2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben sanki bunu daha çok beğendim ya.
Ben de kesinlikle bunu çok beğendim. Tek tereddütüm bir daha masraf yapmamaktı. Diğerine göre ayakkabı takı almıştım çünkü. Ama sevgilim de al diye destekleyince kimse tutamaz bulduğum an acımam alırım

3.Numara

Güle güle kullanın canım çok güzeller hayırlı olsun :)

Elbise güzel bence hoşuna gittiyse al sonradan pişman olma Diğer siyahta güzel ama bence siyah olmamalı

Uhuuuu

Huhuu çok şirin sepetlerde güzel olmuşş

Çok fena havaya girdim bak şimdi, motivasyonum tavan yaptı :) Teşekkürler güzel gelinciklerrrrrrrrr

Orya sayesinde gördüm elbiseyi, ve benim elbiseme çok benziyor

Hadi ya :) Zevklerimiz benziyormuş demek ki. Fotoğrafları da görmek isterim. Ben senden 1 gün sonra giyiyorum :)

Buraya hiç fotoğrafımı yüklemedim :) Burda ki bir çok arkadaşla sosyal hesaplardan da takip ediyoruz birbirimiz :) senin instagram yada diğer hesabın var mı?

Buraya hiç fotoğrafımı yüklemedim :) Burda ki bir çok arkadaşla sosyal hesaplardan da takip ediyoruz birbirimiz :) senin instagram yada diğer hesabın var mı?
Var var olmasına da ben de buradan oralara açılamıyorum ne yazık ki. Sevgilime söylemedim burayı, sıkıntı çıkabilir :/

Var var olmasına da ben de buradan oralara açılamıyorum ne yazık ki. Sevgilime söylemedim burayı, sıkıntı çıkabilir :/

Benimde nisanmlmda kk bilmiyor ama sorun olur mu ki sonucta biz yanlis bisi yapmıyoruz deilmi kuzum dugunumuzu paylaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…