Aynen ya hayat işte:)Şantiyede yaşlanıcazzzz
ben suan santiyeden donüyorum ellerim dondu sizden ayri kalamadm hatunlaarr sizi gormek guzel :)gayet yerinde canım sen nasılsn..Takipleştiğimiz kızların coğu santiyeci cıktı, şuan onun şokundayım
İyi aksamlar canmiyi akşamlar kızlar
İyi akşamlarriyi akşamlar kızlar
naptınız bakalımmmİyi akşamlarr
Amannnn rahat olun yavru ceylanlar, benimde kimse bilmiyor...
Napıyorsunuz hatunlaarr. Keyifler yerindemi :)
hatunlar ben kaçar, yoksa servis kaçacak :) instagramdan görmek çok keyif verdi gerçekten :) hepinize iyi akşamlarrrr
Hadi yaa başka mağazalara baktırsaydın canımO elbiseden kalmamış şu an çok üzüldüm
benım de yok kızlar sevdiceğim yuzunden açamıyorumBenim sevdiceğimde bilmiyoAma annem babam ablam biliyo
İyiyim ben napiim çalışıyorum iş güç :) :)
Benim instagramım yok ama kalp gözünle gör benii
Ayy bu kadarınıda benim aklım almıyo yani niye arıyoki harbiden değişik bi model yani evlenince de böyle yapmaz inşallahkızlar bugun kayın valıdem aradı gecen eltımın olayını actı gene sınır krızı gecırdım nişanlımı aradım ve artık yuzugu gönderecem kıme ıstuyolarsa ona taksınlar bu kadar dedı koduya dayanamıyorum dıye anlattım gereken konusmayı yapmış sanırım uzunca bır sure kafam rahat
Bizim sevdicek çok meraklı böyle instagrama facebook falan ikimiz kullanalım diye açmıştı hepsindenBenim sevdiceğimde bilmiyoAma annem babam ablam biliyo
İyiyim ben napiim çalışıyorum iş güç :) :)
Benim instagramım yok ama kalp gözünle gör benii
kafayı yemişler benımle artık eltımle konusmuş işte benım hakkımda duydunu soylemiş o kız oyle anlatmasa bu nerden bilecekmiş oyurmuş aglamiş illa benle konusacak miş bende konusmak istemiyorum dedimAyy bu kadarınıda benim aklım almıyo yani niye arıyoki harbiden değişik bi model yani evlenince de böyle yapmaz inşallah
benım de yok kızlar sevdiceğim yuzunden açamıyorum
Bizim sevdicek çok meraklı böyle instagrama facebook falan ikimiz kullanalım diye açmıştı hepsindenben genelde gelinlik gelin çiçeği falan öyle takılıyorum oralarda
gercekten oyle gıremedım uzun sure ne yaptılar ne ettıler dıye merakta kaldım :)ben suan santiyeden donüyorum ellerim dondu sizden ayri kalamadm hatunlaarr sizi gormek guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?