Evet gerçekten çok samimi bir ortammis ben buraya geleli çok az zaman oldu ama çok güzel sohbetlere şahit oldum yalnızlık duygusunun burada yok olduğunu gördüm keşke daha önce bilseydim burayı
Sanal alemde gerçeklik oluyormuş samimiyet oluyormuş onu gördüm
Bundan dolayı da cok mutluyum
Eeeeeevveeeet iyi ki varızAynen canimmm benim.iyiki varsinizzzzzzz
Bence hareketsiz kalmazsan geri almazsin canımBu aradaaa 52,6 kilo olmuşumm. Onca diyet yaptım birden bütün kilolar gitmeye başladı
Aslında o da değilde ne bilim. Karşı taraf çok üzüyo beni.Ailenden ayriliosun ya kuzum üzülüyorsundur
Ailemden zaten ayrıyım canım.Ailenden ayriliosun ya kuzum üzülüyorsundur
Sadece bitsin istiyorum canım :)son anda dank eder kuzucum :)
Selamlar :) İyi ne olsun herkes gibi hafif buruk, havalar bence hep
Canım çok uzadı ama ya yazık keşke şu erkekler azıcık anlasalar
Artık az saatli işi olan insan çok az ki canım ya. Ben bile o kadar düzenli bir işe geçtim ona rağmen 8den önce evde olamıyorum. Ama bakınca evi çekip çeviren de kadın oluyor o saatte eve gitmek ne demek. Eski işimde eve kaçta döneceğim belli olmuyordu. Ama şimdiki şartlarda iş erken bitse trafikten bile kaç saatte eve gidiliyor. Geçim derdi işte mecbur herkes böyle nerdeyse. Şanslı kesim az. Mecburuz ne yazık ki, alışırsın sen de zamanla çok takılmamaya çalış bence
Amin kuzum :)Yavru resimlerinizi çok beğendim Allah mesut bahtiyar etsin darısı bizim başımıza evli hatun
Katılıyorum kuzum:) ben diyorum kuzenlerime yakınımda durun diye:)çoğu kişi böyle oluyo kendi düğününde bence.uzak akrabaların düğününde ben çok eğleniyorum ama ablamlarınkinde falan hiçbişey anlamamıştım.ablamlarda aynı şekilde söylüyolar.insanda gerçekten bi donukluk oluyo.sözde de öyle olmuştu bana.düğünde ve nişanda da öyle olcak eminimki.
Boyum 1.65 canım, ben yan karın bölgesinden çok şikayetçiyim aslında o da tam olarak gitseydi çok iyi olacaktı. Diyet topiklerini gezdim durdum 1 ay önce, sonra ortaya karışık bir şeyler yaptım ben decanım boyun kaç 52 kilo çok iyi :) bende 63ten 57ye düşmüştüm.şimdi hızla geri alıyorum.59-60 oldum sanırım.60ın üstüne çıkmadan hemen diyete başlamam lazım.yarın diyet topiğindeyim.:)
Evet çünkü herkes bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor, iyi kötü bir şeyler paylaşıyoruz ve en önemlisi ön yargılar yok burada. Gerçekte herkes birbirini o kadar yargılıyor o kadar kırıyor ki.Evet gerçekten çok samimi bir ortammis ben buraya geleli çok az zaman oldu ama çok güzel sohbetlere şahit oldum yalnızlık duygusunun burada yok olduğunu gördüm keşke daha önce bilseydim burayı
Sanal alemde gerçeklik oluyormuş samimiyet oluyormuş onu gördüm
Bundan dolayı da cok mutluyum
Aynen canimmm benim.iyiki varsinizzzzzzz
Ay inşallah canım zaten ekmeği baya kestim, beyaz ekmek hele hiç yemiyorum. Zaten hiç ekmek tüketmemek de iyi değilmiş.Bence hareketsiz kalmazsan geri almazsin canım
Birazcikinda ekmekten kisti mi mmmuahh fıstık gibim kalırsın :)
eşin yanında durduğu sürece hiçbir şey olmaz bence :)Aslında o da değilde ne bilim. Karşı taraf çok üzüyo beni.
Ailemden zaten ayrıyım canım.
