2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Katılıyorum kuzum issizlikte olmuyor is olinca da olmuyor

Sağol Canımcim haklısın en azından senin adına sevindim
Olmadı ek iş bulucam ben de geç gelicem çocuk olduktan sonra zaten yoğun bir tempoyu irecegim için bu kadar takılma sanırım inşallah

Canim biz ikimizde 6 da cikiyoruz ama ben evlenince isime yakin bi yerde yaşamak isterim ondan once evde olup yemek fln yapmak icin. Zaman ne gosterir bilmiyorum tabi. Ama ben firmada calismayip disardan is yapip fotografcilik fln yapmayi dusunuyorm evlendikten sonra. Oyle olursa o 7 de gelir ben hep evde olurm.
Erkek arkadasimin annesi 5 de evde oluyor babasi 7 de o gelene kdr yemek fln hazirlaniyor. Benim annem calismiyor babaminda hic belli olmuyor. Ona gore sartlandirma yani. :)

Tamm canim denicem. ..

Değişmesi umudundayim ama bu devirde sanırım pek de düzenli bir hayatı olan insanlar yok maalesef ki

Çok haklısın hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim ki dediğin gibi sartlsndirmamak da lazım sağol Canımcim

Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim en azından yalnız olmadığımı ve nişanlım ı sık boğaz etmemin anlamsız oldugunu snladim
Çok sağolun canlarım yaaa ...

Tebrik ederim canım darısı başıma.. Milleti gaza getirdim hala başlayamadım ben
En iyisi hiç erteleme bence bir an önce başla. Bak yarın da hafta başı hem diyetler hep hafta başı başlarmış Spor da yap mutlaka çok iyi geliyor. İnsan sonucu görünce mutlu oluyor

Üzgün değilimde ne bilim biraz tuhafım:)

çoğu kişi böyle oluyo kendi düğününde bence.uzak akrabaların düğününde ben çok eğleniyorum ama ablamlarınkinde falan hiçbişey anlamamıştım.ablamlarda aynı şekilde söylüyolar.insanda gerçekten bi donukluk oluyo.sözde de öyle olmuştu bana.düğünde ve nişanda da öyle olcak eminimki.

Bu aradaaa 52,6 kilo olmuşumm. Onca diyet yaptım birden bütün kilolar gitmeye başladı

canım boyun kaç 52 kilo çok iyi :) bende 63ten 57ye düşmüştüm.şimdi hızla geri alıyorum.59-60 oldum sanırım.60ın üstüne çıkmadan hemen diyete başlamam lazım.yarın diyet topiğindeyim.:)

Ne demek canım hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz çok şükür yalnız değiliz :)
Evet gerçekten çok samimi bir ortammis ben buraya geleli çok az zaman oldu ama çok güzel sohbetlere şahit oldum yalnızlık duygusunun burada yok olduğunu gördüm keşke daha önce bilseydim burayı
Sanal alemde gerçeklik oluyormuş samimiyet oluyormuş onu gördüm
Bundan dolayı da cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…