2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yavrum akşam yaptım acayip derece de terletiyor süperdi :) 1 saat sonra yorgunluktan öldüğümü hissetti hemen uyudum :) şuan ağrım yok akşam olsun yine yapayım :)
bide gaza geldim yanında başka hareketlerde yaptım :)

İyiz kuzum evdeyimde birazdan çıkacam:)
Antep de misiniz yavrum :)

Kızlar ne olmus burda bir sessizlik var?
Saç maşası kullanana var mı kaç mmlik kullanıyorsunuz..Ben kalın maşa almayı düşünüyorum öneriniz var mı?

Saç maşası kullanana var mı kaç mmlik kullanıyorsunuz..Ben kalın maşa almayı düşünüyorum öneriniz var mı?
ben nasıldır bilmiyorum ama çeyize braun aldım canım satin hair 7 lerden

ya kızlar ben eylül gibi evleneceğim ancak hiç hazrlık yapmadık salon tutmadık, inşallah normaldir bizim bu tepkimiz

Çok kalın alma canım orta boy u iyi oluyo ne ince ne kalın benimki çok kalın olunca saclarım dahada az gözüküyo benim

ya kızlar ben eylül gibi evleneceğim ancak hiç hazrlık yapmadık salon tutmadık, inşallah normaldir bizim bu tepkimiz
kuzum bizde o zmnlar evleneceğiz bizim ne tarih belli ne bişey :) marttan sora ancak belli olur :)

kuzum bizde o zmnlar evleneceğiz bizim ne tarih belli ne bişey :) marttan sora ancak belli olur :)
ohh tamam sevindim zaten bende martta tayin işimi halletmeye çalışacağım. sEVİNDİM TEK DEĞİLİM İNSANLAR BİR YIL ÖNCEDEN HAZIRLIĞA BAŞLIYOR YA KORKTUM CİDDEN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…