- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bunu okumuştm haftasonu yapılabilirSagol kuzucum benim kilom cok fazla tatlım elimden geldiğince kurtulmaya çalışıyorum INŞALLAH hemencecik zayflariz
Abur cubur yeme kuzucum bende abur cuburu cok severimm oyy oyy
AMIN kuzum
ip atlamak zevkli aslnda hemde super kalori yaktrio
ayran detoksu 2 gun yapiliyor ve 2de 1 2 kilo gidiyo toksin atiyorsun
2 litrye yakin yogurt onun icnde 8 kasik bigday 4 kasik nohut hasalyip.koyuyosun icine sadece nane koyuosun tuz yok corba haline getriosun bende daha yapmadim yarin yapicam 2 gunluk bu dhaa fazla diil
sabahlari normal kalorisi az kahbakti yapiosun 1 dilim ekmekle yada yagsz tost yiyorsun aciknca her 2 saate bi bu corbayi iciosun gn boyu busekil bende daha yaomadim
Canım ben bu 6 kiloyu listelere uyarak vermedim çünkü psikolojik olarak doymuyorum aklım fikrim bi sonraki öğünde oluyor ben şöyle düşünüyorum akşam 6dan sonra bitki çayı,su,yoğurt dışında hiçbir şey yemicem, gün boyu bana vitamin sağlayacak ama kalorisi az olacak şeyler yiyecem (yumurta, az yağlı peynir, az yağlı süt, çiğ sebzeler, tavuk, et vs.) ama ekmeği günde bir dilim taş çatlasın 2 dilim olacak, 3 lt su.. Böyle düşünüyorum aynı bu şekilde de yazdan beri verdim ama sen listeye uymak bana da çok yarıyor diyorsan kızlarla bi liste oluşturun, ama mesela hafta bir birbirimize hesap verelim kilo veridk mi veremedik mi veremeyenlere ceza verenlere ödül olsun dicem ama bu nasıl olacak hiç bilmiyorumAyy bir hafta da verilirmi ama bi liste belirleyelim yaa onu yapalım ben bi 55 olayım tamamdır evde spor zaten benim dediğimde canımm :)
Kilo verenlere bi kalıp çikolata hediye edelim dermişimm liste derken bu söylediklerin gibi yani yoksa öğlen mecbur burda ne çıkarsa onu yiyorum ama pilav falan almıyorum sadece yemeği yada çorbayı alıyorum bu arada kilon kaç ne kadar vericeksin bende böyle dikkat ederek verdim ama o evde sporuda kesin yapıcam yani çünkü benim basenlerin gitmesi lazım belim falan yok öyle çokCanım ben bu 6 kiloyu listelere uyarak vermedim çünkü psikolojik olarak doymuyorum aklım fikrim bi sonraki öğünde oluyor ben şöyle düşünüyorum akşam 6dan sonra bitki çayı,su,yoğurt dışında hiçbir şey yemicem, gün boyu bana vitamin sağlayacak ama kalorisi az olacak şeyler yiyecem (yumurta, az yağlı peynir, az yağlı süt, çiğ sebzeler, tavuk, et vs.) ama ekmeği günde bir dilim taş çatlasın 2 dilim olacak, 3 lt su.. Böyle düşünüyorum aynı bu şekilde de yazdan beri verdim ama sen listeye uymak bana da çok yarıyor diyorsan kızlarla bi liste oluşturun, ama mesela hafta bir birbirimize hesap verelim kilo veridk mi veremedik mi veremeyenlere ceza verenlere ödül olsun dicem ama bu nasıl olacak hiç bilmiyorum
Kızzz daha verip napcanElbisen çok süper peri kızı gibi olmuuşsun canım eşarp da bu renk kalsın çok süper ya ay heycanlandm :)
Kızlar bende 160 boyunda 52 kiloyum 49 olmak istiyorum bende ya
ama 7 ay ım var veriririm heralde nişanda 49 olmuştum bakalım azim edersek olur :) pes etmek yok
Ama ben yemek çok yiyorum çabuk acıkıyorum o yüzden spor yapıyorum sadecee :)
Benimde göbek ve bel çevrem var canım 70 kiloyum boyum 1.73 ennn fazla 63 olmam lazım pek zor dğeil gibi görünüyor ama vböyle yersem düğünümde 80 olurum Allah korusunKilo verenlere bi kalıp çikolata hediye edelim dermişimm liste derken bu söylediklerin gibi yani yoksa öğlen mecbur burda ne çıkarsa onu yiyorum ama pilav falan almıyorum sadece yemeği yada çorbayı alıyorum bu arada kilon kaç ne kadar vericeksin bende böyle dikkat ederek verdim ama o evde sporuda kesin yapıcam yani çünkü benim basenlerin gitmesi lazım belim falan yok öyle çok
