- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Sağol canım benim bulurum inşallah dua edin sizde, hiçbir yere koymuyorum canım bellidir benim koyduğum yerler oralarda da yokBu arada gecmıs olsun canım İnşallah bulursun paranı yıne uzuldum valla az para degıl ıyıe ara evde heryerı koydugun yerı unutmussundur belkıde
Bizde seni özledik canım benimKısa tabı kısa bak hala gun sayıyoruz bızım safak hala karanlık :) Evet canım gelemedım cok ozledım sizleri.. ama nasıl bıraktıysam aynıyım ne ceyız aldım ne bısey yaptım hala balayı bıle yokrahata taktık sankı artık
Canım cevap yazdım sanmıştım yazmamışım teşekkür edeirm dua edin sizde bulayım yaa.. Kuzu belli yerlere koyarım hep oralarda da yok işte neyse Allah tez vakitte karşıma çıkarsın önemli değil aslında, giden para olsun da işte ütü alacaktım onu ertelemek zorunda kaldımBu arada gecmıs olsun canım İnşallah bulursun paranı yıne uzuldum valla az para degıl ıyıe ara evde heryerı koydugun yerı unutmussundur belkıde
Sende böyle olMasaAllah hatunlar sizleri böyle cıvıl cıvıl görmek cok güzel :)
Sağol canım benim bulurum inşallah dua edin sizde, hiçbir yere koymuyorum canım bellidir benim koyduğum yerler oralarda da yok
Bizde seni özledik canım benimaynı valla rahatız yani benim kına mekanım hala muamma mesela
Canım cevap yazdım sanmıştım yazmamışım teşekkür edeirm dua edin sizde bulayım yaa.. Kuzu belli yerlere koyarım hep oralarda da yok işte neyse Allah tez vakitte karşıma çıkarsın önemli değil aslında, giden para olsun da işte ütü alacaktım onu ertelemek zorunda kaldım
Sende böyle ol
Tikka ınstagramdan sen alısverıs magazaları onerıyodn ya guwenlımı canım onlar yapmıtın dımı daha once sen ınstagram actımda alısverıse sardım yıneİnşallah canım çok sağol :)
Canım hangileri acaba, alışveriş yapmışımdır mutlaka önerdiğime göre ama :)Tikka ınstagramdan sen alısverıs magazaları onerıyodn ya guwenlımı canım onlar yapmıtın dımı daha once sen ınstagram actımda alısverıse sardım yıne
İŞte bilemedım kı nelerı onerdıydın ama soylemıstın dıye hatırlıyorumCanım hangileri acaba, alışveriş yapmışımdır mutlaka önerdiğime göre ama :)
İyim canım benim :) Aglamıyorumda :)Sağol canım benim bulurum inşallah dua edin sizde, hiçbir yere koymuyorum canım bellidir benim koyduğum yerler oralarda da yok
Bizde seni özledik canım benimaynı valla rahatız yani benim kına mekanım hala muamma mesela
Canım cevap yazdım sanmıştım yazmamışım teşekkür edeirm dua edin sizde bulayım yaa.. Kuzu belli yerlere koyarım hep oralarda da yok işte neyse Allah tez vakitte karşıma çıkarsın önemli değil aslında, giden para olsun da işte ütü alacaktım onu ertelemek zorunda kaldım
Sende böyle ol
Yektacm hayırdr aglıcak ne var? ben yoktum bı sure kacırdım cogu knusmayı okuyamadm kotu bısey yoktur umarım.İyim canım benim :) Aglamıyorumda :)
Cok fazla ugrayamıyorum hani suanlık ortak bi paylasımım yok sonucta bu topik evlenecek olanlar icin paylasım alanı :)
Ben en çok mugtasarim dan alışveriş yapıyorum orda canım.. lemanokan var, renkliseker var, tupperzeynep var, cicilibicilievesyalari var. Bunlar alışveriş yaptıklarım, daha yaptım da aklıma gelmiyor şimdi..İŞte bilemedım kı nelerı onerdıydın ama soylemıstın dıye hatırlıyorumYenı yenı cozuyorum zaten ınstagramı hep magazları takıpteyım hahaha
Ben en çok mugtasarim dan alışveriş yapıyorum orda canım.. lemanokan var, renkliseker var, tupperzeynep var, cicilibicilievesyalari var. Bunlar alışveriş yaptıklarım, daha yaptım da aklıma gelmiyor şimdi..
