Canım ne kadar kötü olsada onun ailesi sen ailene ne olursa olsun toz kondurmassın yinede dimi böyle düşün bide şimdi o da ailesine bsey dese sende ailesine karsı iyice dolucaksın soğucaksinn diye söylemiyodurr
Aminnn canım rica ederim ne demek hiç canını sıkma ya böyle seyler için hiç kırmayın birbirinizi yaa önemli olan birbirnzi sevmenz birlikte olmanızAynen kuzum sanirim ondannn bakalim ne olcak ama ofkem bitmez ama tabi belli etmem kuzucum napym.yapmayana yap denmiyorkidinledgn için cok saol yeni bi aile kurmak cok zor gerçekten ALLAH herkesin yardimcisii olsun
Aminnn canım rica ederim ne demek hiç canını sıkma ya böyle seyler için hiç kırmayın birbirinizi yaa önemli olan birbirnzi sevmenz birlikte olmanız
Aynen kuzum sanirim ondannn bakalim ne olcak ama ofkem bitmez ama tabi belli etmem kuzucum napym.yapmayana yap denmiyorkidinledgn için cok saol yeni bi aile kurmak cok zor gerçekten ALLAH herkesin yardimcisii olsun
Aminn canımm sendeeOda dogru kuzucum ALLAH seveenleri ayrimasin kkuzummm
iyi akşamlar kızlar.uyku tutmadı beni bi türlü
Benide hic tutmuyor bilmiyorum sebebini
ben telefon bağımlılığım yüzümden uyuyamıyorum büyük ihtimalle birde herşeyi çok düşünmekten.canım sıkkın yine saçma sapan şeyleri kafama takıyorum.
Hayrola kuzucum
canım az önce instagramdan akrabamız olan bi ablama takip isteği gönderdim.kabul etmiş ama takip etmemiş.hiç böyle yapmazdı.benden 10 yaş büyük.evlenmedi daha bekar.32 yaşında.annesi zaten ilk duyduğunda dalmış gitmiş zorla hayırlı olsun demiş.bunu anlayabilirim yine ama saçma sapan konuşuyolar.arkamdan baya bi dedikodu yapıyolar eminim.herkesin bi hayatı var evlenmek istedim evleniyorum.herkes 25 26 yaşında evlenmek zorunda mı ya da onları mı beklemem gerekiyodu.canım sıkıldı.
Sen kac yasindasin tatlım yani acaba sen mi oyle anladin tabi herkes istedigi yasta evlenir tatlim o konuda haklisin
Nasip.kismet boyle seyler
22 yaşındayım ben.
Uzme tatli caninisen gencsin ama bi cok kisi senin yasnda evleniyor cokta kucuk yas deil 18fln bile eevlenen var tatlim seninki normal bende seneye 25 olcam ama daha erken evlenmek isterdim 22 23 mesela
bende 24 25 gibi isterdim öyle düşünürdkuzum dimma nasip kısmet gerçekten.böyle olması gerekti.o kadar dedikoducularki birde kendi aralarında yaptıkları dedikoduları bana söylüyolar
Aman boşver hiç takma canım ya sıkma kendini bosuna annemle benim aramda 19 yaş var meselacanım az önce instagramdan akrabamız olan bi ablama takip isteği gönderdim.kabul etmiş ama takip etmemiş.hiç böyle yapmazdı.benden 10 yaş büyük.evlenmedi daha bekar.32 yaşında.annesi zaten ilk duyduğunda dalmış gitmiş zorla hayırlı olsun demiş.bunu anlayabilirim yine ama saçma sapan konuşuyolar.arkamdan baya bi dedikodu yapıyolar eminim.herkesin bi hayatı var evlenmek istedim evleniyorum.herkes 25 26 yaşında evlenmek zorunda mı ya da onları mı beklemem gerekiyodu.canım sıkıldı.
Bi benzeri başıma geldi benim de. Teyzemlerle çok yakınız her şeyi beraber yapardık. Kuzenim de annemle çok iyi anlaşır. O anca 30dan sonra evlendi. Ona göre mantıklı olan buydu (biri olmadığından değilmiş gibi davranıyor bir de..) O böyle düşününce herkes aynı şeyi yapmak zorundaymış gibi ben annemlere evleneceğimi söylediğimde direk müdahaleye girdi o da, annemle bir oldular ertelemeye çalıştılar. Yok ailenin borcu var bak biz de yeni ev aldık içimizden geldiği gibi bişeyler yapamayız sana düğünde dedi. Yahu bana ne bana düğünde yapacakların için mi evleniyorumcanım az önce instagramdan akrabamız olan bi ablama takip isteği gönderdim.kabul etmiş ama takip etmemiş.hiç böyle yapmazdı.benden 10 yaş büyük.evlenmedi daha bekar.32 yaşında.annesi zaten ilk duyduğunda dalmış gitmiş zorla hayırlı olsun demiş.bunu anlayabilirim yine ama saçma sapan konuşuyolar.arkamdan baya bi dedikodu yapıyolar eminim.herkesin bi hayatı var evlenmek istedim evleniyorum.herkes 25 26 yaşında evlenmek zorunda mı ya da onları mı beklemem gerekiyodu.canım sıkıldı.
ARkadaş gibi oluyor değil mi :)Hiç ta
Aman boşver hiç takma canım ya sıkma kendini bosuna annemle benim aramda 19 yaş var mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?