- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
Valla çok akıllıca yapmışsın dizüstü seçiminde rahat bir elbise isteme günü için en mantıklısıCuma akşamı isteme, cumartesi nişan olucak :) İsteme günü diz üstü bir elbise giyicem..Nişan günüde uzun bir elbise giyicem
beraberce halledelim dadlum
HmmPazar günü olacak. Tabi bir de elbisem içime sinmediği için cuma günü gidip başka elbise bakmam gerekiyor.
Valla çok akıllıca yapmışsın dizüstü seçiminde rahat bir elbise isteme günü için en mantıklısı
Çok güzel olacak inşallah
Yavru kuş, şu an bile elim ayağım titriyor desem
Bursa'ya gidiyorum nişanlanmaya
Bugünler için burdayızBu kadar iyi dilekten sonra kötü olmaz diye umuyorumHepinize teşekkür ederim hatunlar
Sakinleştirici uyku yapıyor geliyorlar uykum var 5 dk daha diyomuşsunSakinleştirici mi alsam acaba?
sarma ve baklava dedin beni bitirdiin gerisini okuyamıyorum bileHuhuuudüşünmen yeter, sana hemen menüyü söyleyeyim
Zeytinyağlı yaprak sarma
Peynirli su böreği
Mercimek köftesi
Havuçlu patatesli salata
Nişan pastası
Baklava
Canım benim ben geliim sakinleştiriyim seniii
Seni jetimle aldıracam, sen yerini söyle yeter
Ayyy bende geleyim miiİnegöl'e uğrarım
Bugünler için burdayız
Sakinleştirici uyku yapıyor geliyorlar uykum var 5 dk daha diyomuşsun
sarma ve baklava dedin beni bitirdiin gerisini okuyamıyorum bile
Fazla aceleci davrandım fiziğime çok uymadı. Bir de sonradan dedim kendi nişanımda bu kadar sade niye giyiniyorum. Öyle işte.Hmm
Niye elbise içine sinmedi ki canim
Gel gel ayy ne güzel olurdu. Gece yolculuğunu severim, arkadaşla daha çok severim. İnegöl'de atarız seniCanım benim ben geliim sakinleştiriyim seniii
Hımm anladım canım ama olsun yaa telaş yapma bir bakarsın ilk girdiğinde mağazada içine sinen şık güzel bir elbise bulursun ohh misssssFazla aceleci davrandım fiziğime çok uymadı. Bir de sonradan dedim kendi nişanımda bu kadar sade niye giyiniyorum. Öyle işte.
Gel gel ayy ne güzel olurdu. Gece yolculuğunu severim, arkadaşla daha çok severim. İnegöl'de atarız seniAma nişana da beklerim
Gel gel ayy ne güzel olurdu. Gece yolculuğunu severim, arkadaşla daha çok severim. İnegöl'de atarız seniAma nişana da beklerim
İnşallah öyle olur, olmazsa da diğer elbiseyi giyerim nolucak :)Hımm anladım canım ama olsun yaa telaş yapma bir bakarsın ilk girdiğinde mağazada içine sinen şık güzel bir elbise bulursun ohh misssss
Çok teşekkür ederimm. Gelsen iyi olurdu amaBende severim git gel alıştım ama hep yanlız gidiyorum geçen hafta gittim birdahakine annemde gelicek :) :) Kısmet sana şimdiden mutluluklar
Tuzlu kurabiye falan yapsanız bir gece önceden? Onlar bekleyince daha iyi oluyor hem
Hayırlı uğurlu olsun canım. Ah biz de o günleri görebilecek miyiz acaba
hadi hayırlı olsn kafeinim
canım bunlar naısl servis yapılacak bilmiyorum ama sana daha önce gördüğüm bir öneriyi sölim. Bunlar aynı tabağa koyunc baklavanın şerbeti akıyorya hoş olmuyor. Küçük kağıtlar oluyor cupcake kağıtları gibi. onların içine koyup öyle tabağa koyunca güzel duruyorHuhuuudüşünmen yeter, sana hemen menüyü söyleyeyim
Zeytinyağlı yaprak sarma
Peynirli su böreği
Mercimek köftesi
Havuçlu patatesli salata
Nişan pastası
Baklava
Canım benim ben geliim sakinleştiriyim seniii
Selam bebeklerrrnasılsınız yaa girmiyorum kaç gündür?? Dün sevdiceğim, annesi, kardeşi ve kardeşinin eşi geldiler çok özlemişim kuzucuğumu acaip stresliydim yaa tüm yemekleri ben yaptım annemde dedemlerdeydi tek başıma ağırlayacaktım sonra Allahtan teyzem yardıma geldi en azından hizmette yardım etti bide yanımda olması psikolojik olarak rahatlattı beni neyse ama yemeklerime bayıldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?