2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Temizlikten tutuldum vallahi. Ama sonrasındaki duygu güzel oluyor
Kızlar bu arada 55.8de başlamıştım diyete, 53 olmuşumm yuppiii

herkese slm kızlar,umarım hepiniz görüşmeyeli iyisinizdir.nişana tam 1 hafta kaldı,haftaya bugün Allah kısmet ederse,büyük gün olacakkk

cnm bugün senin günün,hayırlı olsun,tebrikler..bizimle de foto paylaş sonra :)

Yok ya ben öyle düşünmüyorum sustukca daha fazla susmanı beklerler alttan aldığın kadar karşı taraf ta alıcak yani sonuçta bulunmaz hint kumaşı değiller yanii susmaaa

hayy ağzın bal yesin
kızlaaaar ben 1 hafta izin aldımmm :)

gitti izin günlerim bu yıl içerisinde 30 gün izin hakkım kaldı 10 gününü şubat ilk haftasından sora unvan değişikliği sınavı için kullanıcam geriye 20 gün iznim kalacak

ohhh maşallah ne kdr çok iznin varmış :) belediye de çalışınca o kdr izin hakkın mı oluyor? hemen meslek değişesim geldi :) bizim standart 2 hafta,nasıl yetecek o kdr izin nişan-kına-düğün-balayına bilmiorum ztn 2 gün nişan da gidecek

Kızlarr yarın sevdiceğimin yanına gidiyorum İnegöl ' e Saat 14:30 a aldım biletimi

ohhhh gez güzelce bakalım sevdiğinle :)

Temizlikten tutuldum vallahi. Ama sonrasındaki duygu güzel oluyor
Kızlar bu arada 55.8de başlamıştım diyete, 53 olmuşumm yuppiii

hadi tebrikler :) hangi diyet bu?

Valla süper tebrikler cancazimmmm
Çok teşekkür ederim canımm
Ay benim de haftaya pazar büyük gün, çok az kaldı vallahi
Öyle belirli bir diyet yapmadım sağlıksız diyorlar kafana göre diyet ama ben her türlü besini almaya dikkat ettim. Yağlı yiyeceklerden, beyaz ekmekten, abur cubur tatlı gibi şeylerden uzak durdum. Yemek porsiyonımu azalttım. Tam tahıllı ekmek kepek ekmeği tercih ettim. Günde mutlaka 6 öğün yedim, ara öğünlerde ceviz kuru üzüm gibi şeyler ya da süt ya da meyve tükettim, canım tatlı istediğinde form çikolatalı bisküvi yedim. Şekeri bıraktım tuzu minimuma indirdim. Akşamları da spor yaptım yarım saat kadar

Kızlar bugün tencere setimi aldım, düdüklü, çaydanlık ve cezve takımı da içinde.. Ayrıca granit tencere ve tava da aldım ama resimdekilerin siyahı..

Geçenlerde tupper kaplar almıştım ya bunu da hediye yollamış kadın..

Bu battaniyeyi de English Home'dan aldım.

Kızlar ya gelinliğimle duvağımı farklı güpürden vermişler. Çok sinir oldum ya yarında pazar nasıl olacak bilmiyorum.

Bende granit düşünüyorum yaza alacam ama:)

Bakın çok farklı ya

Eklentiler

• 20150124_210419.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 61
Güle güle kullan canım çok güzeller :)
Bakın çok farklı ya
Aaa napmışlar ama öyle ya

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız
bende bugün tupper mor yağdanlık ve soysoy aldım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…