- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Biz isteme nişan her şeyi tek günde çıkarıyoruz valla çakallık etmişim
bizim de öyleydi çok yorulmuştuk ama bana hiç birşey yaptrmadkları halde bende çok yorulmuştummmm
Yaa valla dikkat etmek lazım. Sevgilim dalga geçiyo ben panikledikçe. Sen panikten kendi etrafında koşmaya başlarsın sonra da kaçarsın kalırım bi başıma sakin ol korkuyorum diyorBen zaten panik atak birisiyim, küt diye bayılmazsam iyidir
Yaa valla dikkat etmek lazım. Sevgilim dalga geçiyo ben panikledikçe. Sen panikten kendi etrafında koşmaya başlarsın sonra da kaçarsın kalırım bi başıma sakin ol korkuyorum diyorBu arada haberlerde gördüm yüzükler takıldıktan sonra kızcağızın biri bayılıvermiş karldırmışlar acile. Dedim ya başıma gelir böyle manşetlik olursam rezillik
Leyla moduna giricez desene, millet içmiş sanacakAyy bide heyecan yapınca saçmalarım ben, elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırırımSebebsiz gülerim falan,safdirik safdirik ortada dolanmasam bari
Ben zaten panik atak birisiyim, küt diye bayılmazsam iyidir
Leyla moduna giricez desene, millet içmiş sanacakAy kesin dalga geçicekler ya. Bi de yüzükler takılırken elim titrer gibi geliyor bana
Leyla moduna giricez desene, millet içmiş sanacakAy kesin dalga geçicekler ya. Bi de yüzükler takılırken elim titrer gibi geliyor bana
Ah sen beni bir tanısan anlarsın ne demek istediğimiTitremez ya öyle düşünmee :)
sakin ol canım herşeyi akışına bırak anın tadını çıkar :)
AhahaTanışmaya geldiklerinde erkek arkadaşımın annesi yanına oturtmuştu beni, benim bacaklar titriyo tabiKonuşuyorum ama ses benim değil Allah yardımcımız olsun ya..Azer bülbül gibi titremeyiz inşallah
Ayy bide heyecan yapınca saçmalarım ben, elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırırımSebebsiz gülerim falan,safdirik safdirik ortada dolanmasam bari
AhahaBen ilk annesiyle dışarıda tanışmıştım, sonra sürekli görüştüğümüz için rahatladım. Ama aileler tanıştığında annem de o kadar gergindi ki ister istemez benim gerginliğim de arttı. Geldiler el öpmeyi unuttum salak salak güldüm durdum. Sevgilim ne dalga geçti benle
ahahhha düşünsene Allahın emri,peygamberin kavli deniyor sende başlıyor Adile Naşit gibi bir ciyak kahkaha
Hheh klasik ana başlıklarımızSelam kızlar iki gündür yoktum ne var ne yok
Kimler sözlenddi kimler evlendi
Kimler kayınvalidesne sinirlendi
ahahhha düşünsene Allahın emri,peygamberin kavli deniyor sende başlıyor Adile Naşit gibi bir ciyak kahkaha
Selam kızlar iki gündür yoktum ne var ne yok
Kimler sözlenddi kimler evlendi
Kimler kayınvalidesne sinirlendi
Hadi yaa ohh ohh maşallah
Hheh klasik ana başlıklarımızValla bir sürü kişi nişanlanıyor bu haftasonu Sen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?