2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy senin bu kayınvalideni öldürüvericem haaa ay hiç takma kafaya valla kaynanayı ne yapmalı diye türkü söylersin kınadaa :)

AHhh bu kaynanalar ahhh

Kizlar ben gene bir dertle karsinizdayim kizlar bizde isteme nisan ve sonrasında hic bir zaman benim ailem birşey istemedi karsida sunu yapin bunu yapin diye.çok güzel nisan yaptim beş kuruş harcatmadim.simdi sira geldi dugune. Babam düzgün bir yerde yemekli bi Dugun istiyor. Tanidik bi arkadaş varnis restaurabtta ayarliyor babam 10 bini geçiyor ve 200 kişi. Erkek tarifi şehir disinda onlarin oradada olacagi için ve onlara herşey kolay geldiğinden 3 bine düğünyapariz 5 bine evi haledeiz diye bbakiyorlar.tabi bunlari ailem bilmiyor.ben sorun cikmasin diye nisanlima dedim ev için herşeyi biz yapicaz.düğünü ailen yapsin. Bugünde babam nisanlima nazil bir düğün istediğini soluo ne kadar tutacagini.bizimki tabi bozuldu.babamdan sonra bana saydirdi.biz bunu yapamayiz edemeyiz babama solicem konussun. Bitsin ozaman bu is biz bunu yapamayiz diyor. ama ailesi babama herseyimiz hazir herşeyi yapacaz diyip durdular. Tabi onlara gore herşey 10 bine halloliyor. Babamda diyor ben hic birşey istemedim kizin yapiyor herşeyi bari düğünü adam gibi yapsinlar. Offff ben napcam ya.

Canım şu an için bu süreci yaşayan biri olarak şunu diyebilirim kesinlikle istediğinizi yaptırın. Sen onları düşünüp hesaplı olsun istediğin zamanda istediğini yaptırdığın zamanda değişen bi durum yok. Biz fedakarlık yapıyoz sıkıntı çıkmasın diye isteklerimizden vazgeçiyoz ama değişen bi durum olmuyo. Karşında örnek benim:) o yüzden sen istediğin gibi yap. Onlarda kendi memleketlerinde ne istiyolarsa onu yapsınlar. Benim düşüncem bu tabi.

Şu erkekler ne kolay kaçıyorlar böyle ortamlardan. Bitsin o zaman nedir ya en ufak bir sinirde konu bitirmeye gelir. Benimki de böyle Hep kadınlar mı orta yolu bulmak için böyle arada laf yiyen olmak zorunda

Canım böyle bişey yüzünden sakon bitirme lütfen olur mu dur bi sakinleş bizdede babam hep yemekli mi yapsak falan derdi oturduk konustuk biz mesela yemekli yaparsak az kişi çağrmak zorunda kalıcaz dedik e ben düğünüm kalabalık olsun istiyorum dedim sonucta bu sizin düğününüz bu şekilde konusup halledebilirsin

Baban hakli kuzu aynindert bizde var herseyi nisanlima yiktilsr ayri sehrldeyz arayipbinohtyacn varmi diyen yok hersey toz pembe goruyorlar bizde hic bisey istemedik isteyen yaraniyor valla fedakarlik kiymet gormuyor kuzum

Baban hakli kuzu aynindert bizde var herseyi nisanlima yiktilsr ayri sehrldeyz arayipbinohtyacn varmi diyen yok hersey toz pembe goruyorlar bizde hic bisey istemedik isteyen yaraniyor valla fedakarlik kiymet gormuyor kuzum

Tabiki orta yolu bulmak lazim konusup halledebilir kuzucum sen uzme kendini bosuna da nişanlınla tarttsma

Şu erkekler ne kolay kaçıyorlar böyle ortamlardan. Bitsin o zaman nedir ya en ufak bir sinirde konu bitirmeye gelir. Benimki de böyle Hep kadınlar mı orta yolu bulmak için böyle arada laf yiyen olmak zorunda

Sinir bozucu kuzucum ne yapicaksin olan hep bize olur

Arayip ihtiyacın varmi demiyorlar yine nisanlim onlari savunuyor yeri gelince nedyeblrsn ailesinin umurnda deil ama amannn bii dokunsaniz bin ah isitirsnz o haldeyimmm zor kuzum zor herkes aynı durumda

Ben sen bitsin dedin sandım pardon canım yaa gercekten bi ilişki bitsin demek bu kadar kolay değil yani olmamalı gercekten. Bu sizin düğününüz sizin istediğiniz olsun ama o bitsin kelimesini burnundan getiriceksin bidaha diyemicek

Sana noldu kuzumm

Ya ailesinin umrunda deil kuzum ya herseyi nisnalima yiktilar bi ihtiyacn varmi die arayan yok ariyolar napon bi istegn varmi dien yok borc örüyoruz ne yaptnz dien yok ailesenden piskinler kzuuum nisanmlda toz kondrmuyo ailesine agzmi acmiyorim yine saygim sonsuz ama zoruma gidio

Canım ne kadar kötü olsada onun ailesi sen ailene ne olursa olsun toz kondurmassın yinede dimi böyle düşün bide şimdi o da ailesine bsey dese sende ailesine karsı iyice dolucaksın soğucaksinn diye söylemiyodurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…