O gün yardım edecek çok insan olacağı için bakalım belki arkadaşlarıma falan da yaptırabilirim dedim, üzerini de şeker hamuruyla süslemek mantıklı geldi, her ne kadar krem şanti gibi göz doldurmasa da o kalplerle hoş durabilirben çıkardım menümden çünkü zzahmetli biraz ogün bunlara hiç uğraşamam yapınca hevesim gitti :)
canım harika görünüyorlar ellerine sağlık
canım bir de vanilya shop nerede var :)
hımm olabilir kuzmmmO gün yardım edecek çok insan olacağı için bakalım belki arkadaşlarıma falan da yaptırabilirim dedim, üzerini de şeker hamuruyla süslemek mantıklı geldi, her ne kadar krem şanti gibi göz doldurmasa da o kalplerle hoş durabilir
Canım trabzondasın galiba, orada arkadaşım var da gelirken o alabilir belkicanım sizin orda nerde var bilmiyorum :)
kuzum pasta malzemeleri satan bir yer yokmu zizin oralarda burda 2 vanilya var biri uzun sokakta akbankın olduğu aradaki pasajın içinde diğeri ise maraş caddesinde pazarın ordaki ipanın biraz yukarısında garanti bankası var onun karşısındaki aradaCanım trabzondasın galiba, orada arkadaşım var da gelirken o alabilir belki
İyiz kuzum:) heyecan dorukta bekliyorum:)Günaydın kızlar çok yoğunum,pek bakamıyorum iyisiniz inşallah :)
İyiz kuzum:) heyecan dorukta bekliyorum:)
o evli artık kocası olduu :)Hadi hayırlısı olsun , umarım aranızda bir sorun da kalmamıştır iyisiniz dimi nişanlınla?
İyiz canım çok şükür bi sorun yok aramızda:)Hadi hayırlısı olsun , umarım aranızda bir sorun da kalmamıştır iyisiniz dimi nişanlınla?
Bende şimdi girince fark ettim hiç konuşma olmamış hayırdırrrrrkızlaaar nerelerdesinizzz bi kaç gündür sakin buralar
Aklında model var mı :)Günaydın kızlar:) bugün gidip kuaförümle konuşacam:)
Sabah sabah afyon patlamayınca kafa da çalışmıyor tabikuzum pasta malzemeleri satan bir yer yokmu zizin oralarda burda 2 vanilya var biri uzun sokakta akbankın olduğu aradaki pasajın içinde diğeri ise maraş caddesinde pazarın ordaki ipanın biraz yukarısında garanti bankası var onun karşısındaki arada
Çok yoğunluk var tam fuar öncesikızlaaar nerelerdesinizzz bi kaç gündür sakin buralar
Günaydınn :) NAsıl ağrı sızı var mıGünaydın kızlarr ben şimdi direksiyon kursundan geldim çok hoşdu yahuuu :)
Dünde spor yaptım bu arada o videoarı
math27 topiğimizin evli hatunu naber :)
İyiz kuzum evdeyimde birazdan çıkacam:)Günaydın kızlarr ben şimdi direksiyon kursundan geldim çok hoşdu yahuuu :)
Dünde spor yaptım bu arada o videoarı
math27 topiğimizin evli hatunu naber :)
Günaydın canım :) var aslında ama kuaförümle konuşup kesin karar verecem:)Aklında model var mı :)
Sabah sabah afyon patlamayınca kafa da çalışmıyor tabiSonradan baktım canım ben de bulabileceğim yerlere :)
Çok yoğunluk var tam fuar öncesiDoğru düzgün bakamıyorum
Günaydınn :) NAsıl ağrı sızı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?