2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Cok agir lafti kzuum aradi ama acmadim sonra oda aramadi konusmadik 2 gundur
Merak ettim kelimeyi o kadar ağır madem tamamen o pişman olana kadar konuşmamanı öneririm kuzu, hem ağızından ne çıktığına daha dikkat etsin hemde özlesin iyice seni.. Bi alışırsa ağır laflar konuşmaya daha sıklarşır daha basit kavgalarda kullanmaya başlar insan böyle bişey malesef

Ozlesin INŞALLAH ama aramadi ben acmayimca babakalım bende agir konustum oda daha agir konustu agri kelime beni asagalayici bi cumle ya kufur gibi simdi dile getremiyorumm saol buarada

Ozlesin INŞALLAH ama aramadi ben acmayimca babakalım bende agir konustum oda daha agir konustu agri kelime beni asagalayici bi cumle ya kufur gibi simdi dile getremiyorumm saol buarada
Aramasın boşver illa sabredemeyecek arayacak sadece gerçekten pişman olması lazım o senin kullandığın ağır lafa aloınmıştır kendisininkini görmüyordur muhtemelen

Sorum şu şimdiden endişeliyim ben eve gelip yemek hazırlayıp saatlerce onu gelmesini ne kadar zaman beklemeye dayanabilirim
Ya da ne yapmalıyım bu konuda çok mu acımasızim hakkı miyim

Aramasın boşver illa sabredemeyecek arayacak sadece gerçekten pişman olması lazım o senin kullandığın ağır lafa aloınmıştır kendisininkini görmüyordur muhtemelen

Aynen zaten onun gozunde ben sucluyumdur suan kuzum bakalim ne olcak INŞALLAH hersey yoluna girer kuzum

buarada cok saol dinlediğin icin kuzum

zmaana biraktim

Sorum şu şimdiden endişeliyim ben eve gelip yemek hazırlayıp saatlerce onu gelmesini ne kadar zaman beklemeye dayanabilirim

Kuzum kadinlarin durumu bu çalışmadığın sürece beklicez evde

Kuzum kadinlarin durumu bu çalışmadığın sürece beklicez evde
Canımcim asıl sorunda bu yaa ben de çalışıyorum o da ama ona rağmen beklemek sinir ediyor beni cnk bu bekleme aksam bazen 8 de gelir bazen 10 bazen şehir dışına çıkabilecek bir bekleyiş açıkçası durum bu acaba sadece bu sorun sadece bizde mi mevcut başkaların da böyle mi onu merak ediyorum

Öyle yapacam. Şu an sanki ruhum dondu bişe hissetmiyorum. Sanki düğünü olan benim değilde başkasının düğünü gibi
son anda dank eder kuzucum :)
Selam kızçelerr nasılsınız cümleten?
Selamlar :) İyi ne olsun herkes gibi hafif buruk, havalar bence hep
Biz nisanlimla hala kavgaliyyz ama bende saldim gitti bosverdim valla napym
Canım çok uzadı ama ya yazık keşke şu erkekler azıcık anlasalar

Artık az saatli işi olan insan çok az ki canım ya. Ben bile o kadar düzenli bir işe geçtim ona rağmen 8den önce evde olamıyorum. Ama bakınca evi çekip çeviren de kadın oluyor o saatte eve gitmek ne demek. Eski işimde eve kaçta döneceğim belli olmuyordu. Ama şimdiki şartlarda iş erken bitse trafikten bile kaç saatte eve gidiliyor. Geçim derdi işte mecbur herkes böyle nerdeyse. Şanslı kesim az. Mecburuz ne yazık ki, alışırsın sen de zamanla çok takılmamaya çalış bence

Sana söyle diyim Canımcim sabah belli 8 buçuk da başlar ama akşam ucu açık. ..
Sizlerde böyle misiniz kuzucuklar yaaa
Kuzu benim sevdicek öğretmen haftanın bir günü geç çıkıyor okuldan onun dışında hep erken ben şu an çalışmıyorum gelecekte çalışmayı düşünüyorum tabi ama çok geç saatlerde işim bitecekse çalışmamayı tercih ederim çünkü çocuklarım oldu mu geç saatlere kadar çalışan bi anne olmak istemiyorum kesinlikle sonuç olarak senin dediğini yaşamıcam büyük ihtimalle ama eminim birçok insan vardır seninle aynı durumda olan, özel sektör geç saatlere kadar çalıştırıyor insanı eşler çok geç çıkabiliyorlar işten. Pek yardımcı olamadım canım kusura bakma ama yalnız olduğunu hiç sanmıyorum emin ol birçok insan vardır senin durumunda olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…