2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canim yasadiklaerin uzucu benimde sizn gibi olmasada sole bisi yasamistim ben kina gecesi salonu tuttum heyecanla.kardesime anlatiyorum ordan benden bi yas kucuk kiz kuzenim dizi izliyorum gibi beni azarlar gibi konusmustu cok uzulmustum

Günaydın canım, ya babamın deidği yeri bende beğensem sorun yok ama bende beğenmedimki. okadar para verdikten sonra birsürü yer var. bana sen nereyi istiyorsun diye sormuyor illa kendi istediği olsun diye inatlaşıyor. beğenmedim desem dicek öbür taraf sana söletio. Nişandada aynısını yaptı, valla ne benim ailem ne nişanlımın ailesi ikimizin ne isteidğini önemsemiyor.Biz kimsenin gönlü kırılmasın içine sinsin diyoruz ama yok olan bize oluyor biz birbirimize giriyoruz

Arayip ihtiyacın varmi demiyorlar yine nisanlim onlari savunuyor yeri gelince nedyeblrsn ailesinin umurnda deil ama amannn bii dokunsaniz bin ah isitirsnz o haldeyimmm zor kuzum zor herkes aynı durumda
günaydın canım, gerçekten ne zor işlermiş ya evlenmekten soğuttular resmen ve daha başındayız

yok canım ben demedim nişanlım diyor oda benim aileme bişi demiyor benden çıkarıyor sonra pişman oluyor ama çözüm bulamıozki bulsak onlarada razım valla

günaydın canım, gerçekten ne zor işlermiş ya evlenmekten soğuttular resmen ve daha başındayız

Valla kuzum yaaa cok zor hergun kavgami
edilir ediyoruz valla deisik bi durum

keske sadece nikah olsa kiy gtsnnn bazen insan deliriyor

Ayyyy fesatlık resmen valla insanlar böyle şeylerden zevk alıyo bide yani Allah ıslah etsin onunda çocuğu olucak yarın öbür gün görürüm ben onu

yok canım ben demedim nişanlım diyor oda benim aileme bişi demiyor benden çıkarıyor sonra pişman oluyor ama çözüm bulamıozki bulsak onlarada razım valla
Canıım iki tarafın da dediklerini değil kendi istediğinizi yapın yeri siz beğenin yemeklimi olucagına siz karar verin sonuçta bu sizin düğününüz yani ben kendi ailemede söylemiştim yani 600-700 kişye yemekli düğün yapamayız dedim ev almak istiyoruz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…