canım benim takıldığım nokta olmaması değil. hiç olmasa ellerinde yok derim herşeyi erkek arkadaşım yapıyo yine bişey demiyorum ama onun parasıyla millete gösteriş olsun die böyle bişey yapılması beni soğutuyo
Anladım canım ben senin ne demek istediğini. Ama çok fazla aile böyle yaptığı için ufacık sorunları büyüyor. Tatsızlık çıkmaması açısından bence ses etme dedim, haksız olduğunu düşündüğümden değil yaniayrıca takılan takı benim değilki oğluyla benim. yani sanada aynı şekilde sana taktıkları şey sadece snein değil eşinle senin oluyor nasılki nişan bozulunca herşey geri veriliyor sanamı kalacakki
Allah mesut etsin
Huzur ve mutluluğu daim olsun
Evinden bereketi aşk kokusu eksik olmasın
Dertler sıkıntılar her daim uzak olsun
Her daim kahkaha sesleri yükselsin
Mutluluk onlara komşu olsun
İkinci yastığa ihtiyaçları hiç olmasın
Çatılarında Aşk yağmurları hiç durması
Yağmurlar adedince melekler sevgi, saygı,sadakat serpiştirin
Allah her daim ağız tadı versin
Geride kalanlara da nasip etsin
.......adk......
Allah mesut etsin
Huzur ve mutluluğu daim olsun
Evinden bereketi aşk kokusu eksik olmasın
Dertler sıkıntılar her daim uzak olsun
Her daim kahkaha sesleri yükselsin
Mutluluk onlara komşu olsun
İkinci yastığa ihtiyaçları hiç olmasın
Çatılarında Aşk yağmurları hiç durması
Yağmurlar adedince melekler sevgi, saygı,sadakat serpiştirin
Allah her daim ağız tadı versin
Geride kalanlara da nasip etsin
.......adk......
Bence de kendini üzme değmez çok ğuzel bir süreçten tadını çıkar Nişanlı lik arifesini keyifle geçiren ve 15 günde her şeyi tek başınahalletmeye çalışan bir kişi olarakÇok takılma bence yaa sonuçta kimse takı yapmak zorunda değil erkek arkadaşın yapmış düşünerek ailesinin eksik kalmasını istemiyodur taksınlar yani. Bizde büyük nişan yaptık yani kimin ne taktığına takılmadım erkek kardeşim bilezik takıcaktı yarısını ben vermiştim sonucta bende o istiyor eksik kalmasın diye verdim yani normal bi durum sinir olma boşuna.
15 yaşında bilezik takmaya ne gerek var canım Allah Allah, kendi parası ile alsa neyse.. Ben ablamın düğününde 20 yaşında falandım ama okuyordum, para kazanmıyordum, bir şey takmadım.kızlar size bir şey danışcam birde sizin fkirlerinizi alayım. Malumunuz haftaya nişanım var nişanda takmak için babam salon vs baya masraf yaptı oyüzden nişanda kalın bilezikte değilde yine 1000 tl lik bir bilezik aldı erkek kardeşimde çalışıyor oda 1000 tl lik bilezik aldı annemde kart yada bileklik takacak.
Erkek arkadaşımda 25 grm bilezik ve saat takacak birde daha önce düğünde takmak için altın düşünce 30 grm bilezikle b reşat kolye aldı bunları ben saklıyorum düğün içindi. Daha önce müstakbel kayın valide isterseniz onlarıda nişanda takalım demişti bende gerek yok dedim dursunlar benim için sorun değil demiştim. Buarada altınların hepsini erkek arkadaşım yapıyor sadece anneannesi 5500 tl yardım yaptı kendisine. Neyse dün erkek arkadaşımla konuştum bana dediki snein kardeşin sana bilezik takacak benim kardeşim ne takacak annem dediki o sende duran bileziğide nişanda takalım birini annem birini kardeşim taksın. Ben belli etmesemde gıcık oldum bu duruma . Kardeşim çalışıp kendi parası ile aldı hem bunun kardeşi daha 15 yaşında neyin gösterişi bu . Bileziği halama vermiştik saklasın die bende dedim halama soralım tamm derse öyle yaparız ama nişanda taktıktan sora tekrar düşünde geri vermem oda tmm dedi. Sizce normalmi siz nasıl karşılardınız?
İyi yolculuklar canımHayırlı yolculuklar inşallah canım :)
Sıkma tatlı canını senn boşver canım millet uğraşsın böyle şeylere kafa yorsun, sen sevdiceğine kavuşuyosun mutlu olErkek arkadasima zaten bisey d3medim sadece canımı sıktı okadr bi sizede danisayim sizde olsaniz oyle hissedermisinz diye
Rabbim yardımcın olsun canım seninde:)
Süper işte böyle gazla devam ettik mi fıstık gibi oluruz
Kızlaaaaaaaaaaar karnımda kelebekler uçuşuyor, 3 saat sonra otobüse biniyorum inşallah.. Dua edin bana yolculuğumu kazasız belasız bitirip evime kavuşayım. Sabaha karşı varıcam inşallah :)
Proje nasıl gidiyor :)endless love
Kız sen evli değil misin? Alışamadın hala :) Ne stresli iş şu ailelerle anlaşmak. Kötü olmuş ama kocanın da yanında olması iyi annesini savunmamışBenim sevgili kayınvalidem aradı. Diyo ki kınayı bize sormadınız kafanıza göre yaptınız diyo.biz gelmicez nişanlın gelsin diyo. Öyle bi sinir oldum ki. Dedim ki ilk günden bu yana kına diyoruz neyi kafama göre yaptım dedim. 2gün önceye kadar geliyodun da şimdi ne oldu dedim. Tutmuş diyo ki 2günde araba tutacaz. Bi sürü boş para dedi. Çıldırdım bende. Dedim ki sürekli para diyosun ben bi kere evlencem dedim. Şimdi böyle yapıpta oğlununda benimde canını sıkma dedim. Biz hiç bişe istemedik diye mi böyle rahat oluyosunuz dedim. Sonra da nişanlımı aradım. Sinirlendi. Oda dedi ki sen canını sıkma şimdi gidip konuşcam dedi. Eğer onlar kınaya gelmezlerse bende antepteki düğünü iptal ederim dedi.
Hayırlısı olsun kuzu :) Sen de iyi ki varsınKizlar giremedim saat 3 kadar mali.misavirin yanında calisicam is buldum durekli gitmicem yoğunluk zamani olsun tecrubem olurama stajer gibi bilgi ogrenmek icin bakalim ama buraya hep gelrmm kuzularim buaraya bakmayinca eksiklik hsediyorunm iyiki varsınız
Alışamadım ya hala eski soyadımı söylüyorum:) o artık anladı bişe demiyo. Haklı olduğumunda farkında zaten. Valla artık hiç umrumdada değil saygısızlık mı oldu ayıp mı oldu.Kız sen evli değil misin? Alışamadın hala :) Ne stresli iş şu ailelerle anlaşmak. Kötü olmuş ama kocanın da yanında olması iyi annesini savunmamış
Canım ister gelsin ister gelmesin umrumda değil zaten.Ya yazik günah son dakika boyle şeyler yapilirmimath27 bu aileler neden cocuklarini düşünmezler mutluluklar ini yasamalarina izin vermezse böyle yaparlar ya. Allah bizi boyle anne baba olmaktan korusun. Hic takma canim. Arkadasimin kayınvalidesi 2 sokak otedeyken son gün gelmem diye tutturdu kizin burnundan getirdi simdi hic birşey olmamis gibi peşinden ayrilmiyor.takma keyfini kacirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?