sinir ediyo beni.kendisi söyledi evi baştan aşa yaptırcaz diye seçiyorum beğeniyorum ustayla konuşuyo.o olmaz bu olmaz.ustanın dediği oluyo.niye ben seçiyorumki o zaman.bugün yine aynı şey.laftan anlamıyosun diyo bu seferde.bi de çocuksun diyip duruyo.kendisi çok büyük ya.bütün sinirlerimi bozuyo.karışmıycam bundan sonra naparsa yapsın.
Canim net degisikligi yaptim kotali ve jet vodemdi benim malesef cok sknti cektim operatore bagli oldugu icin cekmiyodu yavasti falan kapattrdm onu net buldkca bakmaya calistim ama yazamadm tabi kisitli zamanda hc. Neyse ki halletym baglandi daha kisa surer diye dusunuyodm ama anca oldu. Ozledim sizleri valla:) ne cok konusmusum hosbuldum demeden hosbuldum hayatimHoşgeldinnnnnnn nerelerdesin ssen canım
Canim net degisikligi yaptim kotali ve jet vodemdi benim malesef cok sknti cektim operatore bagli oldugu icin cekmiyodu yavasti falan kapattrdm onu net buldkca bakmaya calistim ama yazamadm tabi kisitli zamanda hc. Neyse ki halletym baglandi daha kisa surer diye dusunuyodm ama anca oldu. Ozledim sizleri valla:) ne cok konusmusum hosbuldum demeden hosbuldum hayatim
Kizlae yaa mihak işlemleri icn izmiti aradimmm simdiden herkes tarihini ayarlamisss vah halime nedym
Tanısalım canım İlk sayfada bılgılerım ar zaten :) Nişanlıyım agustos 24te dugunum var nasıpse :)Tanisalim canim
Tanısalım canım İlk sayfada bılgılerım ar zaten :) Nişanlıyım agustos 24te dugunum var nasıpse :)
Evet canım senın basında benım sonunda :)INŞALLAH canim benimde var bende agustos 1 INŞALLAH ikmzde agusta gelinleriyizadum buket
Kafayi yemiş bulunmaktayim
Evet canım senın basında benım sonunda :)
Ay inşallah bakalım 3 aya kadar başka evlenecek yok mu yaa ilk ben miyim?Ooo ümraniye yine çok uzakmış kız halkalıya göre. Ben daha hiçbir yere gidip sormadım, denemedim hiçbir gelinliği.
Evet eylülde, sonunda günümüzü de aldık gerçi nikah günümüzü almadık da, 5 eylül olcak inşallah :)
Gerçi o uyuzla evlenmiycem görcek gününüçok kızdırıyor beni. Bak hala aramadı bu saate kadar.
İnşallah tam istediğin gibi olur gelinliğin kuzum azcık kalmış çok güzel yaa, evlen de deneyimlerini paylaş bizimle :)
İyi yapmışsın özledik valla yoktun ne zamandırrCanim net degisikligi yaptim kotali ve jet vodemdi benim malesef cok sknti cektim operatore bagli oldugu icin cekmiyodu yavasti falan kapattrdm onu net buldkca bakmaya calistim ama yazamadm tabi kisitli zamanda hc. Neyse ki halletym baglandi daha kisa surer diye dusunuyodm ama anca oldu. Ozledim sizleri valla:) ne cok konusmusum hosbuldum demeden hosbuldum hayatim
Bende ozledım valla hepınızı cok neysekı burdayım artık :)İyi yapmışsın özledik valla yoktun ne zamandırr
Kuzum haklsn senin zevline gore olmali senin evin yuvan ustaya ne ki o isteneni yapsin
Canım bi para meselem oldu kayboldu bi miktar param, bi sevdiceğe çok kırıldım bugün ama sinirim geçti gibi, bide kına için mekan bakıyorum ama heryer çok pahalı beeHayrila kuzum
Evet canım şimdi siz dedikçe bana da daha da kısa geldiCanimmm yaza ailelermi tanisiyo cok sewindim senin adina tikkam insallah hayirlisiyla devamida gelir hemencik:)
Canim dugunum mayista yazmissn cok sewindm ne kadar az kalmis belli oldgnu yeni okuyorum daha safagin az cabubak gecsn insallah:)
Düğünüm polis evinde olacak zaten, kına gecesi için çok pahalı orası, düğün için bile pahalı da işte bende seviyrum biraz ağır düğünleri. Öğretmen evini bi araştırcam bakalımKuzum haklsn cok gecmis olsun hastaymissin havalar soguk dkkat etmek lazim bende bekleyilmeye gelemem ama erkekler istee
300 tl az para degil kuzum gercekten uzuldum koyablcegn yerlere vak belki koyup unutmusundur
kina gecesi kuzum kucuk mucuk salon dinlemiyorlar ates pahasu
Ogretmen evi polis evleri uygun diyolar kuzum istersen sorablrsn
Canım bi para meselem oldu kayboldu bi miktar param, bi sevdiceğe çok kırıldım bugün ama sinirim geçti gibi, bide kına için mekan bakıyorum ama heryer çok pahalı bee
Evet canım şimdi siz dedikçe bana da daha da kısa geldibebişim sende yoksun ne zamandır ne yapıyorsun yaa ???
Düğünüm polis evinde olacak zaten, kına gecesi için çok pahalı orası, düğün için bile pahalı da işte bende seviyrum biraz ağır düğünleri. Öğretmen evini bi araştırcam bakalım
Canım bi para meselem oldu kayboldu bi miktar param, bi sevdiceğe çok kırıldım bugün ama sinirim geçti gibi, bide kına için mekan bakıyorum ama heryer çok pahalı bee
Evet canım şimdi siz dedikçe bana da daha da kısa geldibebişim sende yoksun ne zamandır ne yapıyorsun yaa ???
Düğünüm polis evinde olacak zaten, kına gecesi için çok pahalı orası, düğün için bile pahalı da işte bende seviyrum biraz ağır düğünleri. Öğretmen evini bi araştırcam bakalım
İnşallah canım çok sağol :)Canimmm yaza ailelermi tanisiyo cok sewindim senin adina tikkam insallah hayirlisiyla devamida gelir hemencik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?