Hmm benim tam tersimsin kuzu sende bende aç kalayım önemli değil ama spor işkence gibi geliyor banaElbisen çok süper peri kızı gibi olmuuşsun canım eşarp da bu renk kalsın çok süper ya ay heycanlandm :)
Kızlar bende 160 boyunda 52 kiloyum 49 olmak istiyorum bende ya
ama 7 ay ım var veriririm heralde nişanda 49 olmuştum bakalım azim edersek olur :) pes etmek yok
Ama ben yemek çok yiyorum çabuk acıkıyorum o yüzden spor yapıyorum sadecee :)
vayy efenim hayırlı olsunGençler merhabaaaa gelinlikçimle anlaştıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
Valla okuduğum bi çok yerde " jullian michaels " işe yarıyor diyolar denicem bende senin boyun uzunmuş ayBenimde göbek ve bel çevrem var canım 70 kiloyum boyum 1.73 ennn fazla 63 olmam lazım pek zor dğeil gibi görünüyor ama vböyle yersem düğünümde 80 olurum Allah korusunevde spor olarak leslieyi bikaç kez yaptım çokta hoşuma gitmişti ama zayıflatıyor mu bilemicem uzun süre yapmadım çünkü
Kızzz daha verip napcan
Hmm benim tam tersimsin kuzu sende bende aç kalayım önemli değil ama spor işkence gibi geliyor banaverirsin yavrum 3 kilo bir aylık iş yani kilo problemin bile yok senin
jillian michaels miş ay daha adını yazamadım nası yapcaksammBenimde göbek ve bel çevrem var canım 70 kiloyum boyum 1.73 ennn fazla 63 olmam lazım pek zor dğeil gibi görünüyor ama vböyle yersem düğünümde 80 olurum Allah korusunevde spor olarak leslieyi bikaç kez yaptım çokta hoşuma gitmişti ama zayıflatıyor mu bilemicem uzun süre yapmadım çünkü
Amin kuzucum sağolasınvayy efenim hayırlı olsun
Hiç duymadım onu bende bi bakayım onaValla okuduğum bi çok yerde " jullian michaels " işe yarıyor diyolar denicem bende senin boyun uzunmuş ay
Senin hatrın için zorlıcam kendimi kuzu ama bikaç günden sonrasını çok iyi biliyorum benKendimi daha iyi hssetmek için yahu :)
evet ya koşturmaca da veririm gibime geiliyor :)
Spor vücüdu daha fit yapıyor ama spor yap canım
Hahahaha olsun yaparsın senjillian michaels miş ay daha adını yazamadım nası yapcaksamm
allah kolaylık versin canım sende il dışı istesen yazın istanbulaGünaydın kızlar, dün tayinler açıklandı malum, okulda sadece 2 öğretmen kaldık. En eski öğretmen ben oldum, diğer hoca da bu yıl gelmişti. Her şey benim başıma kalacak yani..
Ayyy çokta yemiyorum aslında yarıyo heraldeAmin kuzucum sağolasın
Hiç duymadım onu bende bi bakayım onakuzu uzunumda iriyim aynı zamanda, zayıflasam mükemmel ötesi bi vcudum olacak şaka tabi ama yemek yeme zevgi o kadar ağır basıyor ki yani zevk alıyorum yaa millet gezmekten alışverişten zevk alır ben yemek yiyim tatlı yiyim ağzım boş kalmasın
ozelden mesaj yazocam canim sanaçok iyi olur canım şişeye falan bayıldım :)
Bu ağır oldu ama dalgalanan sallanan yağlar falanGençler an itibariyle başlıyorum rejime tartılmıyorum en son 70tim büyük ihtimal kilo almışımdır görmek istemiyorum kilomu böyle zayıfladığımı hissedene kadar bikaç hafta falan tartılmayı düşünmüyorum artık eskisi gibi olmuşumdur dediğimde tartılıcam inşallah 70ten fazla çıkmamneyse kızçeler çookkk ciddiyim hep birlikte başlıyoruz hadi gelin olucaz gelinlik hadi korseli falan önemli değil amaaaaaaaa asıl nokta şu ki ................. biricik erkeklerimizin karşısına çıplak çıktığımızda dalgalanan-sallanan yağlarımız bölgelerimiz OLMASIIINNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?