum aynı bu şekilde de yazdan beri verdim ama sen listeye uymak bana da çok yarıyor diyorsan kızlarla bi liste oluşturun, ama mesela hafta bir birbirimize hesap verelim kilo veridk mi veremedik mi veremeyenlere ceza verenlere ödül olsun dicem ama bu nasıl olacak hiç bilmiyorum

Kilo verenlere bi kalıp çikolata hediye edelim dermişimm liste derken bu söylediklerin gibi yani yoksa öğlen mecbur burda ne çıkarsa onu yiyorum ama pilav falan almıyorum sadece yemeği yada çorbayı alıyorum bu arada kilon kaç ne kadar vericeksin bende böyle dikkat ederek verdim ama o evde sporuda kesin yapıcam yani çünkü benim basenlerin gitmesi lazım belim falan yok öyle çok

Elbisen çok süper peri kızı gibi olmuuşsun canım eşarp da bu renk kalsın çok süper ya ay heycanlandm :)

Kızlar bende 160 boyunda 52 kiloyum 49 olmak istiyorum bende ya
ama 7 ay ım var veriririm heralde nişanda 49 olmuştum bakalım azim edersek olur :) pes etmek yok
Ama ben yemek çok yiyorum çabuk acıkıyorum o yüzden spor yapıyorum sadecee :)

Kızzz daha verip napcan

Benimde göbek ve bel çevrem var canım 70 kiloyum boyum 1.73 ennn fazla 63 olmam lazım pek zor dğeil gibi görünüyor ama vböyle yersem düğünümde 80 olurum Allah korusun evde spor olarak leslieyi bikaç kez yaptım çokta hoşuma gitmişti ama zayıflatıyor mu bilemicem uzun süre yapmadım çünkü

Hmm benim tam tersimsin kuzu sende bende aç kalayım önemli değil ama spor işkence gibi geliyor bana verirsin yavrum 3 kilo bir aylık iş yani kilo problemin bile yok senin

Valla okuduğum bi çok yerde " jullian michaels " işe yarıyor diyolar denicem bende senin boyun uzunmuş ay

Kızzz daha verip napcan

Kendimi daha iyi hssetmek için yahu :)

Hmm benim tam tersimsin kuzu sende bende aç kalayım önemli değil ama spor işkence gibi geliyor bana verirsin yavrum 3 kilo bir aylık iş yani kilo problemin bile yok senin

evet ya koşturmaca da veririm gibime geiliyor :)
Spor vücüdu daha fit yapıyor ama spor yap canım

jillian michaels miş ay daha adını yazamadım nası yapcaksamm

vayy efenim hayırlı olsun
Amin kuzucum sağolasın
Valla okuduğum bi çok yerde " jullian michaels " işe yarıyor diyolar denicem bende senin boyun uzunmuş ay
Hiç duymadım onu bende bi bakayım ona kuzu uzunumda iriyim aynı zamanda, zayıflasam mükemmel ötesi bi vcudum olacak şaka tabi ama yemek yeme zevgi o kadar ağır basıyor ki yani zevk alıyorum yaa millet gezmekten alışverişten zevk alır ben yemek yiyim tatlı yiyim ağzım boş kalmasın

Kendimi daha iyi hssetmek için yahu :)

evet ya koşturmaca da veririm gibime geiliyor :)
Spor vücüdu daha fit yapıyor ama spor yap canım
Senin hatrın için zorlıcam kendimi kuzu ama bikaç günden sonrasını çok iyi biliyorum ben
jillian michaels miş ay daha adını yazamadım nası yapcaksamm
Hahahaha olsun yaparsın sen

Günaydın kızlar, dün tayinler açıklandı malum, okulda sadece 2 öğretmen kaldık. En eski öğretmen ben oldum, diğer hoca da bu yıl gelmişti. Her şey benim başıma kalacak yani..
allah kolaylık versin canım sende il dışı istesen yazın istanbula

Gençler an itibariyle başlıyorum rejime tartılmıyorum en son 70tim büyük ihtimal kilo almışımdır görmek istemiyorum kilomu böyle zayıfladığımı hissedene kadar bikaç hafta falan tartılmayı düşünmüyorum artık eskisi gibi olmuşumdur dediğimde tartılıcam inşallah 70ten fazla çıkmam neyse kızçeler çookkk ciddiyim hep birlikte başlıyoruz hadi gelin olucaz gelinlik hadi korseli falan önemli değil amaaaaaaaa asıl nokta şu ki ................. biricik erkeklerimizin karşısına çıplak çıktığımızda dalgalanan-sallanan yağlarımız bölgelerimiz OLMASIIINNNNNNNN

