Böyle canım :)ay ben göremiyorum nasıl bişey yaaaa
kesinlikleYok o memnuniyetsizlik değil de insan o kadar araştırdıktan sonra hala daha acaba şu mu bu mu olayına giriyor hep başka yüzüklerde de aklı kalıyor
ben sanki bunu daha çok beğendim ya.Böyle canım :)
Hayırlısıyla takalım şunları parmağımıza da artık. Uzun zamandır ayrı kaldık kıymetlimissle, onlar annemlerin yanında uyuyorkesinlikleama sonrasıda açıpa bakmıyorsunuz yeni ne modeller var diye en güzeli gene parmağınızdaki oluyro
Güzel günlerde kullanın canımss
Güle güle kullanın canım çok güzellerhayırlı olsun :)
Ben de kesinlikle bunu çok beğendim. Tek tereddütüm bir daha masraf yapmamaktı. Diğerine göre ayakkabı takı almıştım çünkü. Ama sevgilim de al diye destekleyince kimse tutamaz bulduğum an acımam alırımben sanki bunu daha çok beğendim ya.
Evet kesinlikle çok güzel, ama sonra diğerini görüp beğenene kadardı işte. Bir de kilo verme streslerine girdim sürekli, balık model yanların olmaması gerekiyor falan. Hala daha nasıl olacak acaba diye aklımdaydı, ama şimdi bunu alırsam çok içime sinecek gibi. Diğerini artık arkadaş düğünlerine saklarım.
Çok sevimli olmuşlar canım bayıldım
3.Numara
Güle güle kullanın canım çok güzellerhayırlı olsun :)
Elbise güzel bence hoşuna gittiyse al sonradan pişman olmaDiğer siyahta güzel ama bence siyah olmamalı
Uhuuuu
Huhuu çok şirin sepetlerde güzel olmuşş
Ya aslında aklımdaki renk en başta açık olandı. İlle de siyah giymek istediğimden değil, o anda elbiseyi beğendiğimden almıştım, sonra zamanla sıkıldım, bir de bunu görmem tuzu biberi oldu. Sadelik değil de daha çok içime sindi gibi bir de fiziğime daha uygun olabilir. Akşam bulabilirsem deneyeyim diyorum, beğenirsem artık tereddütsüz alırım
Hadi ya :) Zevklerimiz benziyormuş demek ki. Fotoğrafları da görmek isterim. Ben senden 1 gün sonra giyiyorum :)
yok yok benimkide benzeri gyaet güzel duruyor
Hadi ya :) Zevklerimiz benziyormuş demek ki. Fotoğrafları da görmek isterim. Ben senden 1 gün sonra giyiyorum :)
Var var olmasına da ben de buradan oralara açılamıyorum ne yazık ki. Sevgilime söylemedim burayı, sıkıntı çıkabilir :/Buraya hiç fotoğrafımı yüklemedim :) Burda ki bir çok arkadaşla sosyal hesaplardan da takip ediyoruz birbirimiz :) senin instagram yada diğer hesabın var mı?
canım benimde kimse bilmiyor gizli gizli giriyorum zaten buıraya oyüzden içim rahat etmiyor ama başka türlüde olmazkiVar var olmasına da ben de buradan oralara açılamıyorum ne yazık ki. Sevgilime söylemedim burayı, sıkıntı çıkabilir :/
Var var olmasına da ben de buradan oralara açılamıyorum ne yazık ki. Sevgilime söylemedim burayı, sıkıntı çıkabilir :/
canım benimde kimse bilmiyor gizli gizli giriyorum zaten buıraya oyüzden içim rahat etmiyor ama başka türlüde olmazki
orası öyle ama bilseki anasını çekiştiriyorumCanim biz kotu bisey yapmıyoruz ki icin kotu olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?