2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayrıca takılan takı benim değilki oğluyla benim. yani sanada aynı şekilde sana taktıkları şey sadece snein değil eşinle senin oluyor nasılki nişan bozulunca herşey geri veriliyor sanamı kalacakki
Anladım canım ben senin ne demek istediğini. Ama çok fazla aile böyle yaptığı için ufacık sorunları büyüyor. Tatsızlık çıkmaması açısından bence ses etme dedim, haksız olduğunu düşündüğümden değil yani Derdimi yanlış anlattım sanırım

Erkek arkadasima zaten bisey d3medim sadece canımı sıktı okadr bi sizede danisayim sizde olsaniz oyle hissedermisinz diye

Allah mesut etsin

Huzur ve mutluluğu daim olsun

Evinden bereketi aşk kokusu eksik olmasın

Dertler sıkıntılar her daim uzak olsun

Her daim kahkaha sesleri yükselsin

Mutluluk onlara komşu olsun

İkinci yastığa ihtiyaçları hiç olmasın

Çatılarında Aşk yağmurları hiç durması

Yağmurlar adedince melekler sevgi, saygı,sadakat serpiştirin

Allah her daim ağız tadı versin

Geride kalanlara da nasip etsin

.......adk......

math27

Bence de kendini üzme değmez çok ğuzel bir süreçten tadını çıkar Nişanlı lik arifesini keyifle geçiren ve 15 günde her şeyi tek başınahalletmeye çalışan bir kişi olarak

15 yaşında bilezik takmaya ne gerek var canım Allah Allah, kendi parası ile alsa neyse.. Ben ablamın düğününde 20 yaşında falandım ama okuyordum, para kazanmıyordum, bir şey takmadım.

Erkek arkadasima zaten bisey d3medim sadece canımı sıktı okadr bi sizede danisayim sizde olsaniz oyle hissedermisinz diye
Sıkma tatlı canını senn boşver canım millet uğraşsın böyle şeylere kafa yorsun, sen sevdiceğine kavuşuyosun mutlu ol

Rabbim yardımcın olsun canım seninde:)

Saol hayatım

Süper işte böyle gazla devam ettik mi fıstık gibi oluruz

İnşallah canım beniimm oohh

Kızlaaaaaaaaaaar karnımda kelebekler uçuşuyor, 3 saat sonra otobüse biniyorum inşallah.. Dua edin bana yolculuğumu kazasız belasız bitirip evime kavuşayım. Sabaha karşı varıcam inşallah :)

İyi yoculuklar canımmm

YEKTA61 canim kesinlikle bende senin gibi bozulurdum.şimdi Sizinkileryalinca ele ggüne mahcup olmamak yaptik diye göstermek için ddüşünülmüş birşey. Sen simdi yok desen erkek arkadasin bozulacak eksik kalacak.bence sesini cikartma ama iyice pazarligini yap. Takilanlari düğünde geri istiyip tekrar takmaya kalkmasinlar. Ozaman bi zahmet yapsinlar bisiler

YEKTA61 kuzum şimdiden strese girme düğün zamanı o kadar stres oluyo ki. Bu tür şeyler boşver ne istiyolarsa onu taksınlar hiç takma sen:)

Benim sevgili kayınvalidem aradı. Diyo ki kınayı bize sormadınız kafanıza göre yaptınız diyo.biz gelmicez nişanlın gelsin diyo. Öyle bi sinir oldum ki. Dedim ki ilk günden bu yana kına diyoruz neyi kafama göre yaptım dedim. 2gün önceye kadar geliyodun da şimdi ne oldu dedim. Tutmuş diyo ki 2günde araba tutacaz. Bi sürü boş para dedi. Çıldırdım bende. Dedim ki sürekli para diyosun ben bi kere evlencem dedim. Şimdi böyle yapıpta oğlununda benimde canını sıkma dedim. Biz hiç bişe istemedik diye mi böyle rahat oluyosunuz dedim. Sonra da nişanlımı aradım. Sinirlendi. Oda dedi ki sen canını sıkma şimdi gidip konuşcam dedi. Eğer onlar kınaya gelmezlerse bende antepteki düğünü iptal ederim dedi.

Kız sen evli değil misin? Alışamadın hala :) Ne stresli iş şu ailelerle anlaşmak. Kötü olmuş ama kocanın da yanında olması iyi annesini savunmamış

Kizlar giremedim saat 3 kadar mali.misavirin yanında calisicam is buldum durekli gitmicem yoğunluk zamani olsun tecrubem olur ama stajer gibi bilgi ogrenmek icin bakalim ama buraya hep gelrmm kuzularim buaraya bakmayinca eksiklik hsediyorunm iyiki varsınız

Ya yazik günah son dakika boyle şeyler yapilirmi math27 bu aileler neden cocuklarini düşünmezler mutluluklar ini yasamalarina izin vermezse böyle yaparlar ya. Allah bizi boyle anne baba olmaktan korusun. Hic takma canim. Arkadasimin kayınvalidesi 2 sokak otedeyken son gün gelmem diye tutturdu kizin burnundan getirdi simdi hic birşey olmamis gibi peşinden ayrilmiyor.takma keyfini kacirma

Hayırlısı olsun kuzu :) Sen de iyi ki varsın

Kız sen evli değil misin? Alışamadın hala :) Ne stresli iş şu ailelerle anlaşmak. Kötü olmuş ama kocanın da yanında olması iyi annesini savunmamış
Alışamadım ya hala eski soyadımı söylüyorum:) o artık anladı bişe demiyo. Haklı olduğumunda farkında zaten. Valla artık hiç umrumdada değil saygısızlık mı oldu ayıp mı oldu.
Canım ister gelsin ister gelmesin umrumda değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…