canım çok sevindim. herşey tamamen hallolmasada buda bir adımdır. inş nişanınızda çok güzel olur ve bunları unuttursunİyiyim kuzucum kalbim kırgın sadece. Ama nişan iptal değil, akşam dediğim gibi aradı konuşmadım uyudum, sabah konuştuk biraz nişan nasıl olucak acaba falan bişey yokmuş gibi konuşmaya başladı. Zaten dün annem nişan tepsisi için süsler almış içime oturmuştu bir şey de diyemedim. Dün akşam kayınvalidem de çikolata için gondol almış onu göstermiş o da onun içine oturdu herhalde. Garip bir durum işte. Sen nasıl oldun tatlım
İnşallah canım. Eğer kazara evlenebilirsek burnundan fitil fitil getiricem bu lafları zatencanım çok sevindim. herşey tamamen hallolmasada buda bir adımdır. inş nişanınızda çok güzel olur ve bunları unuttursun
Amin canım:)darısı başımıza :)
Kuzum belki strestendir onunki de. Erkekler bizim kadar belli etmesede onlarda da oluyo. Çünkü kocacım da da öyleydi. Ben stresten ona sarıyodum ister istemez. O da zaten stresli oda bana sarıyodu.İyiyim kuzucum kalbim kırgın sadece. Ama nişan iptal değil, akşam dediğim gibi aradı konuşmadım uyudum, sabah konuştuk biraz nişan nasıl olucak acaba falan bişey yokmuş gibi konuşmaya başladı. Zaten dün annem nişan tepsisi için süsler almış içime oturmuştu bir şey de diyemedim. Dün akşam kayınvalidem de çikolata için gondol almış onu göstermiş o da onun içine oturdu herhalde. Garip bir durum işte. Sen nasıl oldun tatlım
İnşallah canım. Eğer kazara evlenebilirsek burnundan fitil fitil getiricem bu lafları zaten
Bu arada bizim 1 hafta kaldı kızlar, ben tabi saf gibi unuttum ne pasta seçtim ne bir şey. Ne yaparım bilemiyorum
Çok ağır konuşuyor tatlm ya unutamıyorum dediklerini. Başlatmasın stresine zaten bişeyle uğraştığı yok herşeyi ben annem ve kayınvalidem yapıyoruz. Yüzük almaya bile kırk taklayla götürdüm.Kuzum belki strestendir onunki de. Erkekler bizim kadar belli etmesede onlarda da oluyo. Çünkü kocacım da da öyleydi. Ben stresten ona sarıyodum ister istemez. O da zaten stresli oda bana sarıyodu.
Çok pahalı pastalar ya, kremalı bir şey alalım diyorum onları da çok kötü süslemişler hep. Sizin kalabalık mı olacaktı nasıldıHakkında hayırlısı olsun canımMerak etme benimde bir hafta var pasta yok
Canım normalde benimkinden tek kötü söz duymadım. Ama bu işler başladı başlayalı resmen kediyle köpek olduk. Takmamaya çalış. Onlar bizim gibi düşünemiyolar bakma sen onlara:)Çok ağır konuşuyor tatlm ya unutamıyorum dediklerini. Başlatmasın stresine zaten bişeyle uğraştığı yok herşeyi ben annem ve kayınvalidem yapıyoruz. Yüzük almaya bile kırk taklayla götürdüm.
Çok pahalı pastalar ya, kremalı bir şey alalım diyorum onları da çok kötü süslemişler hep. Sizin kalabalık mı olacaktı nasıldı
Ben de şimdiye kadar hiç öküz olduğunu düşünmemiştim ama tam olarak öyle davranıyorCanım normalde benimkinden tek kötü söz duymadım. Ama bu işler başladı başlayalı resmen kediyle köpek olduk. Takmamaya çalış. Onlar bizim gibi düşünemiyolar bakma sen onlara:)
Stresi bitsin normale döner merak etme:)Ben de şimdiye kadar hiç öküz olduğunu düşünmemiştim ama tam olarak öyle davranıyorŞaka gibi bu halde nişan yapıcaz allah bilir kavga ederiz orda da. Koca kafalı işte
Çok ağır konuşuyor tatlm ya unutamıyorum dediklerini. Başlatmasın stresine zaten bişeyle uğraştığı yok herşeyi ben annem ve kayınvalidem yapıyoruz. Yüzük almaya bile kırk taklayla götürdüm.
Çok pahalı pastalar ya, kremalı bir şey alalım diyorum onları da çok kötü süslemişler hep. Sizin kalabalık mı olacaktı nasıldı
Çok ağır konuşuyor tatlm ya unutamıyorum dediklerini. Başlatmasın stresine zaten bişeyle uğraştığı yok herşeyi ben annem ve kayınvalidem yapıyoruz. Yüzük almaya bile kırk taklayla götürdüm.
Bencede çok mantıklıkızlar resimli pasta neden düşünmüyorsunuz daha uygun olabilir
Sen güzel bir örnek oldun bana umut veriyorsun :)Stresi bitsin normale döner merak etme:)
Canım ben de şeker hamuru istemiyorum. Çünkü zaten çok çok sade bir model istiyorum öyle figürlü falan değil. En fazla beyaz şeker hamuru üzerine bi fiyonk gibiydi öyle söyleyeyim. Gereksiz masraf. Ama kremalı hiç model bulamadım çok kötü süslemişler ya.Şeker hamurlu pastalardan vazgeçtim ben..Neredeyse tüm pastahaneler gereksiz olduğunu söyledi..Zaten 50 kişilik bir şeker hamurlu basta 350-450 arasında değişiyor..Bende krem şanti ile yapılan pastaların süslemelerini beğenmiyorum ama sade bir model bulup götürücem pastahaneye, öyle yapmalarını isticem.
Günaydınn :)Günaydın herkese
Ben pek sevmiyorum resimli pastaları, o yüzden düz kremalı bir pasta almaya karar verdimkızlar resimli pasta neden düşünmüyorsunuz daha uygun olabilir
Sen güzel bir örnek oldun bana umut veriyorsun :)
Canım ben de şeker hamuru istemiyorum. Çünkü zaten çok çok sade bir model istiyorum öyle figürlü falan değil. En fazla beyaz şeker hamuru üzerine bi fiyonk gibiydi öyle söyleyeyim. Gereksiz masraf. Ama kremalı hiç model bulamadım çok kötü süslemişler ya.
Günaydınn :)
Ben pek sevmiyorum resimli pastaları, o yüzden düz kremalı bir pasta almaya karar verdim
Anneme devrettim gibi bu işi deO zamn farklı canım nasıl hoşuna gidecek öyle yapmalısın keşke dememek için
Öncesinde sorunlarınız yoksa hiç sıkıntı yapma kendine:)Sen güzel bir örnek oldun bana umut veriyorsun :)
Canım ben de şeker hamuru istemiyorum. Çünkü zaten çok çok sade bir model istiyorum öyle figürlü falan değil. En fazla beyaz şeker hamuru üzerine bi fiyonk gibiydi öyle söyleyeyim. Gereksiz masraf. Ama kremalı hiç model bulamadım çok kötü süslemişler ya.
Günaydınn :)
Ben pek sevmiyorum resimli pastaları, o yüzden düz kremalı bir pasta almaya karar verdim
kızlar resimli pasta neden düşünmüyorsunuz daha uygun olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?