Ayyy çokta yemiyorum aslında yarıyo heralde ben 1.62 yim 60 ım 55 olsam yeter bana ya çok bişeyde gözüm yok

Bu ağır oldu ama dalgalanan sallanan yağlar falan

Giriş Müzikleri
James Blunt - You're Beatiful
Yaşar - Seni Ezbere Aldım
Yaşar - Benim Bütün Rüyalarım Seninle
Whitney Housten - Run To You
All Of Me - Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody
UB40 Featuring Chrissie Hynde - I Got You Babe
The Pointer Sisters - I'm So Excited
http://www.youtube.com/watch?v=_VwhlbSGMso

İlk Dans Parçaları
Stevie Wonder - Signed Scaled Delivered I'm Yours

Sia - Chandelier
Şevval Sam - Fikrimin İnce Gülü
Sertab Erener - Everyway That I Can
Jennifer Lopez - Let's Get Loud
Mirrors - Pharrell Williams - Happy
The Chainsmokers - SELFIE
Pink - So What
Nil Karaibrahimgil - Bütün Kızlar Toplandık
Justin Timberlake - Mirrors
http://www.youtube.com/watch?v=CEe-hRJP0w0

İyi Pasta Kesme Şarkıları
John Legend - All Of Me
If You Wanna Be Happy
Jennifer Lopez - Ain't It Funny
Icona Pop - Get Lost
http://www.youtube.com/watch?v=9CMSb3F7CTs
Huysuz Virjin - Katina
Geri Halliwell - It's Raining Men
Fatih Ürek - Hoşgeldin (Hadi Hadi)
Erdem Kınay Feat Merve Özbey - Helal Ettim
http://www.youtube.com/watch?v=g5zQ6Lzcmpc

Çiçek Fırlatma Müzikleri
Chopin Nocturne - A Wedding Message
Can't Help Falling İn Love
Bruno Mars - Marry You
Ata Demirer - Bu Fasulye 7,5 Lira
Ani DiFranco - Wishin And Hopin
Alicia Keys - Fallin
Alanis Morisette - Let's Do it
7 Kocalı Hürmüz - Bu Gece Lazım
Grease - You're The One That I Want
Shania Twain - Man I Feel Like A Woman
http://www.youtube.com/watch?v=5mHjEv0EaMM

Yabancı Dans Müzikleri
Norah Jones - Come Away With Me
NAT KING COLE L-O-V-E
Moulin Rouge - Diamonds Are A Girl's Best Friend
Lady Gaga - Just Dance
Labels or Love - Sex And The City
La Vie En Rose - Louis Armstrong
Katy Perry - Hot N Cold
Frank Sinatra - The Way You Look Tonight
Elton John - I'm Still Standing
Donna Summer - Bad Girls
Cher - The Shoop Shoop Song
http://www.youtube.com/watch?v=JcILZ55HXxU

Türkçe Müzikleri
Nev - Aşk
Nil Karaibrahimgil - Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum

7 Kocalı Hürmüz - Bu Gece Lazım

Fatih Ürek - Hoşgeldin (Hadi Hadi)

Yaşar - Seni Ezbere Aldım

Erdem Kınay Feat Merve Özbey - Helal Ettim

Oynama Şıkıdım Şıkıdım - Tarkan

İbrahim Tatlıses - Tombul Tombul Memeler Remix

Katina - Huysuz Virjin

Aylin Aslım - Ben Kalender Mesrebim

Sefarad - Osman Aga

Ata Demirer - Bu Fasulye 7,5 Lira

Kızlar asıl parçalarımı bulamaım şöyle bir listem daha vardı yararlı olurmu bilmiyorum
http://www.youtube.com/watch?v=A1lLixRFdmw

Kizlar ben herhalde besmelesiz basladim bu ise. Elbisemi gittim aldim. Gogus kismina ufak bi parca koydurmustum fazla olmis onuda duzeltttirdim. Eve gelip tekrar denedim. Elbisenin boyunu kesmediklerini farkettim. Igneler duruyor. Aradim terzi farketmemis biizde kontrol etmedik diyor. Kapadim telefonu. Burda yakinda bi terziye vericem artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…