çok güzel ama ya :)))Heyecanlıyım çook:)
Hatunlar velvet cupcakelerimi yaptim deneme amacli ama istemede yapmaya vazgectim hic ugrasip ogune yorulamam sirf guzel olacak dir bukadr yorgublyk cekilmez :) hazirladigimiz mebu gayet yeterli zaten :)
Eki Görüntüle 1383978
Son 1hafta :)) haftaya bugün kına:))
Cok begendim tatlim MAŞALLAH hamaratsnn
Kizlar yeminle stres oldum ya nikaha kadar 15 kilo veremessem hic bi giysi yakismicakkk cirkin olmak istemiyorum
Günaydınnnnnnnnnnn
Nasılsın canmVaybeee cok az kaldı :))
Sagol kuzumm idare eder kuzum cok hamarat degilim :)
Kuzum verirsin ama sen her halinle guzelsindir insan kendini sartladikca stress yapiyor stress olma
Gunaydin guzellikk :)
Süper olmuşş ellerine sağlık. Hemen tarif istiyorummHatunlar velvet cupcakelerimi yaptim deneme amacli ama istemede yapmaya vazgectim hic ugrasip ogune yorulamam sirf guzel olacak dir bukadr yorgublyk cekilmez :) hazirladigimiz mebu gayet yeterli zaten :)
Eki Görüntüle 1383978
Canım kararlı ol kesin verirsin. Yediklerine dikkaat et bol bol spor yapKizlar yeminle stres oldum ya nikaha kadar 15 kilo veremessem hic bi giysi yakismicakkk cirkin olmak istemiyorum
GünaydınnnGünaydınnnnnnnnnnn
iyim çok şükür tatlımm sen nasılsınnnNasılsın canm
vanilya shoptan aldım tatlımm :)Süper olmuşş ellerine sağlık. Hemen tarif istiyorummBi de o üstteki minik kalpleri nereden buldun canım?
Canım kararlı ol kesin verirsin. Yediklerine dikkaat et bol bol spor yap
Günaydınnn
şükür iyiyim bende canım :)iyim çok şükür tatlımm sen nasılsınnn
açılıyo açılmasına ama üstünkörü çünkü ev alcam diyo işte birinin nişanına gidiyo çok özendim bzimde olcak diyo ve kapanıyo bu konu tekrar ben bi kez açmıştım telefonda görüşünce konuşcaz dedi hiç konuşmadıkHiç mi açılmıyor konusu?
tarifide şöyle tatlımmSüper olmuşş ellerine sağlık. Hemen tarif istiyorummBi de o üstteki minik kalpleri nereden buldun canım?
Canım kararlı ol kesin verirsin. Yediklerine dikkaat et bol bol spor yap
Günaydınnn
Aile içinde mi bir problem var acaba, bu kadar istekli birinin bir faaliyette bulunmaması ilginç geldiaçılıyo açılmasına ama üstünkörü çünkü ev alcam diyo işte birinin nişanına gidiyo çok özendim bzimde olcak diyo ve kapanıyo bu konu tekrar ben bi kez açmıştım telefonda görüşünce konuşcaz dedi hiç konuşmadıkTikkabilla @serp07 Orya
tarifle daha lezzetli göründü :)) Çok teşekkürler belki menüye eklerimtarifide şöyle tatlımm
2,5 su bardağı un
125 grm teremyağ margarin
1 su bardağı şeker (ben fazla şekeri sevmem sen istersen biraz daha fazla kullanabilrsin)
3 yumurta
2 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı jel kırmızı boya
1 su bardağı yoğurt
vanilya özü
çay kaşığı ucu tuz
ister paket kabartma tozu ister karbonat kullan canım ben karbonat kullandım
İç kreması için bildiğin pasta muhallebisi hazırladım dorasında içine yrm paket sıvı krema ekleyip çırptım
kekini normal kek gibi hazırla kalıplara dök piştikten sora içlerini oyup krema doldurdum üzerinide şanti ile süsüledim cnm
ben çıkardım menümden çünkü zzahmetli biraz ogün bunlara hiç uğraşamam yapınca hevesim gitti :)tarifle daha lezzetli göründü :)) Çok teşekkürler belki menüye eklerim
canım harika görünüyorlar ellerine sağlıkben çıkardım menümden çünkü zzahmetli biraz ogün bunlara hiç uğraşamam yapınca hevesim gitti :)
canım bir de vanilya shop nerede var :)vanilya shoptan aldım tatlımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?