2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa a hiç duymamıştım :)

Bence bu renk ama kahverengi takımının mavi tonu olabilir daha rahat görünüyo çünkü :)

Şansa bak yaa :) benimde ablam burada haberimiz var ama birbirimizden :)

Aynen kahve daha rahat mavi havali

Benim kocamın haberi var:) soruyo ne yazıyosun diye. Diyorum dedikodu yapıyoz sana yaramaz diye:) ne dedikodusu diyo diyorum senin dedikodunu yapıyoz ne dedikodusu diyorum:)))

Kızlar heyecanım yok normal mi bu ya.

Merhaba kızlar. Nişan tepsimi kendim yapmak istiyorum. Malzemeleri nerden bulabilirim. Yüzük yükseltici , aynalı tepsi vs.. Yardımcı olurmusunuz

Anladim canim hayrli ugurlu olsun öncelikle zmanla yaptrrsn kuzum dert etme al evide

oturmadan herşeyi yaptıralım bi daha usta girmiycek diyo.evin genişliği çok iyi, yeri güzel, yeni bina.parkeleri,petekleri,mutfak duvar fayansları falan değişcek zaten ama ben vestiyer ve mutfak dolaplarını da sevmedim.yepyeni dolaplar rengide güzel ama içime sinmedi işte.atmaya da kıyamam.genişlik olarak daha geniş bi ev yok o yüzden alıcaz.içini de canlı canlı görüp gerekli yerleri yaptırcaz artık.teşekkür ederim daha iyisi senin olsun canım.en önemlisi de mutlulukla huzurla oturalım içinde :)

Son düzenleme:

Haklsn kuzum insanin icine sinmeli yeni bina olmasi iyi kuzucum temiz temiz oturrursunn
INSALLAH kuzum huzurli mutlulukla ask dolu yuvamiz olsun

Düğün ne zamandı? Tam bitmemiş bi ev bulup ona göre farkını ödeyip istediğin gibi yaptırsan olmaz mı?

Benim kocamın haberi var:) soruyo ne yazıyosun diye. Diyorum dedikodu yapıyoz sana yaramaz diye:) ne dedikodusu diyo diyorum senin dedikodunu yapıyoz ne dedikodusu diyorum:)))

Kızlar heyecanım yok normal mi bu ya.

Iyiki burasi var ama kk

Superiz

canim olur ya degiisk duygilar icndesin yaa ondandr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…