pembeyı begendım canım çok hoş :)Kizlar sanriim herkes su yesili olani begenmis kahveninde istedgm renge donusturebiliyorum kizlae model.olarakta mi yesil olan sizce buarada cok sagolunnnn canlarim
pembeyı begendım canım çok hoş :)
Aaa a hiç duymamıştım :)
Bence bu renk ama kahverengi takımının mavi tonu olabilir daha rahat görünüyo çünkü :)
Şansa bak yaa :) benimde ablam burada haberimiz var ama birbirimizden :)
vala şirin geldi bna ama kiri cabuj belli eder işte o yuzden kahve tonları tercıh edılıyor ama biz annemin evine de renklı aldık :)Cok sagol canimm benimm benimde aklim pembede ama kafamda karisik
vala şirin geldi bna ama kiri cabuj belli eder işte o yuzden kahve tonları tercıh edılıyor ama biz annemin evine de renklı aldık :)
Kuzum salonda cok otrmcam ya oyzuden temz kalir
Kuzum sizin tayin işi noldu?canım çok güzel güle güle kullan ben götürebilirim tepsiyi ben alırım yüzlüğü
Senide yazıyorum canım:)Gule.gule kullansnn anneciginn kuzum
Kına yarın ama hiç heyecanım yok:) yarın kocamı görcem ona daha çok heyecanlıyım:)Nasılsın fistikpazara az kaldi
Ayy canimmm benimmm cok az kalmis INŞALLAH hersey gönlünce olurrrr musmustlu ollllhersey hazrmi
canım çok güzel güle güle kullan ben götürebilirim tepsiyi ben alırım yüzlüğü
Anladim canim hayrli ugurlu olsun öncelikle zmanla yaptrrsn kuzum dert etme al evide
oturmadan herşeyi yaptıralım bi daha usta girmiycek diyo.evin genişliği çok iyi, yeri güzel, yeni bina.parkeleri,petekleri,mutfak duvar fayansları falan değişcek zaten ama ben vestiyer ve mutfak dolaplarını da sevmedim.yepyeni dolaplar rengide güzel ama içime sinmedi işte.atmaya da kıyamam.genişlik olarak daha geniş bi ev yok o yüzden alıcaz.içini de canlı canlı görüp gerekli yerleri yaptırcaz artık.teşekkür ederim daha iyisi senin olsun canım.en önemlisi de mutlulukla huzurla oturalım içinde :)
Düğün ne zamandı? Tam bitmemiş bi ev bulup ona göre farkını ödeyip istediğin gibi yaptırsan olmaz mı?oturmadan herşeyi yaptıralım bi daha usta girmiycek diyo.evin genişliği çok iyi, yeri güzel, yeni bina.parkeleri,petekleri,mutfak duvar fayansları falan değişcek zaten ama ben vestiyer ve mutfak dolaplarını da sevmedim.yepyeni dolaplar rengide güzel ama içime sinmedi işte.atmaya da kıyamam.genişlik olarak daha geniş bi ev yok o yüzden alıcaz.içini de canlı canlı görüp gerekli yerleri yaptırcaz artık.teşekkür ederim daha iyisi senin olsun canım.en önemlisi de mutlulukla huzurla oturalım içinde :)
Benim kocamın haberi var:) soruyo ne yazıyosun diye. Diyorum dedikodu yapıyoz sana yaramaz diye:) ne dedikodusu diyo diyorum senin dedikodunu yapıyoz ne dedikodusu diyorum:)))
Kızlar heyecanım yok normal mi bu ya.
Merhaba kızlar. Nişan tepsimi kendim yapmak istiyorum. Malzemeleri nerden bulabilirim. Yüzük yükseltici , aynalı tepsi vs.. Yardımcı olurmusunuz
Çok yoruldum bugün yarın ne olurum bilmiyorumIyiki burasi var ama kk
Superiz
canim olur ya degiisk duygilar icndesin yaa ondandr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?