2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Resmini ekle de görelim :) :) kahve için mi tepsi demek istedin? :)
Hyr canim kız istendikten sora adetten kızın kimligi istenir. Kizın kimligi getirilir tabi yine bir para koyulr tepsiye yada getirene verilir 100 tl felan :)

Kizlar benimde annem biliyor kkyi bide kardesim biliyor nişanlıma söylemedim ama kotu bise yapmiyorum ama tabi söylersem okumak ister oyuzden gerek yok zaten kotu bisi olsa yapmayiz biz hanim hanim kizlariz oyuzden icim rahat belki evlenınce soylerim bilemiyorum suan. benim instragramim yok kizlar ama sizleri tanımak cok isterim tabiii sizi gormeden sevdimmmmm kizlar iyiki varsınız INSALLAH cok mutlu olursunuz hepiniz

Hyr canim kız istendikten sora adetten kızın kimligi istenir. Kizın kimligi getirilir tabi yine bir para koyulr tepsiye yada getirene verilir 100 tl felan :)

Aa ben bilmiyodum bole bisi olmadi bizddee bizdede eger kiz verilirse istemek icn getrilen cikolta acilir

Benimde erkek arkadasım biliyir burayi haberi var :)

Kizlar size iki model salon takimi aticam fikir vereblrmsnz

Hangisi guzel kizlar sizce su yesili olan mi yoksa kahve renkli olan miii

kızlar benim sözlüm bilmiyo burayı.sosyal medya hesapları var ama böyle forumları falan pek bilmez o.arada bi bahsediyorum sadece kadınların girdiği bi site var falan diye.
asıl olayı anlatıyım size.bir derdim var bölümünü çok okurdum ben.bi kez girdim bi konuya okuyorum.okur okumaz konu sahibi üyenin ablam olduğunu anladım.ailem hakkında konu açmış çünkü.herşeyden dert yanmış.tek tek herkese karşı ne sorunu olduğunu herşeyi yazmış.bi tek benden hiç bahsetmemiş.hala üye ismini aratıp bakıyorum arada neler yazıyo napıyo diye.kendisinin haberi yok.içinde ne var ne yok öğreniyorum burdan

güzel gelincikler nasılsınız tatil olduğu için evdeyim giremiyorum özledim sizleri neler kaçırrdım ?

Ciddimi yaaa nasil anladinnn ablan oldugunu helal olsun snaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…