2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar bugun kayın valıdem aradı gecen eltımın olayını actı gene sınır krızı gecırdım nişanlımı aradım ve artık yuzugu gönderecem kıme ıstuyolarsa ona taksınlar bu kadar dedı koduya dayanamıyorum dıye anlattım gereken konusmayı yapmış sanırım uzunca bır sure kafam rahat

Amannnn rahat olun yavru ceylanlar, benimde kimse bilmiyor...

Benim sevdiceğimde bilmiyo Ama annem babam ablam biliyo

Napıyorsunuz hatunlaarr. Keyifler yerindemi :)

İyiyim ben napiim çalışıyorum iş güç :) :)

hatunlar ben kaçar, yoksa servis kaçacak :) instagramdan görmek çok keyif verdi gerçekten :) hepinize iyi akşamlarrrr

Benim instagramım yok ama kalp gözünle gör benii

Ayy bu kadarınıda benim aklım almıyo yani niye arıyoki harbiden değişik bi model yani evlenince de böyle yapmaz inşallah

Benim sevdiceğimde bilmiyo Ama annem babam ablam biliyo

İyiyim ben napiim çalışıyorum iş güç :) :)

Benim instagramım yok ama kalp gözünle gör benii
Bizim sevdicek çok meraklı böyle instagrama facebook falan ikimiz kullanalım diye açmıştı hepsinden ben genelde gelinlik gelin çiçeği falan öyle takılıyorum oralarda

daha onu savunuyor bna ya geçmiş karsıma baskası demiş
Ayy bu kadarınıda benim aklım almıyo yani niye arıyoki harbiden değişik bi model yani evlenince de böyle yapmaz inşallah
kafayı yemişler benımle artık eltımle konusmuş işte benım hakkımda duydunu soylemiş o kız oyle anlatmasa bu nerden bilecekmiş oyurmuş aglamiş illa benle konusacak miş bende konusmak istemiyorum dedim

benım de yok kızlar sevdiceğim yuzunden açamıyorum

Ben kendim istemedim :)

Bizim sevdicek çok meraklı böyle instagrama facebook falan ikimiz kullanalım diye açmıştı hepsinden ben genelde gelinlik gelin çiçeği falan öyle takılıyorum oralarda

Anladım canım bizim ikimizd de yok instagrm falan :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…