2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende daha önce 3 yada 4 defa görüştüm annesiyle hatta ailesiyle ama eve gelince durum farklı oldu Babasını öpmeyi unutmuştum bende, erkek arkadaşıma uzun süre bakmadım ama,baksam kahkaha atardım kesin
Hahah çok komik oluyor onlar da ya. Benimki sus pus oturdu bütün gün çok sıkıldı baktıkça kıkırdadım dalga geçtim

Ah sen beni bir tanısan anlarsın ne demek istediğimi O kadar insanın izliyor olması bile yeterli

bende öyleyim aslında ama inan nasıl becerdiysem sakindim tabi çoğu şeyi hatırlamıyorum bile ama stres ve heycan olmayınca herşey daha güzel oluyor :)
Sakinleştirici mi alsam acaba?

kendini sakinleştir herşey normalmiş gibi davran

Evde olucak canım
İsteme olmuşmuydu yoksa o da mi olacak benim isteme söz birlikte oldu off feci bir şeydi ına göre kıyafet secaeydin ben balık elbise giymiştim ı kahve ve çikolata dağıtımında nasıl uoruldugumu hala hatırlıyorum bi de yaklaşık 50 kişi olunca daha da yorucu oluyor tabi

Cuma akşamı isteme, cumartesi nişan olucak :) İsteme günü diz üstü bir elbise giyicem..Nişan günüde uzun bir elbise giyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…