- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Aklında model var mı :)
Sabah sabah afyon patlamayınca kafa da çalışmıyor tabiSonradan baktım canım ben de bulabileceğim yerlere :)
Çok yoğunluk var tam fuar öncesiDoğru düzgün bakamıyorum
Günaydınn :) NAsıl ağrı sızı var mı
Antep de misiniz yavrum :)İyiz kuzum evdeyimde birazdan çıkacam:)
merhaba gelincikler
Merhabaa canıım
Merhaba canııımm :)
ne güzel bir hava var dışarda, İnşallah 31 ocakta da böyle olur yaa
ne güzel bir hava var dışarda, İnşallah 31 ocakta da böyle olur yaa
ben nasıldır bilmiyorum ama çeyize braun aldım canım satin hair 7 lerdenKızlar ne olmus burda bir sessizlik var?
Saç maşası kullanana var mı kaç mmlik kullanıyorsunuz..Ben kalın maşa almayı düşünüyorum öneriniz var mı?
tamam canım tesekkürlerben nasıldır bilmiyorum ama çeyize braun aldım canım satin hair 7 lerden
Herkesin işi yogun herhalde..Benimde dün cok fenaydı bugun rahatladım..evet kimse yok bugün hayırdır nerde acaba millet ???
Aynennn ya benim çürüdü harbidenBizim topikçe içimiz çürümüş
Çok kalın alma canım orta boy u iyi oluyo ne ince ne kalın benimki çok kalın olunca saclarım dahada az gözüküyo benimKızlar ne olmus burda bir sessizlik var?
Saç maşası kullanana var mı kaç mmlik kullanıyorsunuz..Ben kalın maşa almayı düşünüyorum öneriniz var mı?
kuzum bizde o zmnlar evleneceğiz bizim ne tarih belli ne bişey :) marttan sora ancak belli olur :)ya kızlar ben eylül gibi evleneceğim ancak hiç hazrlık yapmadık salon tutmadık, inşallah normaldir bizim bu tepkimiz
ohh tamam sevindim zaten bende martta tayin işimi halletmeye çalışacağım. sEVİNDİM TEK DEĞİLİM İNSANLAR BİR YIL ÖNCEDEN HAZIRLIĞA BAŞLIYOR YA KORKTUM CİDDEN :)kuzum bizde o zmnlar evleneceğiz bizim ne tarih belli ne bişey :) marttan sora ancak belli olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?