İyiyiz canım ben internetle cebelleşiyorum son iki gündür falan internetim çok kötü bi dii bile yüklenmiyor sizinde böyle mi acaba bana mı has bu durum bi tuhaflık varNasilsiniz kizlar sessiz buralar baya :)
Şu an bile başladım şu annnn dün gece depresyona girdim iki tane büyük paketlerden cips yedim şu an midem allak bullakEn iyisi hiç erteleme bence bir an önce başla. Bak yarın da hafta başı hem diyetler hep hafta başı başlarmışSpor da yap mutlaka çok iyi geliyor. İnsan sonucu görünce mutlu oluyor
Canım zaten özellikle o bölgeler için spor yapıyorum ben de, videolarını paylaşmıştım. 1 ay diyet yaptım 1 kilodan fazla veremedim, bu bir iki gündür ne olduysa hepsi birden gidiverdi. Bir gün 53.7, diğer gün 53 sonraki gün 52.6 oluverdim şaşırdımŞu an bile başladım şu annnn dün gece depresyona girdim iki tane büyük paketlerden cips yedim şu an midem allak bullakspor zor ama inşallah yaparım bişeyler mekik falan çeksem yetecek aslında benimde bel ve göbek bölgem sıkıntı, üst ve altta gram yağım yok hepsi belimde mekik ve sağa sola dönme hareketleri iyi gelir canım seninde belin için bu arada kilon gayet iyi duruyor bence hiç vermesende olur ama vücut yapısı da önemli tabi
Canım zaten sorun eşimin yanımda durması değil. O yanımda ama sürekli laf sokuşturup duruyolar.Boyum 1.65 canım, ben yan karın bölgesinden çok şikayetçiyim aslında o da tam olarak gitseydi çok iyi olacaktı. Diyet topiklerini gezdim durdum 1 ay önce, sonra ortaya karışık bir şeyler yaptım ben deama çok özledim tatlı yemeyi nişanda dozunu kaçırırım artık
Evet çünkü herkes bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor, iyi kötü bir şeyler paylaşıyoruz ve en önemlisi ön yargılar yok burada. Gerçekte herkes birbirini o kadar yargılıyor o kadar kırıyor ki.
Ay inşallah canım zaten ekmeği baya kestim, beyaz ekmek hele hiç yemiyorum. Zaten hiç ekmek tüketmemek de iyi değilmiş.
eşin yanında durduğu sürece hiçbir şey olmaz bence :)
Süpersin maşallahCanım zaten özellikle o bölgeler için spor yapıyorum ben de, videolarını paylaşmıştım. 1 ay diyet yaptım 1 kilodan fazla veremedim, bu bir iki gündür ne olduysa hepsi birden gidiverdi. Bir gün 53.7, diğer gün 53 sonraki gün 52.6 oluverdim şaşırdım
Evet yüzüm iskelet gibi oluyor o zaman.Süpersin maşallahaynen devam ama 50den aşağı düşme kuzu harbi çok zayıf olursun
Yakın mı olacaksınız canım evlendikten sonra. Zaten evlisiniz de işte anladın sen beni :)Canım zaten sorun eşimin yanımda durması değil. O yanımda ama sürekli laf sokuşturup duruyolar.
Canım onlar köyde ben merkezde olacam yazdan sonra. Ama aynı evdeymişim gibi arayıp laf söyleyip kapatıyo canım. En son kınaya gelmiceğini söyledi işteEvet yüzüm iskelet gibi oluyor o zaman.
Yakın mı olacaksınız canım evlendikten sonra. Zaten evlisiniz de işte anladın sen beni :)
amaan gelmesin canım daha rahat eğlenirsin işte keyfin kaçmazCanım onlar köyde ben merkezde olacam yazdan sonra. Ama aynı evdeymişim gibi arayıp laf söyleyip kapatıyo canım. En son kınaya gelmiceğini söyledi işte
İşte ordan laf getirip götürüp canımızı sıkmasa iyi canıö yoksa çok umursamam zatenamaan gelmesin canım daha rahat eğlenirsin işte keyfin kaçmaz
Aslında o da değilde ne bilim. Karşı taraf çok üzüyo beni.
Ailemden zaten ayrıyım canım.
Boyum 1.65 canım, ben yan karın bölgesinden çok şikayetçiyim aslında o da tam olarak gitseydi çok iyi olacaktı. Diyet topiklerini gezdim durdum 1 ay önce, sonra ortaya karışık bir şeyler yaptım ben deama çok özledim tatlı yemeyi nişanda dozunu kaçırırım artık
Evet çünkü herkes bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor, iyi kötü bir şeyler paylaşıyoruz ve en önemlisi ön yargılar yok burada. Gerçekte herkes birbirini o kadar yargılıyor o kadar kırıyor ki.
Ay inşallah canım zaten ekmeği baya kestim, beyaz ekmek hele hiç yemiyorum. Zaten hiç ekmek tüketmemek de iyi değilmiş.
eşin yanında durduğu sürece hiçbir şey olmaz bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?