çok tşk ederim cnm amin hepimiz aşkla takalım inş.kalın da değil,ince bi model aldık,kalınlar güzel durmadı die.ikisini 1000 tl.ye aldık.ne bilim ince model bi yüzüğe sanki kazıklandık gibi geldi
deli yaaa
yüzük bu,arada ki ince kenarlara sarı atılacak.azıcık sarısı da olsun istedik.diğeri ise nişanda dağıtacağımız hediye magnetlerimiz :)Eki Görüntüle 1390341 Eki Görüntüle 1390342 Eki Görüntüle 1390341 Eki Görüntüle 1390342
takipleşelim canım özelden yaz bizeKızlar bende sizlerle instagram vs. gibi yerlerden takipleşmek istioruummm
Haklısın o zaman canım..İnsan ister istemez alıngan oluyor zaten ama takma kafana.
Her şey hallolur ya yeter ki gönüller bir olsunnnn
Bir sürü kişiyiz aynı günlerde nişanlanan. Ya ben çok fazla heyecanlanmaya başladım özlemişim bu hissi. Midem taklalar atıyor hep
takipleşelim canım özelden yaz bize
Valla benim de içim rahat değil ama burası da kız kıza konuştuğumuz bir yer, düğünümüzle ilgili konuşuyoruz. kalkıp konuşmaları göstermek de doğru gelmiyor, kötü bir şey de yapmıyoruz. Sadece benimki bir şeyleri gizlemem konusunda çok büyük sıkıntı çıkarır gibi geliyor. O yüzden riske atmak istemiyorum.canım benimde kimse bilmiyor gizli gizli giriyorum zaten buıraya oyüzden içim rahat etmiyor ama başka türlüde olmazki
Ya canım zaten söylemek de olmaz sonuçta burası kadın platformu, ama böyle bi hesabım var desem merak eder inceler. O yüzden bir şeyleri bazen saklamak gerekiyor :/ Yoksa burdaki herkesi kesinlikle tanımak bilmek isterim buranın dışında da.Benimde nisanmlmda kk bilmiyor ama sorun olur mu ki sonucta biz yanlis bisi yapmıyoruz deilmi kuzum dugunumuzu paylaşıyoruz
Var var olmasına da ben de buradan oralara açılamıyorum ne yazık ki. Sevgilime söylemedim burayı, sıkıntı çıkabilir :/
canım benimde kimse bilmiyor gizli gizli giriyorum zaten buıraya oyüzden içim rahat etmiyor ama başka türlüde olmazki
Benimde nisanmlmda kk bilmiyor ama sorun olur mu ki sonucta biz yanlis bisi yapmıyoruz deilmi kuzum dugunumuzu paylaşıyoruz
Heheh benimki instagramda ne yaptığımı merak edip duruyo zaten. Foto bile paylaşmıyorum ki. Paso yemek sayfalarını takip ediyorumAmannnn rahat olun yavru ceylanlar, benimde kimse bilmiyor...
evet ya bulalım birbirimizi:)takipleşelim canım özelden yaz bize
Heheh benimki instagramda ne yaptığımı merak edip duruyo zaten. Foto bile paylaşmıyorum ki. Paso yemek sayfalarını takip ediyorumona bile aklı kalıyor siz düşünün artık
erkeklerin herseyi bilmesine gerek yok, boswerin kızlarrrValla benim de içim rahat değil ama burası da kız kıza konuştuğumuz bir yer, düğünümüzle ilgili konuşuyoruz. kalkıp konuşmaları göstermek de doğru gelmiyor, kötü bir şey de yapmıyoruz. Sadece benimki bir şeyleri gizlemem konusunda çok büyük sıkıntı çıkarır gibi geliyor. O yüzden riske atmak istemiyorum.
Ya canım zaten söylemek de olmaz sonuçta burası kadın platformu, ama böyle bi hesabım var desem merak eder inceler. O yüzden bir şeyleri bazen saklamak gerekiyor :/ Yoksa burdaki herkesi kesinlikle tanımak bilmek isterim buranın dışında da.
Heheh benimki instagramda ne yaptığımı merak edip duruyo zaten. Foto bile paylaşmıyorum ki. Paso yemek sayfalarını takip ediyorumona bile aklı kalıyor siz düşünün artık
Heyecan doruktaNapıyorsunuz hatunlaarr. Keyifler yerindemi :)
Çok isterdim ama yakalanma riski valla. Az zaman geçsin ben de biraz daha rahatlarım o konudabenimki de kıskanıyo.önceden daha aktiftim.mini etekli bi fotoğrafım vardı az bişey bacağım görünüyodu.beğenilerine bakmış hepsi erkekmiş de kıskançlık krizine girdi.:)))kapatmıştım bende boşu boşuna kavga ediyoruz diye şimdi tekrar açtım sorun çıkarmıyo.bende mutfak eşyalarına bakıyorum hep.
takipleşmek isterseniz özelden yazın kızlar :)
gayet yerinde canım sen nasılsn..Takipleştiğimiz kızların coğu santiyeci cıktı, şuan onun şokundayımNapıyorsunuz hatunlaarr. Keyifler yerindemi :)
orası öyle ama bilseki anasını çekiştiriyorum
Gule Güle takinin kuzum askla mutlukukla cok güzel
Valla benim de içim rahat değil ama burası da kız kıza konuştuğumuz bir yer, düğünümüzle ilgili konuşuyoruz. kalkıp konuşmaları göstermek de doğru gelmiyor, kötü bir şey de yapmıyoruz. Sadece benimki bir şeyleri gizlemem konusunda çok büyük sıkıntı çıkarır gibi geliyor. O yüzden riske atmak istemiyorum.
Ya canım zaten söylemek de olmaz sonuçta burası kadın platformu, ama böyle bi hesabım var desem merak eder inceler. O yüzden bir şeyleri bazen saklamak gerekiyor :/ Yoksa burdaki herkesi kesinlikle tanımak bilmek isterim buranın dışında da.
gayet yerinde canım sen nasılsn..Takipleştiğimiz kızların coğu santiyeci cıktı, şuan onun şokundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?