2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güzel günlerde kullanın canımss

cok kibar ve şık..Nişan evde mi olucak, öyleyse gayet uygun.
Evde olacak. Sevgilim de çok beğendi içine nasıl sinecekse öyle olsun masraf olarak görme, ileride hep fotoğraflarda görücez içine sinen olsun dedi ben tabi şok oldum :) Ay canım benim ya iş çıkışı denemeye gidiyorum sonuç olarak

B
Bu siyahtan bende var:) Fabrikanın cogu elbisesinden bende var kalitesi tartısılmaz..
Ama diğeri daha nişana göre sanki

Güzelmiş ikiside ama açık renk olan daha bi hoş kibar duruyo
Bana da öyle geldi. Zaten ilkini çok önceden aldım görüp beğenmiştim. İşin kötüsü baka baka sıkıldım. Bir de o elbisenin bütün özelliği sırtında, e fotoğraflar hep önden. Hem de açık renk şimdi daha tatlı olucak gibi

Bende bir kaç nişan elbisesi gördükten sonra kendi elbisemi daha sade buldum ..Forewer new'den aldım bende..elbiseleri çok güzel..Ama sen etki altında kalma, siyah giymek istiyorsan siyah giy yanii

B

Bu siyahtan bende var:) Fabrikanın cogu elbisesinden bende var kalitesi tartısılmaz..
Ama diğeri daha nişana göre sanki
Evet kesinlikle çok güzel, ama sonra diğerini görüp beğenene kadardı işte. Bir de kilo verme streslerine girdim sürekli, balık model yanların olmaması gerekiyor falan. Hala daha nasıl olacak acaba diye aklımdaydı, ama şimdi bunu alırsam çok içime sinecek gibi. Diğerini artık arkadaş düğünlerine saklarım.
Eki Görüntüle 1390349 Nişan Hediyelerim bunlar hatunlar Boş sepete minik kavanoz içerisinde bonibon olacak.stickerları hazır sadece bonibon konup kurdele ile süslenecek
Çok sevimli olmuşlar canım bayıldım

kime oy verdin söle bakalım:)

3.Numara

Güle güle kullanın canım çok güzeller hayırlı olsun :)

Elbise güzel bence hoşuna gittiyse al sonradan pişman olma Diğer siyahta güzel ama bence siyah olmamalı

Eki Görüntüle 1390349 Nişan Hediyelerim bunlar hatunlar Boş sepete minik kavanoz içerisinde bonibon olacak.stickerları hazır sadece bonibon konup kurdele ile süslenecek

Uhuuuu

Canım ya çok teşekkür ederim, bende daha takmadan daha ince ve sade olsa diye düşünüyorum Memnuniyetsiz miyim neyim , bilemedim

Bende bir kaç nişan elbisesi gördükten sonra kendi elbisemi daha sade buldum ..Forewer new'den aldım bende..elbiseleri çok güzel..Ama sen etki altında kalma, siyah giymek istiyorsan siyah giy yanii
Ya aslında aklımdaki renk en başta açık olandı. İlle de siyah giymek istediğimden değil, o anda elbiseyi beğendiğimden almıştım, sonra zamanla sıkıldım, bir de bunu görmem tuzu biberi oldu. Sadelik değil de daha çok içime sindi gibi bir de fiziğime daha uygun olabilir. Akşam bulabilirsem deneyeyim diyorum, beğenirsem artık tereddütsüz alırım

Canım ya çok teşekkür ederim, bende daha takmadan daha ince ve sade olsa diye düşünüyorum Memnuniyetsiz miyim neyim , bilemedim
Yok o memnuniyetsizlik değil de insan o kadar araştırdıktan sonra hala daha acaba şu mu bu mu olayına giriyor hep başka yüzüklerde de aklı kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…