- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
günyadın gelinciklerBenim gibi cumartesi günü sabahın köründe kalkıp işe gelmek zorunda olanlara öpücüklerimi yolluyorum
Benim memleket orası ama istanbulda iş bulmuştum evlilik durumundan dolayı, belli mi olur bir gün belki geri dönerim artık :) huzurlu bir şehir, seviyorum ben
Selam kızlar, evimdeyim çok şükür, buraya bakmaya fırsat olmuyor, takip edemiyorum. Sadece gelen bildirimlere bakiyorum. Bir şeyleri kaçırırsam lütfen kusuruma bakmayın. Öpüyorum hepinizi :)
günyadın gelinciklerBenim gibi cumartesi günü sabahın köründe kalkıp işe gelmek zorunda olanlara öpücüklerimi yolluyorum
Günaydın canım yaa, sorarım sana bizim ne zaman cumartesi çalışmayan bir işimiz olacak
Günaydın güzel gelincikler
sektör değiştirmek gerekGünaydın canım yaa, sorarım sana bizim ne zaman cumartesi çalışmayan bir işimiz olacak
Günaydın güzel gelincikler
Öyle mii? Hayırlısı olsun bende çok seviyorum Bursa'yı :)
A.s canım çok şükür gelmişsin evine ,önemli değil canım keyfini çıkar tatilinin :)
Günaydın :) Yani ben :) :) :)
Günaydın canııımm aynen biz ne zaman2 gün tatil yapıcaz :) Allah'tan bugün gidiyorum 1 de çıkıcam
Bugunde erkencisiniz prensesler
Git bakalım yavru kuş, tadını çıkar
Tekrar geldim ben:)) kahvaltı yaptım:))
Sağol kuzum :) haftaya bugün olsaydı bi ya:)Afiyet olsun :)
Sağol kuzum :) haftaya bugün olsaydı bi ya:)
Evet ya diyorum bi nikah yeterdi diye sonra da oynamadan evlenmem diyorumYüzdun Yüzdun kuyruğuna geldin kuzuumm
darısı başımıza :)Kızlar resmen 2haftadır regl oluyodum bitti şükür düğünde ve balayında rahatım mis gibi:)
Günaydınnnnn
Günaydın hatunlarr.
İyiyim kuzucum kalbim kırgın sadece. Ama nişan iptal değil, akşam dediğim gibi aradı konuşmadım uyudum, sabah konuştuk biraz nişan nasıl olucak acaba falan bişey yokmuş gibi konuşmaya başladı. Zaten dün annem nişan tepsisi için süsler almış içime oturmuştu bir şey de diyemedim. Dün akşam kayınvalidem de çikolata için gondol almış onu göstermiş o da onun içine oturdu herhalde. Garip bir durum işte. Sen nasıl oldun tatlımNasılsın kuzucummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?