Hyr canim kız istendikten sora adetten kızın kimligi istenir. Kizın kimligi getirilir tabi yine bir para koyulr tepsiye yada getirene verilir 100 tl felan :)Resmini ekle de görelim :) :) kahve için mi tepsi demek istedin? :)
Aa niyeymiş ki o adet çok enteresan geldiHyr canim kız istendikten sora adetten kızın kimligi istenir. Kizın kimligi getirilir tabi yine bir para koyulr tepsiye yada getirene verilir 100 tl felan :)
Hyr canim kız istendikten sora adetten kızın kimligi istenir. Kizın kimligi getirilir tabi yine bir para koyulr tepsiye yada getirene verilir 100 tl felan :)
Cuma gunu istemem var kuzum cumarteside nisanimNekadar kaldi kuzum
Cuma gunu istemem var kuzum cumarteside nisanim
canım çok güzel güle güle kullan ben götürebilirim tepsiyi ben alırım yüzlüğü
bence bu güzel tatlım
Ben bu rengi cok severim o yuzden bunu daha cok begendim :)
kızlar benim sözlüm bilmiyo burayı.sosyal medya hesapları var ama böyle forumları falan pek bilmez o.arada bi bahsediyorum sadece kadınların girdiği bi site var falan diye.
asıl olayı anlatıyım size.bir derdim var bölümünü çok okurdum ben.bi kez girdim bi konuya okuyorum.okur okumaz konu sahibi üyenin ablam olduğunu anladım.ailem hakkında konu açmış çünkü.herşeyden dert yanmış.tek tek herkese karşı ne sorunu olduğunu herşeyi yazmış.bi tek benden hiç bahsetmemiş.hala üye ismini aratıp bakıyorum arada neler yazıyo napıyo diye.kendisinin haberi yok.içinde ne var ne yok öğreniyorum burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?