ohh tamam sevindim zaten bende martta tayin işimi halletmeye çalışacağım. sEVİNDİM TEK DEĞİLİM İNSANLAR BİR YIL ÖNCEDEN HAZIRLIĞA BAŞLIYOR YA KORKTUM CİDDEN :)
Yok canım osmaniyedeyim:)yavrum akşam yaptım acayip derece de terletiyor süperdi :) 1 saat sonra yorgunluktan öldüğümü hissetti hemen uyudum :) şuan ağrım yok akşam olsun yine yapayım :)
bide gaza geldim yanında başka hareketlerde yaptım :)
Antep de misiniz yavrum :)
Normal bi yer tutup kurupastayı dışardan temin etsen daha uyguna gelir aslında 27 tl çok fazlaofff kızlar ya neden herşey bukadar pahalıkıytırıktan düğün salonu olmasın diyorum. az daha iyi yerlere bakıyorum 27 tl kurupastalı menü fiyatı veriyor. Ekstra 1750 müzik ücreti ekstra 1000 tl foto video parası of off
Ayy bi bitseydi :) stresim başladı:))İlk gelinimizi verdik yamath27 ..Biraz buruğuz galiba:)
Allah yardımcın olsun canımKızlar ben çok yoğunum ya dua edin projeyi yetiştirmem lazımdualarınıza ihtiyacım var
Tabiat parkı projesi ilk projem çok büyük
Yüzüm ak çıkarım inşallah
Yok canım osmaniyedeyim:)
Allah yardımcın olsun canım
Rabbim yardımcın olsun canım seninde:)Tamam canım :)
kabul etmiyorlarki onu dışardan hizmet almak yokNormal bi yer tutup kurupastayı dışardan temin etsen daha uyguna gelir aslında 27 tl çok fazla
kabul etmiyorlarki onu dışardan hizmet almak yok
Aaaaa bizim burdakiler kabul ediyo genelde sıkıntı çıkarmıyolar cips cerez kurupasta demiştik bizdekabul etmiyorlarki onu dışardan hizmet almak yok
bende de aynı durum var bu tayin olayı sorunlu alıp alamayacağımda belli değil. Kimisi oluyor diyo kimi olmuyorohh tamam sevindim zaten bende martta tayin işimi halletmeye çalışacağım. sEVİNDİM TEK DEĞİLİM İNSANLAR BİR YIL ÖNCEDEN HAZIRLIĞA BAŞLIYOR YA KORKTUM CİDDEN :)
bir çok yer aynı durumda canım, pendikte ada tesisleri,gülistan sofrası, maltepe sahildeki restaurant tarzı yerler wonderland mesela. öğretmen evini soruyorum ataşehirde orasıda 27 tl kokteyl menüsü ve gene diğerleri ekstra. 200 kişilik arıyorum ben. normal sıradna dğüün slaonlarını soruyorum zaten yakınlardakiler en az 500 kişilk falan 6500 tl diyor. off sıkıldım artık yer bulamamaktan
Bu hafta sonu @Precious nişanı var,o zaman biraz hareketlenir belki,fotoğraf paylaşırsa
31 ocak ta 3 nişana , 1 düğün varTüm umudumuz bunlar
Bende burada olacak kına kılıklı düğün için bir yerden fiyat aldım..Kokteyl menü ile 9000 tl dedi ruh hastası adamSosyal tesislere bakıcam bende mecburen, nasıl kalkıcaz altından bakalım
ya gerçekten çok uçuk rakamlar ya. yazık günah ne masraf yapıyorlarda bunu istiyorlarBende burada olacak kına kılıklı düğün için bir yerden fiyat aldım..Kokteyl menü ile 9000 tl dedi ruh hastası adamSosyal tesislere bakıcam bende mecburen, nasıl kalkıcaz altından bakalım
Süper işte böyle gazla devam ettik mi fıstık gibi oluruzyavrum akşam yaptım acayip derece de terletiyor süperdi :) 1 saat sonra yorgunluktan öldüğümü hissetti hemen uyudum :) şuan ağrım yok akşam olsun yine yapayım :)
bide gaza geldim yanında başka hareketlerde yaptım :)
Antep de misiniz yavrum :)
İnşallah yaa ben de dua ediyorum 1 şubat da güzel olsun amane güzel bir hava var dışarda, İnşallah 31 ocakta da böyle olur yaa
Canım ben fakir julietta kullanıyorum çok çok uygun bi fiyata almıştım kampanyada 30tl, saçlarım gür ve kalın telli, zor fön maşa tutar ama hafif spreyle güzel sonuç alıyorum. Parlak parlak oluyor saçlarımKızlar ne olmus burda bir sessizlik var?
Saç maşası kullanana var mı kaç mmlik kullanıyorsunuz..Ben kalın maşa almayı düşünüyorum öneriniz var mı?
Bugün mouse bilgisayar ve ben üçümüz ayrılamadık bir türlü, çok yoğun çokHerkesin işi yogun herhalde..Benimde dün cok fenaydı bugun rahatladım..
Bu hafta üst üste çok olay var yani :)Bu hafta sonu @Precious nişanı var,o zaman biraz hareketlenir belki,fotoğraf paylaşırsa
31 ocak ta 3 nişana , 1 düğün varTüm umudumuz bunlar
Düğün yapmak çok masraf yaofff kızlar ya neden herşey bukadar pahalıkıytırıktan düğün salonu olmasın diyorum. az daha iyi yerlere bakıyorum 27 tl kurupastalı menü fiyatı veriyor. Ekstra 1750 müzik ücreti ekstra 1000 tl foto video parası of off
Allah kolaylık versin kuzu, iyi bilirim proje streslerini, ama geçince kendinle nasıl gurur duyacağını düşününce, o zaman biraz daha azimle devam ediliyorKızlar ben çok yoğunum ya dua edin projeyi yetiştirmem lazımdualarınıza ihtiyacım var
Tabiat parkı projesi ilk projem çok büyük
Yüzüm ak çıkarım inşallah
Ne güzel stresler bunlar niye hemen bitsin istiyosunnAyy bi bitseydi :) stresim başladı:))
Vaybeee cok az kaldı :))
Sagol kuzumm idare eder kuzum cok hamarat degilim :)
Kuzum verirsin ama sen her halinle guzelsindir insan kendini sartladikca stress yapiyor stress olma
Gunaydin guzellikk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?