2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İşte bahsettiğim birazda bu sorunlar..Eş için sorun olmaz ama aileler laf ederse sıkıntı yaşanabiliyor..

Kizlar moral bozuklugundan buralaara gelip yazamadim suan daha iyiyim tab kirgnlik hemen gecmiyor ama yinede barismak guzel hamd olsun o agir lafi unutamiyorum ama dugune 6 ay kalada küs olmak agrima gidiyordu telefonlarina bakmiyordum normalde daha cok uzatrdim ama uzatmadim baristik kavgalardan yoruldum uzaklik bizi cok yipratti biran evel evlensek heesey guzel olcak INŞALLAH hepiniz yanimda oldunuz cok tesekur ederim herkes cok mutlu olsun

barışmanıza çok sevindim canım, iyi yapmışssın uzatmamak da haklı da olsan küs kalmak hiç hoş değil bid arada uzaklık varsaaaaa..
bizde 3 yıldır uzaktayız birbirimize bitsiiiiinnn artıııkkkkk

Aynen kuzummm uzaklik cok zorrr bitsin bu hasret artik cok tesekur ederim canim benim

Bencede guvenme. O ne oyle seri uretim gibi. Ozel bisey bu. Herseyi yapariz diyen de cok piskin oluyor hicbiesey yapamiyor.

Hayirli olsun yuzugunuz foto atsana bakalim. Cok mu kalin ne kaar tuttu sormasi ayip

Askla takin insallah

Sevindim barışmaniza canım. Uzaklık yüzünden gerçekten çoğu olay ama tatlıya çalınmış üzülme

Bitsin artık ya yoksa kalbim kaldırmıcak:)
İnşallah canım ,ayakkabının altındaki ismim silinirse daha çok dua ederim
Twist oynıcam :)) kesin silinir:)
İnşallah çok güzel olacak herşey canım :) gönlünü ferah tut sen :)
Seni bekliyorum ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…