İşte bahsettiğim birazda bu sorunlar..Eş için sorun olmaz ama aileler laf ederse sıkıntı yaşanabiliyor..Benim de nişanlım bana destek oluyor.benim isim yok öğrenciym. Babam da hastalığı dolayısıyla isten çıkarıldı. Ama nişanlım bana destek olduğunu falan kendi ailesine söylemiyor. Çünkü oturup en ufak bir şeyde ne getirdin ne yaptın ki diye lafı oluyor
Sağolun kızlar güzel olsun dua edin:)
Kizlar moral bozuklugundan buralaara gelip yazamadim suan daha iyiyim tab kirgnlik hemen gecmiyor ama yinede barismak guzel hamd olsuno agir lafi unutamiyorum ama dugune 6 ay kalada küs olmak agrima gidiyordu telefonlarina bakmiyordum normalde daha cok uzatrdim ama uzatmadim baristik kavgalardan yoruldum uzaklik bizi cok yipratti biran evel evlensek heesey guzel olcak INŞALLAH hepiniz yanimda oldunuz cok tesekur ederim herkes cok mutlu olsun
Aynenn öyle canm bence herkes elinden geldiği kadarını yaparsa sıkıntı olmaz yaİşte bahsettiğim birazda bu sorunlar..Eş için sorun olmaz ama aileler laf ederse sıkıntı yaşanabiliyor..
barışmanıza çok sevindim canım, iyi yapmışssın uzatmamak da haklı da olsan küs kalmak hiç hoş değil bid arada uzaklık varsaaaaa..
bizde 3 yıldır uzaktayız birbirimizebitsiiiiinnn artıııkkkkk
Diyetteyiz
Kızlar dün gösterdiğim gelinliği instagramda gelinlikche adlı butiğe sordum her modeli özel dikiyoruz diye yazmışlar da sayfaya..Yerleri fatihteymiş sabah ve öğleden sonra prova alıyorlarmış aynı gün! 2 provada tamam dedi 3000 Tl dedi..Prova sayısı beni hiç ikna etmedim hiç güven vermedi..
günaydın kızlar..31 Ağustos hatunları heyecan ne durumdaaa?? :) zaman gittikçe azalıyor ve bende de heyecan olmaya başladı :) dün yüzüklerimizi seçtik,parasını ödeme kısmı dışında kalan kısım güzeldibugün de sözlümle 18.ayımız :) tam 1,5 senedir senin kahrını çekiyorum dedim sabah çok gıcıksın diyor
Sevindim barışmaniza canım. Uzaklık yüzünden gerçekten çoğu olay ama tatlıya çalınmış üzülmeKizlar moral bozuklugundan buralaara gelip yazamadim suan daha iyiyim tab kirgnlik hemen gecmiyor ama yinede barismak guzel hamd olsuno agir lafi unutamiyorum ama dugune 6 ay kalada küs olmak agrima gidiyordu telefonlarina bakmiyordum normalde daha cok uzatrdim ama uzatmadim baristik kavgalardan yoruldum uzaklik bizi cok yipratti biran evel evlensek heesey guzel olcak INŞALLAH hepiniz yanimda oldunuz cok tesekur ederim herkes cok mutlu olsun
Bencede guvenme. O ne oyle seri uretim gibi. Ozel bisey bu. Herseyi yapariz diyen de cok piskin oluyor hicbiesey yapamiyor.
Hayirli olsun yuzugunuzfoto atsana bakalim. Cok mu kalin ne kaar tuttu sormasi ayip
Askla takin insallah
Güzel günlerde kulanın canım gayet güzel bi seçim olmuş
3 numara:)
Çok güzellerrrrrr
Güzel günlerde kulanın canım gayet güzel bi seçim olmuş
Çok güzellerrrrrrAllah tamamına erdirsin.
Bitsin artık ya yoksa kalbim kaldırmıcak:)Benim daha zaman var ama arkadaşlarıma yardımcı olmuştum böyle dugun zamanı dugun bitip akşam eve geldiğinde hiç bir şeyin kalmadigini söylüyorlar stres illa ki oluyor ama sonu mutlu bitecek inşallah dualarm hepimiz için inşallah her şey çok güzel olur.
Twist oynıcam :)) kesin silinir:)İnşallah canım ,ayakkabının altındaki ismim silinirse daha çok dua ederim
Seni bekliyorum ben:)İnşallah çok güzel olacak herşey canım :) gönlünü ferah tut sen :)
Güle güle takın canııımmm
Oyladım bile
Teşekkür ederim yavru kuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?