2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben zaten panik atak birisiyim, küt diye bayılmazsam iyidir
Yaa valla dikkat etmek lazım. Sevgilim dalga geçiyo ben panikledikçe. Sen panikten kendi etrafında koşmaya başlarsın sonra da kaçarsın kalırım bi başıma sakin ol korkuyorum diyor Bu arada haberlerde gördüm yüzükler takıldıktan sonra kızcağızın biri bayılıvermiş karldırmışlar acile. Dedim ya başıma gelir böyle manşetlik olursam rezillik

Ayy bide heyecan yapınca saçmalarım ben, elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırırım Sebebsiz gülerim falan,safdirik safdirik ortada dolanmasam bari

Ayy bide heyecan yapınca saçmalarım ben, elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırırım Sebebsiz gülerim falan,safdirik safdirik ortada dolanmasam bari
Leyla moduna giricez desene, millet içmiş sanacak Ay kesin dalga geçicekler ya. Bi de yüzükler takılırken elim titrer gibi geliyor bana

Leyla moduna giricez desene, millet içmiş sanacak Ay kesin dalga geçicekler ya. Bi de yüzükler takılırken elim titrer gibi geliyor bana

Tanışmaya geldiklerinde erkek arkadaşımın annesi yanına oturtmuştu beni, benim bacaklar titriyo tabi Konuşuyorum ama ses benim değil Allah yardımcımız olsun ya..Azer bülbül gibi titremeyiz inşallah

Tanışmaya geldiklerinde erkek arkadaşımın annesi yanına oturtmuştu beni, benim bacaklar titriyo tabi Konuşuyorum ama ses benim değil Allah yardımcımız olsun ya..Azer bülbül gibi titremeyiz inşallah
Ahaha Ben ilk annesiyle dışarıda tanışmıştım, sonra sürekli görüştüğümüz için rahatladım. Ama aileler tanıştığında annem de o kadar gergindi ki ister istemez benim gerginliğim de arttı. Geldiler el öpmeyi unuttum salak salak güldüm durdum. Sevgilim ne dalga geçti benle

Bende daha önce 3 yada 4 defa görüştüm annesiyle hatta ailesiyle ama eve gelince durum farklı oldu Babasını öpmeyi unutmuştum bende, erkek arkadaşıma uzun süre bakmadım ama,baksam kahkaha atardım kesin

ahahhha düşünsene Allahın emri,peygamberin kavli deniyor sende başlıyor Adile Naşit gibi bir ciyak kahkaha

Selam kızlar iki gündür yoktum ne var ne yok
Kimler sözlenddi kimler evlendi
Kimler kayınvalidesne sinirlendi
Hheh klasik ana başlıklarımız Valla bir sürü kişi nişanlanıyor bu haftasonu Sen neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…