Tamam canım atıyorum :)Tamam canım ben bunları bı buluym takıbe alıym :) Tesekkur edıyorum canım snn hesap adın ne ozelden at ıstersen snde snn lıstenden bulurm benıstersen tabkı..
Haklısın canım ben fazla telaşa kapılıyorumİnşallah canım benım olsun onemlı sonucta har vurup harman savurmuyoruz kolayda kazanmıyo hıc kımse.. ıvır zıvırlar koymuyoda ınsana ceyızden bısey ertelemek cok sınırlerımı bozuyo benımde inşallah cıkar bı yerden canım..Kına mekanı falanda hallolur takma kafana az vaktn kalmıs dedıysek onu bulamıcak kadarda zor degıl bulursun merak etme canım :)
Aşk olsun sen şu an nişanlısın ve buraya aitsin canım ki Allah korusun yada Allah hayırlısını versin ama ayrılacak olsan bile arkadaşımızsın olur mu öyle şey.. Ona bakarsan math de evlendi ama onun yeri de burasıİyim canım benim :) Aglamıyorumda :)
Cok fazla ugrayamıyorum hani suanlık ortak bi paylasımım yok sonucta bu topik evlenecek olanlar icin paylasım alanı :)
Yektacm hayırdr aglıcak ne var? ben yoktum bı sure kacırdım cogu knusmayı okuyamadm kotu bısey yoktur umarım.
Aşk olsun sen şu an nişanlısın ve buraya aitsin canım ki Allah korusun yada Allah hayırlısını versin ama ayrılacak olsan bile arkadaşımızsın olur mu öyle şey.. Ona bakarsan math de evlendi ama onun yeri de burası
Anladım kuzu sen yine de iyice düşün, son kez affet demiyorum çünkü evliiğinde pişman olursan geri dönüşü zor olur o yüzden sen iyice düşün ne karar verirsen ver biz zaten arkandayız mutlaka gelişmelerden haberdar et bizi, gerçekte olmasa da sanalda yanında oluruz en azından.. Hep söylediğimiz şey ama ne hayırlıysa sizin için o olsun, Allah hiçbir kararından pişman etmesin seni de hepimizi de.Nisanlandıgim kisiyle gorusmuyorum canim
Sagol canım. Bugün yazdı yine ama ayrılmak istedigimi soyledim ona biraz zaman vermesini ve daha onceleri gibi beni acele ettirmemmesini soyledim. Once kendim hazir olmaliyimki aileme bunu daha rahat soyleyeyim dedim. Ozur felan diledi ama hep ayni yine aynisi olacak .
Amin canım cok sagolAnladım kuzu sen yine de iyice düşün, son kez affet demiyorum çünkü evliiğinde pişman olursan geri dönüşü zor olur o yüzden sen iyice düşün ne karar verirsen ver biz zaten arkandayız mutlaka gelişmelerden haberdar et bizi, gerçekte olmasa da sanalda yanında oluruz en azından.. Hep söylediğimiz şey ama ne hayırlıysa sizin için o olsun, Allah hiçbir kararından pişman etmesin seni de hepimizi de.
Amin canım cok sagol
Tesekkür ederim canım sagol seninde öyleHersey gönlünunce olsun kuzucum
Bence gayet uygun canımKizlar ya nikah gunu alan arkdaslar sorum olucak ben agustosun 1ne dugun salonunda olcak ya nikah naspse dedgm gibi ben mayisin 20snde gidip gun alsam gecrkmiyiz yer bulablrmym kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?