2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar sanriim herkes su yesili olani begenmis kahveninde istedgm renge donusturebiliyorum kizlae model.olarakta mi yesil olan sizce buarada cok sagolunnnn canlarim
Ben yeşilin modelini begendim ama pembe daha hoş durmuşşş hangi marka canım bu

Bence konuma ve büyüklğüne bak bizde bakıyoruz bu aralar sıfır evler çok pahalı on senelik binalara bakıyoruz içinin herseyini bastan yaparz diyoruz

Bence konuma ve büyüklğüne bak bizde bakıyoruz bu aralar sıfır evler çok pahalı on senelik binalara bakıyoruz içinin herseyini bastan yaparz diyoruz

Sanada hayrli ugurlu olsun kuzummm ben kirada oturcam smdilik bakalim

Düğün ne zamandı? Tam bitmemiş bi ev bulup ona göre farkını ödeyip istediğin gibi yaptırsan olmaz mı?

eylül gibi düşünüyoruz düğünü.bu daire bayadır aklımızdaydı zaten ama bikaç şey takıldı kafamıza.yaza doğru biticek binalara bakalım dedik ama mütahitler evleri istediği fiyata satamıyolar o yüzden de yapılmıyo şuan pek istediğimiz gibi.bu daireden daha geniş bi daire de yok.bina sakin,yer merkezi 4+1 herşeyi çok iyi.aldığımız fiyattan daha fazlasına patlıycak sadece o sorun.çünkü kombisi yok,petekler küçük değişmesi gerek.ben bakmadım da sözlümün söyledikleri bunlar.

benim yaşadığım yerde çok yeni bina var o yönden şanslıyım.fiyatlarda uygun ama genişliğe göre değişiyo.yoksa yeni olup uygun fiyatlı ev çok var.

benim yaşadığım yerde çok yeni bina var o yönden şanslıyım.fiyatlarda uygun ama genişliğe göre değişiyo.yoksa yeni olup uygun fiyatlı ev çok var.
Ben parke falan değişcek diyince sıfır olduğunu düşünmedim canım sıfırsa bosuna masraf yapmayın bence oturun böyle biraz ilerde sıkılınca değişiklik yaparsınız

çok iyimiş

Ben parke falan değişcek diyince sıfır olduğunu düşünmedim canım sıfırsa bosuna masraf yapmayın bence oturun böyle biraz ilerde sıkılınca değişiklik yaparsınız

bakalım canım.artık daha gerekli değişiklikler yapıcaz heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…