Hahah çok komik oluyor onlar da ya. Benimki sus pus oturdu bütün gün çok sıkıldı baktıkça kıkırdadım dalga geçtimBende daha önce 3 yada 4 defa görüştüm annesiyle hatta ailesiyle ama eve gelince durum farklı olduBabasını öpmeyi unutmuştum bende, erkek arkadaşıma uzun süre bakmadım ama,baksam kahkaha atardım kesin
SüpperrrrBecerebilirsem ben hafta sonu nişanlanıcam
Hayırlısı olsun canım inşallah :)Hadi yaa ohh ohh maşallahbn de valla koşturuyor benim işler daha başka ablama is kurmaya çalışıyoruz onun koşturmacasi canimcimm
Sağol canimcimm aminHayırlısı olsun canım inşallah :)
İyi tatiller CanımcimHeyyoo cuma günü izinliyim bana yarın akşam memleket yolları göründüü
Becerebilirsem ben hafta
Nerde olacak Nisanın tatlım
çok mutlu oldum sen soruncaKuzum sizin tayin işi noldu?
Nerde olacak Nisanın Canımcim mekan olarakBecerebilirsem ben hafta sonu nişanlanıcam
Ah sen beni bir tanısan anlarsın ne demek istediğimiO kadar insanın izliyor olması bile yeterli
Sakinleştirici mi alsam acaba?
Süpperrrr
Tadını çıkar canimcimm
Nerde olacak Nisanın Canımcim mekan olarak
İsteme olmuşmuydu yoksa o da mi olacak benim isteme söz birlikte oldu off feci bir şeydi ına göre kıyafet secaeydin ben balık elbise giymiştim ı kahve ve çikolata dağıtımında nasıl uoruldugumu hala hatırlıyorum bi de yaklaşık 50 kişi olunca daha da yorucu oluyor tabiEvde olucak canım
Bursa'ya gidiyorum nişanlanmayaİyi tatiller Canımcim
Nere gidiyon
Heyecan oluyor ama o ana kadar emin olİnşallah inşallah yaBayılmazsam, saçmalamazsam, her anın tadını çıkarıcam
Tebrikler CanımcimBursa'ya gidiyorum nişanlanmaya
beraberce halledelim dadlumNişan menüsü oluşturmadım ben ya
hadi hayırlı olsn kafeinimkızlar evi aldık :))) içime de sindi.:)
İsteme olmuşmuydu yoksa o da mi olacak benim isteme söz birlikte oldu off feci bir şeydi ına göre kıyafet secaeydin ben balık elbise giymiştim ı kahve ve çikolata dağıtımında nasıl uoruldugumu hala hatırlıyorum bi de yaklaşık 50 kişi olunca daha da yorucu oluyor tabi
Pazar günü olacak. Tabi bir de elbisem içime sinmediği için cuma günü gidip başka elbise bakmam gerekiyor.Tebrikler Canımcim
Hangi gün Nişanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?